Camilla Netterstrøm Header Logo

Pilgrimstur til Shree Peetha Nilaya Ashram

20 - 24 Februar 2019

Det er altid en af vores største glæder at kunne invitere folk med derhen, hvor vi selv henter en masse inspiration, glæde og indsigt. Vi tager afsted på pilgrimstur og invitere en gruppe på 10 -12 mennesker som aldrig har været i Ashrammen til at følges med os. Vi elsker at komme til et sted, hvor der er kærligt med fest, farver, musik, kunst og dybe processer...

Lørdag aften er der Darshan med Paramahamsa Vishwananda, hvor man kommer op og får en personlig velsignelse af Mesteren og har mulighed for at stille personlige spørgsmål. En kæmpe oplevelse for livet, som er svær at beskrive med ord.
Hver dag er der Prayers og Kirtan i Telmplet kl. 7.00 - 8.30 og 18.00 - 19.30 og kl. 17.00 er der 45 min. OM Chanting.
Derudover vil vi lave en række fælles meditationer, "japa" walk, satsang. Det hele er absolut frivilligt, du kan deltage i det du har lyst til.

Ashrammen er en fuldstændigt enestående ramme for fordybelse og inspiration. Og der er masse af steder både indenfor og udenfor i den smukke have og omkringliggende natur, som indbyder til dyb og hjertelig individuel praksis.

Vi tilbyder at du kan bo 5 min. gang fra Ashrammen i et super hyggeligt hus. Der er 12 sengepladser fordelt på 2 store værelser, opholdstue med køkken, og et super fint badeværelse.
Det koster 400 kr. for 4 overnatninger.
Men vi kan også henvise til andre overnatningsmuligheder tæt på Ashrammen.
Maden i Ashrammen koster ca. 60 kr. pr. måltid.
Resten er donations baseret.

Vi tager afsted Onsdag tidlig morgen og tage hjem Søndag over middag. Har du lyst til at komme nogle dage før eller blive lidt længere er det også en mulighed.

Vi arrangerer så vidt muligt fælles transport i biler derned. Så hvis du har egen bil kan du fylde den op og hvis du ønsker en plads i en bil, så er det også muligt. Så deler man omkostninger.

Det er også muligt at flyve til Frankfurt Lufthavn og tage en bus (koster ca. 20 euro) eller blive afhentet der i bil ( koster ca. 65 euro som man kan dele hvis man er flere)

Ring eller skriv til os, hvis du er interesseret i at komme med.
Mobil 40 56 41 98 eller 25 60 88 57
info@camillanetterstroem.dk