Yogaferie, Retreats og forløb 

Hjertelig velkommen til en dyb, transformerende og glædesfyldt tid på et længere varende retreat. Processer tager tid og henover en uge eller mere, kan du få dybe oplevelse og erfaringer med Yoga og Meditation.

 

På alle kurserne bliver du undervist i Hatha Yoga, Meditation, Afspænding, Åndedrætsøvelser mv. og på nogle af kurserne lærer du Atma Kriya Yoga. Det hele går op i en højere enhed når der opstår en fin synergi imellem det dybe meditative og det mere dynamiske og udadvendte. Maden er super lækker, økologisk og vegetarisk med masse af friske lokale grøntsager og der er masser af muligheder for detox, behandlinger og sauna ved havet.

Om aftenen synger vi og laver en dejlig stemning med sang, lyd og toner fra himlen.

I undervisningen lægger vi vægt på at tingene får lov til at bevæge sig indefra og ud, at du mærker dig selv og arbejder ud fra der hvor du er. Alle kan være med.

 

Efter kurset kan du deltage i ugentlige fællespraksis i en række større byer, med de metoder som du har lært på retreat her. Det er en skøn mulighed for at holde ved når du komme hjem og integrere din praksis i dit daglige liv.

NFO OM CORONA VIRUS SITUATION.

Vi regner med at starte op igen efter 8 Juni. Læs mere her omkring de forholdsregler vi tager 

 

Se alle vores længere retreats herunder:

7 dages Atma Kriya Yoga Retreat/Kursus

17 - 23 Juli 2020

Velkommen til et virkeligt dybdegående retreat. Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis med Atma Kriya Yoga. Og så er der rigeligt mee tid til detox, behandlinger og sauna ved havet og ikke mindst aftenklasser med mantra sang og satsang. Du kan vælge at forsætte på det efterfølgende retreat

Pris fra 4.800 kr. inkl. alt.

7 dages Atma Kriya Yoga forsætter Retreat

24 - 30 Juli 2020

For dig som allerede har lært Atma Kriya Yoga her eller andre steder. Vi har fokus på fordybelse, refleksion og der er tid til at dele oplevelser og erfaringer med hinanden. Endvidere lærer du nye praksis og teknikker. Det er en mulighed for virkeligt at få integreret en spirituel praksis i dit liv. 

 

Pris fra 3.600. inkl. alt

Sangha Uge v.

Kalyani og Kristian Romme

31 Juli - 6 August 2020 

En dejlig uge med masse af fælleskab, sang og dybdegående praksis. 

I Sangha ugen er vi sammen omkring den tradition og praksis som er givet af Paramahamsa Sri Swami Vishwananda, som f.eks. Prayers, Kirtan, fælles Atma Kriya Yoga praksis, Japa, OM chanting, Yagna og meget mere

Pris fra 2.600 kr. inkl. alt

Guidet Meditation

Her er en lille 15 min. meditation som bliver guidet af Kåre Netterstrøm. Sæt dig godt tilrette og nyd en lille stund, hvor du finder tilbage til glæden og kærligheden.

En daglig meditationspraksis kan gøre en stor forskel i livet. Det hjælper med at vi højere grad skaber vores tilværelse ud fra et stille og kærligt sted. Den kærlighed vi alle længes efter, må vi starte med at finde indeni. 

Anahata Yoga Center

Rytsebækvej 17, Hjelm

4780 Stege, Møn

info@camillanetterstroem.dk

M:+45 25 60 88 57

Rutevejledning og mere information

©2019 Anahata Yoga Center     Design Focus agency

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
logo-anahata-lang-streg-revideret.png