Længere retreats og forløb

Hjertelig velkommen til en dyb, transformerende og glædesfyldt tid på et længere varende retreat. Processer tager tid og henover en uge eller mere, kan du få dybe oplevelse og erfaringer med Yoga og Meditation.

 

På alle kurserne bliver du undervist i Hatha Yoga, Meditation, Afspænding, Åndedrætsøvelser mv. og på nogle af kurserne lærer du Atma Kriya Yoga. Det hele går op i en højere enhed når der opstår en fin synergi imellem det dybe meditative og det mere dynamiske og udadvendte. Maden er super lækker, økologisk og vegetarisk med masse af friske lokale grøntsager og der er masser af muligheder for detox, behandlinger og sauna ved havet.

Om aftenen synger vi og laver en dejlig stemning med sang, lyd og toner fra himlen.

I undervisningen lægger vi vægt på at tingene får lov til at bevæge sig indefra og ud, at du mærker dig selv og arbejder ud fra der hvor du er. Alle kan være med.

 

Efter kurset kan du deltage i ugentlige fællespraksis i en række større byer, med de metoder som du har lært på retreat her. Det er en skøn mulighed for at holde ved når du komme hjem og integrere din praksis i dit daglige liv.

 

Se alle vores længere retreats herunder:

Påske Retreat med Atma Kriya

9 - 13 April 2020

Påskeferie med 5 dages Atma Kriya Yoga, Hatha yoga, Meditation, Sang, Dans, lækker vegetarisk mad og Sauna ved havet. Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop.

Pris fra 4.000 kr. inkl. alt

8 dages Atma Kriya Yoga Retreat/Kursus

 15 - 22 Maj 2020

Et virkeligt dybdegående retreat for dig som ønsker at lærer en spirituel praksis. Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop.

Pris fra 4.800 kr. inkl. alt

Atma Kriya Yoga Forløb

Januar - Juli 2020

Har du lyst til at fordybe dig i yogatraditionen og lærer en masse nye redskaber? Så tilbyder vi et forløb med 4 weekend retreats og et 7 dages retreat, hvor du trin for trin vil blive inspireret og understøttet i en kærlig og tryg ramme.

Et forløb kan hjælpe og inspirere dig til at praktisere dybdegående yoga i din hverdag. .Pris fra 10.200 kr. inkl. alt

Open Yoga Camp-

4 -10 Juli 2020

Vi har afholdt Yogacamp med stor succes og glade mennesker i 8 år på Feddet.  Vi spiser dejlig biodynamisk mad, laver yoga i et stort telt, synger, danser, mediterer og har det super sjovt sammen.

Alt sammen omgivet af den skønneste natur med skov og strandkanten som nabo. De sidste 8 år har vi været en dejlig blanding af singler, familier, par, mænd, kvinder, børn, unge, nybegyndere og øvede fra hele landet.

7 dages Atma Kriya Yoga Retreat/Kursus

17 - 23 Juli

Velkommen til et virkeligt dybdegående retreat. Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis med Atma Kriya Yoga. Og så er der rigeligt mee tid til detox, behandlinger og sauna ved havet og ikke mindst aftenklasser med mantra sang og satsang. Du kan vælge at forsætte på det efterfølgende retreat

Pris fra 4.800 kr. inkl. alt.

7 dages Atma Kriya Yoga forsætter Retreat

24 - 30 Juli

For dig som allerede har lært Atma Kriya Yoga her eller andre steder. Vi har fokus på fordybelse, refleksion og der er tid til at dele oplevelser og erfaringer med hinanden. Endvidere lærer du nye praksis og teknikker. Det er en mulighed for virkeligt at få integreret en spirituel praksis i dit liv. 

 

Pris fra 3.600. inkl. alt

Anahata Yoga Center

Rytsebækvej 17, Hjelm

4780 Stege, Møn

info@camillanetterstroem.dk

M:+45 4056 4198

Rutevejledning og mere information

©2019 Anahata Yoga Center     Design Focus agency

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
logo-anahata-lang-streg-revideret.png