Længere Retreats og forløb

Hjertelig velkommen til en dyb, transformerende og glædesfyldt tid på et længere varende retreat. Processer tager tid og henover en uge eller mere, kan du få dybe oplevelse og erfaringer med Yoga og Meditation. Efter kurset kan du deltage i gratis fællespraksis i en række større byer, med de metoder som du har lært på retreat her. Det er en skøn mulighed for at holde ved når du komme hjem og integrere din praksis i dit daglige liv.

 

På alle kurserne bliver du undervist i Yoga, Meditation, Afspænding, Åndedrætsøvelser mv. og på nogle af kurserne lærer du Atma Kriya Yoga. Det hele går op i en højere enhed når der opstår en fin synergi imellem det dybe meditative og det mere dynamiske og udadvendte. Maden er super lækker, økologisk og vegetarisk med masse af friske lokale grøntsager og der er masser af muligheder for detox og behandlinger. Om aftenen synger vi og laver en dejlig stemning med sang, lyd og toner fra himlen.

 

I undervisningen lægger vi vægt på at tingene får lov til at bevæge sig indefra og ud, at du mærker dig selv og arbejder ud fra der hvor du er. Alle kan være med.

Se alle vores kommende længere retreats herunder:

28 Dec. - 1. Jan 2020    I    Pris fra 3.600 inkl. alt

NytårsRetreat med

Atma Kriya Yoga

Kom ind i det nye år med 5 dages Atma Kriya Yoga, Hatha yoga, Meditation, Sang, Dans, lækker vegetarisk mad og Sauna ved havet. Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop.
9 - 13 April    I    Pris 3.600 kr.  inkl. alt

PåskeRetreat med Atma Kriya Yoga

Påskeferie med 5 dages Atma Kriya Yoga, Hatha yoga, Meditation, Sang, Dans, lækker vegetarisk mad og Sauna ved havet. Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop.

4 -10 Juli 2020    I    Pris fra 2.400 inkl. alt

Open Yoga Camp

Vi har afholdt Yogacamp med stor succes og glade mennesker i 8 år på Feddet.  Vi spiser dejlig biodynamisk mad, laver yoga i et stort telt, synger, danser, mediterer og har det super sjovt sammen.

Alt sammen omgivet af den skønneste natur med skov og strandkanten som nabo. De sidste 8 år har vi været en dejlig blanding af singler, familier, par, mænd, kvinder, børn, unge, nybegyndere og øvede fra hele landet.

17 - 23  Juli 2020   I    Pris fra 4.800 kr.  inkl. alt

Atma Kriya Yoga Sommer Retreat

Velkommen til et virkeligt dybdegående kursus!

Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis med yoga, meditation, lækker vegetarisk mad, sauna ved havet og ikke mindst aftenklasser med dans, sang, satsang og meditation.


Og så lærer du Atma Kriya Yoga og du vil få et forhold til denne vidunderlige "yogapraksis" som kan transformere dit liv!

24. - 30. August  2020    I    Pris fra 4.000 inkl. alt

Atma Kriya Yoga Forsætter Retreat

For dig som allerede har lært Atma Kriya Yoga her eller andre steder. Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis med yoga, meditation, lækker vegetarisk mad, sauna ved havet og ikke mindst aftenklasser med dans, sang, satsang og meditation.


Og så går vi videre ind i Atma Kriya Yogaen og du vil få et dybere forhold til denne vidunderlige "yogapraksis" som kan transformere dit liv.

Anahata Yoga Center

Rytsebækvej 17, Hjelm

4780 Stege, Møn

info@camillanetterstroem.dk

M:+45 4056 4198

Rutevejledning og mere information

©2019 Anahata Yoga Center     Design Focus agency

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
logo-anahata-lang-streg-revideret.png