HOLD OG EVENTS PÅ MØN

OM Chanting, Meditation, Kirtan, Hatha Yoga og meget mere.

For Events i Købehavn Klik her

OM CHANTING PÅ ANAHATA YOGA CENTER HVER ONSDAG KL. 17 -18.30

Velkommen til OM Chanting!


At arrangere og deltage i en OM chanting cirkel en gang om ugen har, været en velsignelse for os, som slet ikke kan beskrives med ord. Et vigtigt fundament i vores praksis og liv.

Det er en gruppepraksis, der bruger OM lydens transformerende evne til at aktivere deltagernes selvhelbredende potentiale. Teknikken omdanner negativitet til positiv energi, hjælper med at rense omgivelserne og hjælper på deltagernes fysiske, følelsesmæssige og spirituelle velbefindende.

OM Chanting er også en del at Atma Kriya Yogaen og dens kærlighed og transformerende kraft finder du også i OM Chanting.

 

"I det øjeblik, folk begynder at synge sammen i OM Chanting gruppen, bliver deres egne vibrationer omdannet til OM. De som er inde i cirklen, Bades af denne energi, og det, som ændrer kroppens vibrationer. Selv de celler, der er døde, begynder at vibrere. Så uanset hvor du går, vibrerer din aura med den kosmisk lyd OM"

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda


Vi sidder i 2 cirkler og Chanter OM i 45 minutter og slutter med en lille meditation og mulighed for at dele oplevelse.
 

Du er hjertelig velkommen.

 

Pris: Donation. F.eks 20 - 30 kr.

For tilmelding: Skriv SMS til 40564198 eller send mail:info@camillanetterstroem.dk

KIRTAN ( MANTRA SANG OG CHANTS)

Torsdag kl. 19.30 - 21.00
 

Inden for yoga traditionen arbejde man også med musikformer som mere direkte søger at vække vores meditative natur og som virker helbredende på kroppen og beroligende på sindet. Vi bruger mere eller mindre ”simple” lydstavelser (mantras) som vækker specifikke tilstande og områder i kroppen og sindet.
Denne form for ”musik” eller ”lydhealing” skaber det perfekte musikalske fundament. Man synker simpelthen ind i et totalt ”helbredende” nærvær omkring lyden og der stilles ingen særlige krav om teknisk kunnen.

 

For tilmelding: Skriv SMS til 40564198 eller send mail:info@camillanetterstroem.dk
 

Pris: 40 kr. eller donation.