top of page
IMG_5441_edited.jpg

Hjælper på Retreats

 

Som hjælper har du mulighed for at nyde et dejligt ophold på Anahata Yoga Center, deltage i dybe afspændinger og meditation, lave egen praksis, gå i sauna, nyde den smukke natur og ikke mindst den skønne mad.

Opgaverne er typisk køkkenhjælp, opvask, lettere rengøring, havearbejde, plukning af urter og grønt mv.

Der er ingen stress omkring de praktiske opgave, der er tid til det hele og vi er et hold som hjælpes ad med at få tingene til at fungere fint.

Du vil ikke være ansvarlig for maden, men evt. hjælpe med at snitte og hakke grøntsager. ( Vi hører også gerne fra dig hvis du har lyst til at være ansvarlig for vegansk mad til 15 - 25 personer )

Der vil typisk kunne arrangeres fælleskørsel fra/til København hvis du er interesseret i det.

Hjælper på et weekend Retreat

 

Vi har 1-2 pladser på hvert weekend retreat, hvor vi tilbyder 1.200 i rabat, hvis du har lyst til at hjælpe max. 2 timer Fredag og 3 timer Lørdag + Søndag. Det er typisk med opvask, hjælp til madlavning, små rengøring og andre mindre praktisk opgaver.

Længere ophold Anahata

Hvis du har lyst til at være frivillig i en lidt længere periode ( min. 7 dage) kan du være gratis på Anahata Yoga Center inkl. mad mv., hvis du hjælper til ca. 5-6 timer dagligt, 5 dage om ugen.  

Dette er inkl. 3 måltider og så vidt muligt i enkeltværelse.

Det vigtigste forudsætning er, at du har lyst til at prioritere din Sadhana (praksis) og skal som udgangspunkt have deltaget på et retreat på centeret

Du er hjertelig velkommen til ringe eller skrive til os for mere info.

Kærligst Camilla og Kåre og Anahata Team

photo_2020-08-10 10.31.29.jpeg
photo_2020-08-10 08.47.23.jpeg
bottom of page