Sangha -et levende spirituelt  fællesskab

At bo i en Sangha, er for dig som gerne vil gå videre med den praksis og livstil du har lært og snuset til her. Der er et fælleskab med Atma Kriya Yoga Praksis, Kirtan, Prayers, OM chanting og et fælleskab omkring super lækker mad og praktiske opgaver. Derudover kan du have en dagligdag hvor du er på arbejde, studerer eller du kan hjælpe mere til på centeret med praktiske opgaver eller lign.

Forudsætning
Det vigtigste forudsætning er, at du har lyst til at prioritere din Sadhana (praksis) og lære mere om den spirituelle vej vi praktiserer og lever her på centeret. Så vi anbefaler at du som min. har lært Atma Kriya Yoga, som du kan lærer Atma på kurser eller som en til en undervisning over to dage.

Hvordan kan du bo?
Der er to grundlæggende måder at bo på centeret:

Ophold på mere end 1 mdr. 
Du deltager i en den ugentlige struktur omkring madlavning, opvask, rengøring, forberedelse af fælles arrangementer mv. som aftales på et møde hver uge. Derudover hjælper du min 5 timer om ugen med f.eks. havearbejde, vedligeholdelse mv. Når der er retreats bliver maden lavet af ”prof.” kok. Hvis du ønsker at spise "retreatmad", hjælper du 90 min. pr. dag i de dage med f.eks. opvask eller andre praktiske opgaver. 
Der er en super flot have der skal passes, der skal plukkes brændnælder og blomster, bages honning-salt hævet brød, laves lækre retter og dyrkes dejlige grøntsager i køkken haven. Det kræver at det er folk med livsenergi og lyst til et aktivt liv på landet som er på stedet.  
Pris: 3.000 kr. /mdr. (alt afhængig af værelse) at bo på centeret inkl. alt. Herudover betales der 1.800 kr./mdr. til fælles madkasse. 
Lånebil tilbydes for 1,5 kr pr. kilometer (hvis du kører pænt). 

Ønsker du at hjælpe mere til på stedet, kan der evt. aftales andre økonomiske betingelse mv. Måske har du nogle færdigheder eller talenter som kan bruges her. Måske vil du tage ansvar for et område. Gennem tiderne har vi haft så mange dejlige kreative mennesker som har bidraget med deres færdigheder, lige fra tømrer arbejde, til køkken, have, computer, musik, indretning, oprydning, alt muligt...

Ophold på mindre end 1 mdr.
Her deltager du også i det daglige liv som beskrevet herover og du forventes at hjælpe med de praktiske gøremål ca. 3-4 timer om dagen som en del af et naturligt flow.  
Pris: 300 kr. pr. dag at inkl. alle måltider, hvis du er fleksibel med værelse/overnatningstype eller 400 kr. pr. dag. i enkeltværelse
 

Fælles praksis 
Der vil være følgende faste fælles arrangementer + en del improviserede på Centeret:

AKY fællespraksis hver dag fra 6.00 -7.30 + Mandag og Torsdag fra 17.00 – 18.30
OM Chanting hver Onsdag fra kl. 17.00 – 18.30
Kirtan hver Torsdag fra 20.00 – 21.30
Prayers/ Puja laves i mindre eller større omfang hver dag. Det aftaler vi fra dag til dag.
Desuden er der løbende satsang, samtaler, dialog om de spirituelle og filosofiske aspekter.

Du er hjertelig velkommen til ringe eller skrive til os for mere info.

Kærligst
Camilla, Kåre og Anahata Sangha Team

Anahata Yoga Center

Rytsebækvej 17, Hjelm

4780 Stege, Møn

info@camillanetterstroem.dk

M:+45 4056 4198

Rutevejledning og mere information

©2019 Anahata Yoga Center     Design Focus agency

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
logo-anahata-lang-streg-revideret.png