top of page
56EFDEF2-6A22-4BBA-8299-935EE5C817C5_1_201_a.heic

Undervisere på Anahata Yoga Retreat Center

IMG_0540 copy.png

Camilla Netterstrøm 

I min undervisning lægger jeg vægt på at tingene får lov til at bevæge sig indefra og ud, at man mærker sig selv og arbejder ud fra der hvor man er.

Jeg er født i 1974 i Århus og bor med min mand og vores børn på 15 og 17 år.

Startede min yoga uddannelse i 1998 på Skandinavisk yoga og meditationsskole i København og Sverige og har undervist på fuld tid lige siden. Mine 4 år i yoga Ashram var en berigende og koncentreret periode der gav et solidt fundament for mit videre arbejde som yoga og meditationslærer.

Siden da er jeg blevet inspireret af forskellige lærere som f.eks. Mantak Chia, Stephen Chang, Satyananda, Thit Nahn, Amma og andre dejlige mennesker med stor indsigt og hjertet det rigtige sted.

Jeg har igennem årene, erfaret hvor vigtigt det er at få kærlighed, følelser og hengivelse ind i "teknikkerne", så energien og bevidstheden blomstrer og gror i en sund og kærlig ramme. Dette aspekt understøttes bl.a. igennem musik, sang, dans og lydhealing. 

Jeg har lært avancerede Kriya yoga teknikker og meditationer fra den tantriske tradition og Atma Kriya Yoga.  I mit nuværende liv finder jeg dybde, proces og livsenergi i disse processer, som på en effektiv måde tager mig tilbage til mit inderste kreative og kærlige sande jeg.

Har stor erfaring med afholdelse af weekend- og længerevarende retreats hvor, bl.a musik, chanting, lydhealing og forskellige former for dans, understøtter og frigører yogaen og meditationens solide og virksomme teknikker. Igennem årene har jeg haft stor glæde ved at undervise børn, unge, gravide, folk med særlige behov, sportsfolk og mange andre som har lært mig om traditionens mange muligheder.

Spiller guitar, tambura og syngeskåle som bruges i undervisningen som fundament til lydhealing, kirtans og yoga...

_edited.jpg

Christina Hernvig

Christina er uddannet yoga- og meditationsunderviser i Indien og Canada tilbage i 2006/2007 og har siden afholdt en lang række dybdegående retreats herhjemme og i udlandet. Til dagligt underviser hun i København

kaare.jpeg

Kåre Netterstrøm

 

Medstifter af Anahata Yoga Center og underviser på yoga og meditations retreats med min hustru Camilla Netterstrøm. Her underviser jeg i meditation, yoga nidra, holder oplæg, spiller kirtans, laver mad og hjælper med alle mulige praktiske ting. Jeg elsker at afholde disse kurser og syntes vi kommer med en solid bund af gode erfaringer med at få integreret yoga, meditation, musik, lydhealing, dans og spiritualitet i et meningsfuldt, aktivt og glædesfyldt liv.

Min ungdom var præget af musikken som drog og inspirerede mig til mødet med det spirituelle og jeg brugte en intensiv yoga og meditationspraksis, til at understøtte mit arbejde med musikken i forskellige bands.

I 1997 flyttede jeg i Ashram og påbegyndte uddannelsen som yogalærer på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole. Det var starten på tre år med en meget koncentreret meditationspraksis blandet med lange arbejdsdage, yogalæreruddannelse og fællesskabet i ashrammen.

I 2001 forlod jeg ashrammen og tilbragte en tid med erkendelse og studier/møder med forskellige store forfattere og mestre. Jeg tog en uddannelse som akupunktør og studerede naturmedicin og arbejdede med Edgar Cayce´s metoder og anbefalinger til at skabe balance imellem krop, sind og ånd. 

Dette arbejde førte mig til vandets helbredende og terapeutiske muligheder, og fra 2004 har jeg som ejer og direktør i firmaet ”vandvitalisering” arbejdet intensivt med at hjælpe mennesker, dyr, landbrug og store danske virksomheder med at bruge vitaliseret vand til helbredelse og miljøvenlige tiltag.

Jeg elsker mit liv som er fuld af lange dage med koncentreret aktivitet, familieliv og meget tidlige morgener med  Yoga og meditation

Tone Mygind Rostbøll

Tone Mygind Rostbøll er forfatter, historiefortæller og børneyogalærer - og mor til tre. Hun gør yogaen levende og legende gennem historier, sange og bevægelse. Tone har været en god ven af Anahata Yogacenter siden 2014 og har hver sommer undervist i børneyoga på Open Yoga Camp på Feddet.

bottom of page