top of page
Omgivelser04.jpeg

Undervisere på Anahata Yoga Retreat Center

IMG_0540 copy.png

Camilla Netterstrøm 

I min undervisning lægger jeg vægt på at tingene får lov til at bevæge sig indefra og ud, at man mærker sig selv og arbejder ud fra der hvor man er.

Jeg er født i 1974 i Århus og bor med min mand og vores børn på 15 og 17 år.

Startede min yoga uddannelse i 1998 på Skandinavisk yoga og meditationsskole i København og Sverige og har undervist på fuld tid lige siden. Mine 4 år i yoga Ashram var en berigende og koncentreret periode der gav et solidt fundament for mit videre arbejde som yoga og meditationslærer.

Siden da er jeg blevet inspireret af forskellige lærere som f.eks. Mantak Chia, Stephen Chang, Satyananda, Thit Nahn, Amma og andre dejlige mennesker med stor indsigt og hjertet det rigtige sted.

Jeg har igennem årene, erfaret hvor vigtigt det er at få kærlighed, følelser og hengivelse ind i "teknikkerne", så energien og bevidstheden blomstrer og gror i en sund og kærlig ramme. Dette aspekt understøttes bl.a. igennem musik, sang, dans og lydhealing. 

Jeg har lært avancerede Kriya yoga teknikker og meditationer fra den tantriske tradition og Atma Kriya Yoga.  I mit nuværende liv finder jeg dybde, proces og livsenergi i disse processer, som på en effektiv måde tager mig tilbage til mit inderste kreative og kærlige sande jeg.

Har stor erfaring med afholdelse af weekend- og længerevarende retreats hvor, bl.a musik, chanting, lydhealing og forskellige former for dans, understøtter og frigører yogaen og meditationens solide og virksomme teknikker. Igennem årene har jeg haft stor glæde ved at undervise børn, unge, gravide, folk med særlige behov, sportsfolk og mange andre som har lært mig om traditionens mange muligheder.

Spiller guitar, tambura og syngeskåle som bruges i undervisningen som fundament til lydhealing, kirtans og yoga...

_edited.jpg

Christina Hernvig

Christina er uddannet yoga- og meditationsunderviser i Indien og Canada tilbage i 2006/2007 og har siden afholdt en lang række dybdegående retreats herhjemme og i udlandet. Til dagligt underviser hun i København

Patricia Arentes

I’m from Brazil and graduated in Law and Social Sciences but after working as public defender in prisons in Brazil, I decided to seek more precise answers on how to dissolve the primary cause of suffering and the constant human dissatisfaction by deepening my studies in Yoga and Holistic Therapies.

I started my Yoga journey in 2003 and completed my first  Yoga Teacher Training in 2005, according to the tradition of the Kaivalyadhama school from Lonavla, India and later the 800-hour Teacher Training in the Integrative Yoga method. 

For 9 years I was coordinating the Yoga Teacher Training at Enchanted Mountain Yoga Center in Brazil, accompanying and guiding the trainees in the work with Integrative Yoga. 

In the USA I studied Integrative Yoga Therapy at Kripalu Center for Yoga & Health and did advanced training in Ayurvedic Therapies in Puna, India.  

In 2015 I moved to Danmark.

 

About my classes:

The search for answers is not over yet but I feel profound satisfaction in sharing my experiences and learnings in Yoga courses and classes.  

My teaching methodology welcomes everyone regardless of age, physical condition or knowledge in Yoga.  

Classes are guided according to the student's personal rhythm, always with instructions that favor beyond the physical posture the search for the inherent symbolism, acting on the mental, psico-emotional and spiritual level, facilitating the student's process in the search for answers  to your personal questions.  

During the courses, the theoretical classes open up the field of practice of yoga with exercises that are easy to assimilate so that autonomy and intuition are guides in this process of self-knowledge.

Since I moved to Danmark I’m teaching Yoga in festivals, retreats, fitness centers and also offering body therapies as yogamassage.

kaare.jpeg

Kåre Netterstrøm

 

Medstifter af Anahata Yoga Center og underviser på yoga og meditations retreats med min hustru Camilla Netterstrøm. Her underviser jeg i meditation, yoga nidra, holder oplæg, spiller kirtans, laver mad og hjælper med alle mulige praktiske ting. Jeg elsker at afholde disse kurser og syntes vi kommer med en solid bund af gode erfaringer med at få integreret yoga, meditation, musik, lydhealing, dans og spiritualitet i et meningsfuldt, aktivt og glædesfyldt liv.

Min ungdom var præget af musikken som drog og inspirerede mig til mødet med det spirituelle og jeg brugte en intensiv yoga og meditationspraksis, til at understøtte mit arbejde med musikken i forskellige bands.

I 1997 flyttede jeg i Ashram og påbegyndte uddannelsen som yogalærer på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole. Det var starten på tre år med en meget koncentreret meditationspraksis blandet med lange arbejdsdage, yogalæreruddannelse og fællesskabet i ashrammen.

I 2001 forlod jeg ashrammen og tilbragte en tid med erkendelse og studier/møder med forskellige store forfattere og mestre. Jeg tog en uddannelse som akupunktør og studerede naturmedicin og arbejdede med Edgar Cayce´s metoder og anbefalinger til at skabe balance imellem krop, sind og ånd. 

Dette arbejde førte mig til vandets helbredende og terapeutiske muligheder, og fra 2004 har jeg som ejer og direktør i firmaet ”vandvitalisering” arbejdet intensivt med at hjælpe mennesker, dyr, landbrug og store danske virksomheder med at bruge vitaliseret vand til helbredelse og miljøvenlige tiltag.

Jeg elsker mit liv som er fuld af lange dage med koncentreret aktivitet, familieliv og meget tidlige morgener med  Yoga og meditation

Tone Mygind Rostbøll

Tone Mygind Rostbøll er forfatter, historiefortæller og børneyogalærer - og mor til tre. Hun gør yogaen levende og legende gennem historier, sange og bevægelse. Tone har været en god ven af Anahata Yogacenter siden 2014 og har hver sommer undervist i børneyoga på Open Yoga Camp på Feddet.

IMG_5492Alternativ original(1).jpg

James Hunt

Jeg er uddannet bygningsingeniør, men har de seneste 10 år uddannet mig til mindfulness, yoga instruktør, og behandler. Jeg har været i mesterlære som traumeterapeut, samt taget mange kurser alle rettet mod, at oparbejde evnen til at skabe et godt liv, og være nærværende og åben overfor hvad livet byder på sin vej. Kort sagt være nysgerrig i “kunsten at leve”

Jeg arbejder i dag udelukkende med udvikling af trivsel for private og organisationer, herunder med stresshåndtering, terapeutisk massage, kranio-sakral terapi, søvn udredning, meditation og yoga.

Jeg drager erfaring gennem min egen praksis, samt gennem de over 2000 timers undervisning jeg har givet. Min baggrund som ingeniør bruger jeg i dag til metodisk og videnskabeligt at finde ud af, hvad der virker bedst og mest effektivt i mit virke som underviser.

I 2009 blev jeg som ingeniør sygemeldt med stress. Det blev startskuddet til det jeg laver i dag. Jeg havde ingen ide om hvordan jeg kunne komme ud af den tilstand jeg var havnet i, hvor mange tanker kørte i højt tempo, og alle tanker syntes vigtige. Jeg sov næsten ikke, og kroppen var bare en irriterende størrelse som gav en masse ubehag. Gennem praksis af meditation og yoga, og en nysgerrighed overfor hvad som virkede godt og skidt, fik jeg ro på kroppen og hovedet. Langsomt men sikkert blev jeg bedre til at prioritere hvad der var vigtigt for mig.

Jeg oparbejdede en evne til at koncentrere mig, og være nærværende som jeg aldrig før har oplevet. Det brænder jeg for at give videre.

bottom of page