Undervisere på Anahata Yoga Center

IMG_0540 copy.png

Camilla Netterstrøm - Anadyanta Dasi

I min undervisning lægger jeg vægt på at tingene får lov til at bevæge sig indefra og ud, at man mærker sig selv og arbejder ud fra der hvor man er.

Jeg er født i 1974 i Århus og bosat i en skov, nær hav og strand på med min mand og vores børn på 13 og 15 år.

Startede min yoga uddannelse i 1998 på Skandinavisk yoga og meditationsskole i København og Sverige og har undervist på fuld tid lige siden. Mine 4 år i yoga Ashram var en berigende og koncentreret periode der gav et solidt fundament for mit videre arbejde som yoga og meditationslærer.

Siden da er jeg blevet inspireret af forskellige lærere som f.eks. Mantak Chia, Stephen Chang, Satyananda, Thit Nahn, Paramahamsa Vishwananda og andre dejlige mennesker med stor indsigt og hjertet det rigtige sted.

Jeg har igennem årene, erfaret hvor vigtigt det er at få kærlighed, følelser og hengivelse ind i "teknikkerne", så energien og bevidstheden blomstrer og gror i en sund og kærlig ramme. Dette aspekt understøttes bl.a. igennem musik, sang, dans og lydhealing. 

Jeg har lært avancerede Kriya yoga teknikker og meditationer fra den tantriske tradition og Atma Kriya fra Paramahamsa Vishwananda. I mit nuværende liv finder jeg dybde, proces og livsenergi i disse processer, som på en effektiv måde tager mig tilbage til mit inderste kreative og kærlige sande jeg.

Har stor erfaring med afholdelse af weekend- og længerevarende retreats hvor, bl.a musik, chanting, lydhealing og forskellige former for dans, understøtter og frigører yogaen og meditationens solide og virksomme teknikker. Igennem årene har jeg haft stor glæde ved at undervise børn, unge, gravide, folk med særlige behov, sportsfolk og mange andre som har lært mig om traditionens mange muligheder.

Spiller guitar, tambura og syngeskåle som bruges i undervisningen som fundament til lydhealing, kirtans og yoga...

Charlotte Hjortkjær

Jeg begyndte min rejse ind i yogaen for 30 år siden. Som teenager var det yogaen som fik mig til at acceptere, forbinde mig med og lærte mig at være i min krop. Jeg fandt vej til Skandinavisk Yoga og Meditationsskole, hvor jeg for 20 år siden startede min yogalæreruddannelse. Jeg tilbragte et par år i ashram og fik livet som karmayogi og yogalærer i blodet. Jeg har 3 skønne børn, en kandidatgrad i folkesundhedsvidenskab, har arbejdet en årrække som forskningskoordinator på en traumeklinik for flygtninge, arbejdet med Steiner pædagogik og er igang med at uddanne mig til Steinerlærer, jeg her en børneyogalæreruddannelse, og er begyndte at dykke ned i ayurveda med fokus på massage og madlavning. For ca.2 år siden lærte jeg atma kriya yoga og fik åbnet en smuk dør ind i Bhakti yogaen. Jeg elsker at være på Anahata Yoga Center, som kok som underviser, som den der husker at få hængt vasketøj op eller luget mellem stenen på gårdspladsen. Det er et helt specielt sted som emmer af kærlighed, lys og hengivelse.

SuddhaPriya.jpg

Renata Moiseicuka - Suddha Priya

Suddha Priya (Renata Moiseicuka) er kendt for sin store erfaring med at lede kirtangrupper såvel som tempelbønner og fester i ashrams af Bhakti Marga-traditionen. Hun tager inspiration fra sin åndelige Master Paramahamsa Sri Swami Vishwananda samt andre kirtansangere og leder med sin stemme deltagerne på rejsen fra sindet til hjertet.

kristian%20romme_edited.jpg

Kristian Romme - Mahakaya Das

Jeg bor og arbejder på Anahata Yoga Center, hvor hverdagen går op i et med fælles daglig praksis, praktisk arbejde, undervisning, madlavning, musik og gåture langs de smukke strande.

Jeg har en god blandet baggrund som tømrer og øko-hus bygger, friluftvejleder, friskolelærer og lyd-terapeut. Indimellem undervisning og praksis, finder jeg stor glæde i at arbejde i haven og skoven, samle drivtømmer på stranden, samt større og mindre byggeprojekter her på centeret og hvor jeg bliver kaldt hen.

Jeg havde mine første erfaringer med yoga og meditation omkring 2005 og har siden da haft en fast daglig praksis, deltaget på adskillige retreats og boet i kortere og længere perioder i yoga-ashrams og spirituelle fællesskaber rundt i verden.

 

På en rejse i Guatemala 2012 landede jeg i et kirtan-miljø og begyndte synge og spille i forskellige sammenhænge. At sidde sammen i timevis og synge, og opleve at tiden står stille, krop og stemme bliver en og samme vibration, grænsen mellem hvad der er min eller andres stemme forsvinder. Det var min første berøring med bhakti-yogaens verden, og siden er jeg dykket dybere og dybere ind i denne praksis.

 

I juni 2018 lærte jeg Atma Kriya Yoga i forbindelse med et besøg i Bhakti Marga’s ashram i Sydtyskland. Jeg erfarede at bhakti-yoga ikke bare består af musik og kirtan – den kærlighed og forbundethed, jeg havde mødt, repræsenterer en hel livsstil som relaterer til alle områder af yoga, af livet selv og det der er langt større end vi kan begribe.

 

Over de sidste halvandet år har jeg boet mere eller mindre fast i ashrammen, hvor jeg sideløbende med ashramlivet har uddannet mig til underviser. Ud over at være Atma Kriya Yogalærer, underviser jeg også i Simply Meditation, Babaji Surya Namaskar, Sanskrit Chanting, OM chanting, Sri Yantra malemeditation og kirtan.

 

Jeg spiller på de fleste trommer jeg kommer i nærheden af – og elsker selvfølgelig at synge og spille kirtan.

kaare.jpeg

Kåre Netterstrøm - Anadinidhana Das

 

Medstifter af Anahata Yoga Center og underviser på yoga og meditations retreats med min hustru Camilla Netterstrøm. Her underviser jeg i meditation, OM healing, yoga nidra, spiller kirtans, laver mad og hjælper med alle mulige praktiske ting. Jeg elsker at afholde disse kurser og syntes vi kommer med en solid bund af gode erfaringer med at få integreret yoga, meditation, musik, lydhealing, dans og spiritualitet i et meningsfuldt, aktivt og glædesfyldt liv.

Min ungdom var præget af musikken som drog og inspirerede mig til mødet med det spirituelle og jeg brugte en intensiv yoga og meditationspraksis, til at understøtte mit arbejde med musikken i forskellige bands.

I 1997 flyttede jeg i Ashram og påbegyndte uddannelsen som yogalærer på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole. Det var starten på tre år med en meget koncentreret meditationspraksis blandet med lange arbejdsdage, yogalæreruddannelse og fællesskabet i ashrammen.

I 2001 forlod jeg ashrammen og tilbragte en tid med erkendelse og studier/møder med forskellige store forfattere og mestre. Jeg tog en uddannelse som akupunktør og studerede naturmedicin og arbejdede med Edgar Cayce´s metoder og anbefalinger til at skabe balance imellem krop, sind og ånd. 

Dette arbejde førte mig til vandets helbredende og terapeutiske muligheder, og fra 2004 har jeg som ejer og direktør i firmaet ”vandvitalisering” arbejdet intensivt med at hjælpe mennesker, dyr, landbrug og store danske virksomheder med at bruge vitaliseret vand til helbredelse og miljøvenlige tiltag.

Jeg elsker mit liv som er fuld af lange dage med koncentreret aktivitet, familieliv og meget tidlige morgener med Kriya Yoga og meditation

Kalyani

Kalyani har fordybet sig i Bhakti Yoga og har undervist i hele verden. Allerede i sine teenageår mødte hun sin spirituelle mester Swami Vishwananda og flyttede herefter til hans Ashram. Hun er en skøn Kirtan sanger og med sin fortryllende stemme, og en inspirerende evne underviser hun enkelt, autentisk og groundet. På Anahata Yoga Center underviser hun i afspænding, meditation, sangteknik og div. workshops.

Chida.jpg

Chidananda 

Chidananda holder foredrag, satsang og kurser i hele verden om spirituelle emner. Han har en dyb indsigt i Indiens spirituelle skrifter og traditioner og kan give os en forståelse og oplevelse af deres skjulte betydning og tidløse praksis. En praksis som er særligt relevant, i den verden vi lever i.  Med hans mange erfaringer i erhvervslivet kan han tage den gamle visdom og relatere det til arbejdslivet på en måde som alle deltagere kan få glæde af.Chidananda bor i Shree Petha Nilaya Ashram ved Frankfurt, hvor også hans spirituelle mester Paramahamsa Vishwananda har sin base.  Her er han ansvarlig for en lang række aktiviteter, lige fra udvikling, produktion og salg af helseprodukter til spirituelle ritualer. Chidananda er også en super dejlig "kirtan" musiker og spiller bl.a. på den traditionelle indiske tromme "Midranga"

Tone Mygind Rostbøll

Tone Mygind Rostbøll er forfatter, historiefortæller og børneyogalærer - og mor til tre. Hun gør yogaen levende og legende gennem historier, sange og bevægelse. Tone har været en god ven af Anahata Yogacenter siden 2014, praktisere Atma Kriya Yoga og har hver sommer undervist i børneyoga på Open Yoga Camp på Feddet.