top of page

Referencer

Skærmbillede 2023-04-15 kl. 22.12.41.png
_edited_edited_edited.jpg

Læs og skriv en anmeldelse på Google

En del kursiser har skrevet på Google omkring deres oplevelser på Anahata Yoga Retreat Center. Læs anmeldelser eller skriv din egen hvis du har besøgt os ved at klikke her

Påske Retreat

Et helt igennem vidunderligt sted med helt ekstraordinære mennesker. At være på Påske Retreat på Anahata Yoga Center var som for første gang i lang tid at vågne op til sig selv, at sanse alting igen for første gang og opleve på en gang hele naturens mirakel og hvordan vi alle er forbundne.

 

Jesper Bøgelund

IMG_5470.HEIC

Yoga Retreats

En smuk perle på Møn med den skønneste Dome som giver mulighed for at udøve yoga og meditation i de skønne omgivelser - tror ikke der findes et bedre sted at få ægte afslapning og ro.
Maden er altid fortrinlig og inspirerende

Lotus Sonnenborg

Påske Retreat  

“Jeg deltog på et fem-dages påske retreat og sikke nogle dage! Det var mit første retreat og jeg følte mig hele vejen igennem enormt tryg ved Kåre og Camilla og i de særlige rammer de har skabt. Det var nogle enormt intime, kærlige og nærværende dage. Der blev skabt rum for og accept af både at være for sig selv og med de andre, om det så var i inspirerende snakke eller i stilhed. Udover de magiske stunder i Domen og sauna var tiden som hjælper i køkkenet også rigtig skøn og gav en følelse af samhørighed med alle der var der. Jeg er taget derfra igen med en helt særlig ro, med nye og støttende tanker om livet og større accept af alle dets facetter. Samt en rygsæk fyldt med værktøj til bedre at kunne være tilstede, der hvor jeg er, præcis som jeg er. Jeg mærker en hjertevarm forandring og jeg ved allerede at jeg kommer tilbage til Anahata igen.

Jeg er dybt taknemmelig for at min livsvej slog forbi her.”

Kærligst,

Julie Foley, 28 år, studerende

Open Yoga Camp

yoga-ferie-med-born.jpeg

Yoga Camp

Endnu engang tak for en fantastisk yoga camp. Det var bare skønt!

Her et par ord som beskriver vores oplevelse:

"Vores familie har været afsted på Yoga Camp i flere år. 2021 var vores sjette. Og det er hver sommer et absolut højdepunkt i løbet af året. Der findes ikke andre måder som lynhurtigt kan bringe hele familien ned i det rolige flow, som vi går og drømmer om i hverdagen. Camilla og Kaare er nogle af de dygtigste undervisere i yoga og meditation, som vi er stødt på - hvilket også er en stor del af grunden til at vi kommer tilbage år efter år. En anden del af forklaringen er at yoga campen tiltrækker en skøn flok af gode voksne og børn. En uge fyldt med dybde, venlighed og fællesskab."

Kh
Robin, Rikke, Louis og Barbara

Anmeldelser fra Facebooksiden Anahata Yoga Retreat Center

Det her var en livsændrende oplevelse for mig. Hvis du er klar til at fordybe dig, og virkelig arbejde med dig selv - så vil jeg 100% anbefale at besøge Kaare og Camilla. Der er ro, nærvær, fordybelse, kærlighed og rummelighed. Det er en fantastisk rejse i sindet man kommer på. 

Stella Reinholdt-Raabjerg

Tak for en dejlig uge i smukke omgivelser, fantastisk mad, mulighed for ro og fordybelse. Og tak for dedikeret undervisning, det mærkes når det kommer fra hjertet.

Hanne Sixhøi 

Fuldstændig fantastisk weekend, med yoga, meditation og detox. Skønne rammer og dejlig stemning. Virkelig meget undervisning og skøn økologisk mad for pengene. Anbefales varmt.

Carla Findsen

Tak for et vidunderligt retreat, med James Hunt og Pernille som instruktører og jer , til at sørge for rammerne og fantastisk lækker, inspirerende og super velsmagende mad. En helt igennem perfekt totaloplevelse for alle sanser .Og den omkringliggende natur er så storslået og smuk , så det nærmest efterlod os åndeløse. Lyset den første aften var magisk . Tusind tak til Anahata Yoga Center, James Hunt og Pernille samt til Moder Jord og vejrguderne .Namaste

Charlotte Rosa Monby

Netop hjemme efter et blændende nytårs yoga retreat hos Camilla og Kåre. Fantastisk kombination af yoga, meditation, åndedrætsøvelser, lydhealing, stilhed og dans sammen med de fantastiske undervisere og de andre medkursister.

Der er en rigtig hyggelig, rar, afslappet og omsorgsfuld atmosfære, hvor man trygt kan gå igennem de ting som de forskellige discipliner, herunder også 2,5 dags stilhed, bringer med sig. Og super lækker vegetarisk mad.

I pauserne er man tæt på skov og strand, og også den mest fantastiske stjernehimmel væk fra byens lys, Prøv det!!!!

Ingrid Olsen

Totalt ladt op efter en fantastisk ‘stille’ weekend på Anahata Yoga center, fyldt med yoga, meditation, chanting og lækker mad. Kan så varmt anbefales, er helt fyldt med energi.

Tusind tak til jer alle

Marie Louise Læbel Olsen

5 dages påskeretreat med yoga, meditation, kirtan, stilhedsdage, supersund og lækker vegetarmad, havbad og sauna i de skønneste omgivelser. Helse, indsigt og udvikling. Ikke sidste gang jeg besøger stedet

Sannah Mynthe Munch

Fantastisk sted og en helt fantastisk energi

Jeg kommer helt sikkert igen og igen

Annemette Knoblauch

Wonderful and relaxing experience. Great people, tasty food, beautiful location. We enjoyed every moment, and look forward to our next visit.

Maybritt Juul Perry

Retreats og ophold

Nærende lille oase for din sjæl, på skønne Møn 🌞🦋
Jeg er kommer på Anahata i snart 3 år og håber ikke jeg kommer til at være det foruden 🌳 Stedet har givet mig så meget kærlighed ❤ givet mig hjælp, værktøjer til at kunne være I dette liv fyldt med kaos 🌱 & mødt en masse hjertevarme sjæle, som jeg er meget taknemmelig for 🙏🌺
Tak for jer, Camilla & Kåre 🙏❤

 

Joy Rekendorff 

Weekend Retreat

7 dages Retreat

 

 

Jeg fandt et guddommeligt sted på Møn.
Et sted med fred, og glæde, et sted med stilhed og kærlighed.
Jeg vil gerne anbefale årsforløbet, ja alle forløb hos Camilla og Kåre.
Årsforløbet giver netop denne kontinuerlige fastholdelse, og udvikling som har øget min daglige yoga og meditations praksis, givet den en højere kvalitet.
Hos Camilla og Kåre findes en autencitet, en “walk the talk”.
Her er ingen løftede pegefingre.
Der er plads og rum til alle.
At komme igen og igen, og hver gang nænsomt få fyldt mere på, få en dyb forståelse af hvad yoga også er.
Hos dem er yoga kærlighed.
Jeg blev helt afhængig, af fællesskabet, af sjov blandet med alvor, med skøn livsboblende musik og sang, kirtan som er så glædesfyldt. Med mantra og chanting. Stilhed og fordybelse.
Jeg har fundet en stor fred i livet, med accept af alt det livet byder os.
Camilla og Kåre gav den fred endnu et dybere lag.
Tak for jeres åbenhed, de gode historier, jeres dejlige stemmer og kærlige omsorg.
Tak 🙏
I lys og kærlighed,

 

Anette Lynge, Galleriejer og Kunstmaler og Underviser

1 års forløb

 

 

Jeg faldt over Anahata Yoga Center og 1-årsforløbet tilfældigt på nettet en dag sidste sommer. Jeg regnede med, at jeg skulle lave en masse yoga, som jeg kendte det, men vi har også fordybet os i meditation, mantraer, prayers, kirtan og stilhed. Camilla og Kåre har delt ud, åbent og kærligt, og det er svært at sætte ord på, hvad jeg tager med fra forløbet, men jeg har mærket det både psykisk og fysisk. Jeg er bestemt kommet dybere i min praksis, måske dybere end jeg havde håbet på. I hver af de fem weekender er jeg om lørdagen blevet ramt af en dundrende hovedpine, som om søndagen er forsvundet og har efterladt mig med en ny lethed. Som om noget tungt kommer til overfladen og endelig kan slippes.

 

Især tror jeg det er den måde at være sammen med andre mennesker og mig selv på, som jeg har oplevet dér, og som kan skæres ned til at handle om nærhed og ærlighed. Som jeg har savnet. Og længtes efter. 


Tusind tak begge to, jeg er så taknemmelig for det, I giver til jeres medmennesker. Det har verden brug for.

Jeg håber på at se jer næste år - enten på retreat, yogacamp eller som hjælper - måske med min familie, de skal i hvert fald også have lov til at opleve Anahata og jer på et tidspunkt.

 

Kh. Emma, Projektleder og Yogalærer

1 års forløb

 

 

Smukt der er på bjerget
med udsigt ud over havet
Bjergene i Baggrunden
som store skygger fra afgrunden
Fårene driver med bjælder,
mens hyrden dem ivrigt skælder

 

Blomsterne i haven er overdådige 
den græske gudinde dem kærligt benådige
Hun skøn fra sit fontæne skuer med sin alderdom 
fuld af ære, værdighed og eviggyldig visdom
Templet hæver sig lyst og klart i skumringen,
tiltrækker sig guddommelig kraft fra himmelen

 

Stilheden sig målrettet og blidt sænker
en hel dag uden samtalens krævende lænker
Vi vandrer gennem bjergene til klosteret
sanserne rene og åbne som hos fosteret
Jesus legeme går gennem marv og ben
Detox, vand og yoga – min krop føles helt ren

 

Den græske vind kærtegner den krop
klar til aftenbøn og meditation jeg rejser mig op
Let og klar som en fjeder i sind, krop, ånd og psyke
hvor lang tid det mon holde inden tilbage i almindelig hygge
Jeg lægger mig i tempelet og stirrer op i intetheden
tryg fyldt op og tilfreds, lidt som var det faktisk kærligheden!

 

Kærligste hilsner Kathrine

Retreat på Kreta

 

 

Jeg har i mange år mediteret og lavet yoga sådan helt privat her hjemme i min stue, og jeg elsker det. Min familie består af min mand, to teenage piger på 16 og 19 år og en pige på 9 år. Vi har som familie levet sundt og med mere eller mindre indgang til meditasion.
De sidste 6 år har vi haft nogle udfordringer kræft, dødsfald og svære depressioner, så vi er alle lidt flade på batterierne. Min mand, datter på 9 år og jeg tog på Open Yoga Camp på feddet med Camilla og Kåre Netterstrøm.
Min mand var skeptisk ville han kunne leve uden kød i en hel uge, det skal siges at han aldrig har dyrket yoga, så også det var nyt.
Efter en uge, var vi alle tre ladt op og afslappet. Vi har fortsat med yoga øvleser alle tre her hjemme hver dag. Måtterne ligger fast på gulvet og min datter på 9 år, kalder pludselig “se jeg står i klovnen” (hovedstand) Vi har mærkant ændret vores mad, med god inspiration fra retreatet. Det eneste vi vil lave om næste år, er at vores to teenager skal med.

Tak for det.
Knus Tina Wiinholt Perlt, kranio sakral terapeut og behandler med egen klinik.

Yoga Camp

Fremragende sted beliggende på Møn i den vidunderligste idylliske natur. Undervisningen er helt fantastisk og Camilla og Kåre har virkelig lavet et koncept som er helt enestående. Her kan man slappe af samtidig med, at man kan fordybe sig i yoga, nærvær og meditiation. Den smukke enestående dome danner rammen om undervisningen, som er helt i særklasse. En rejse man aldrig kommer hjem fra!
Maden er et kapitel for sig. På Anahata Retreat center er maden økologisk, vegansk og lokalt dyrket hvilket er endnu en af de stærke kvaliteter ved stedet.

Luise Holm

Vil gerne sige jer af hjertet tak for et weekend retreat, der har ændret mit syn på mange ting. For det første har jeg været glad og svævende siden jeg kom hjem. Det var simpelthen lige det jeg havde brug for! En ordentlig kickstart på alle fronter.

Det var virkelig en rejse for krop og sind. Kan allerede mærke at jeg tænker meget mere over mine vaner og hvordan jeg kan være nærværende overfor mine børn og mand - det virker allerede og giver så meget igen!

 

Kærligst, Vivi Frølich, 36 år

Nytårs retreat

 


Yoga Campen med Camilla og Kaare er en højt værdsat del af vores families sommerferie. I år var vores femte år :-) Alle årene har vi været afsted med vores børn, som nu er hhv syv og ni år gamle. Igen i år var der masser af legekammerater på deres alder og masser af gode, nye bekendtskaber for os voksne. Alle føler sig velkomne og i godt og trygt selskab. Og som det måske vigtigste at fremhæve er kvaliteten af yogaen og meditationen noget af det bedste, jeg har prøvet. Det er eminent. Yoga Campen er den perfekte måde for os at starte en ferie på. Alle i familien kommer ned i ferie-gear i løbet af en døgn, og man tager derfra med fornyet kropslig og åndelig styrke.
Campen er en årlig reminder til os voksne om, at meditation og yoga sagtens kan - og bør - kombineres med et børneliv. Kan på det varmeste anbefales.

 

Robin, Journalist

Yoga Camp

 

 

Tilbagemelding fra kursist på Open Yoga Camp

 

Tak for en helt uforglemmelig ferieoplevelse. Dejligt at komme hjem fra en ferie fuld af energi og glad i hjertet. Det er en fantastisk måde at være sammen på, - sammen som famile og sammen med nye mennesker. Skønt at blive fyldt op med god yoga-energi, lækkert mad, tid til leg, dans og inspirerende samtaler.

Det var vidunderligt at vågne op i teltet til lyden af havet og starte med morgenyoga på stranden. Og børnene der lige så morgen-stille kom ud af teltene og fandt sammen på kryds og tværs til leg og hygge. Den bedste start på dagen. 

Og skønt at krybe i soveposen om aftenen med helt en særlig følelse af ro - og lytte til ungerne, der sov trygt og godt, fordi de rigtig havde hygget sig med de andre børn, og ikke mindst med de voksne. Og fordi jeg med total god samvittighed også havde tid til at lave yoga og tid til mig selv.

Vi har så mange gode minder fra ugen, og taler tit om ferien - Vi ses helt sikkert i uge 32 også.

 

Kærlig hilsen Marie, Anne og Mette

Yoga Camp

10 dages Retreat

 

Tilbagemelding fra et 10 dags Retræte på Anahata Yoga Center, Møn

Gennemtænkt allround treatment  –  10 dags værksted for krop, sjæl, ånd
 
Jeg oplevede en yogaundervisning med gennemgang af mange grundlæggende elementer. Der var både mere og mindre krævende øvelser, med gode variationer undervejs – der både havde en energigivende og afspændende effekt. Også den regelmæssige undervisning i åndedrætsøvelser, afspænding, yoga nidra og meditaion understøttede processen med at give slip. Det skabte fordybelse, balance, koncentration og overskud på forskellige planer.
 
Igennem hele forløbet blev der skabt et rum, hvor man igen og igen kunne møde sine egne begrænsninger, udfordringer og blokeringer i livet, men ligeledes -  og det er vigtig - også alt det, der er ubegrænset, fri og fredelig i og omkring os.
 
De meditative strand- og skovture var en nydelse, hvor hele ens væsen og sanser kom i kontakt med naturens kræfter og mysterier – her kunne man finde naturligt tilbage til sig selv.
Varm skovbund  - grøn mos under hænder og fødder, blade der rasler, duften af efterår, farver, havet, små bølger, sand, sten, vind, regn…tid og tidsløshed…et med det hele.  Meget afbalancerende.
 
Stilheden gav ro og plads til at lytte på en anden måde udad og indad. Vi oplevede det alle meget forskelligt som deltager, men det er helt sikkert noget man skal prøve, hvis man vil observere eller opleve sig selv, andre, verden  eller også bare betragte ”hverdagens støj” fra et andet perspektiv. En givende oplevelse.
 
Aftentimerne med OM-chanting, kirtan og dans skabte en særlig og hjertevarm atmosfære og fællesskab. Fantastisk. Yoga til og med hengivelse - det var noget jeg helt klart så frem til i løbet af dagen.
 
Ellers gav de regelmæssige rutiner og ritualer en god dynamik og trykke rammer for den enkelte og hele gruppen. Den bevidste spisning af sund og lækker mad, var en nydelse for vegetaren/ veganeren eller dem der gerne vil inspireres i den retning – det er altså bare skønt med blomstermad.
I sin mangfoldighed gav kurset mig og os alle uden tvivl meget yoga-inspiration og lyst til at indbygge nogle elementer i hverdagen og livet i det hele taget.
 
Jeg har igen mødt rare mennesker i disse dage og er taknemmelig for 10 dage med intensiv yoga-praksis.
En dejlig helhedsoplevelse og en lille rejse, der varmt kan anbefales.
 
Sarah 34 år, Pædagog

bottom of page