Undervisning - Praksis - Sadhana

Fra en klassisk tradition med dybe rødder

Vi underviser i Hatha Yoga, Atma Kriya Yoga, Detox, Meditation og mange andre metoder til fordybelse og healing.  
Du vil også kunne opleve kirtans (mantra sang), OM Chanting, sang, musik, dans og billedkunst på nogle af vores kurser.

Der er så mange vidunderlige metoder fra en dybdegående tradition, som fører os hjem til freden og stilheden bag det hele.

KLASSISK HATHA YOGA

Undervisningen er baseret på klassisk yoga med grundig indlæring i yoga stillinger, åndedrætsteknikker og dybdeafspænding. Vi arbejder også med mere moderne yogateknikker, som byder på anatomiske korrekthed, styrke, kontrol og retter kroppen mirakuløst in shape.

Yogaen er blid og alle kan være med.

MEDITATION

På kurserne undervises der I forskellige meditations former og teknikker som forbereder til Meditation. Alle kan meditere, ofte er det vores forventninger og forestillinger som blokere for glæden ved at meditere og finde tilbage tiI os selv. I stilheden synker vi ned i hjerterummet og derfra lever vi livet med engagement og kærlighed.

ATMA KRIYA YOGA

Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.

 

.

MANTRA SANG OG CHANTS

På kurserne spiller lyd, musik og sang altid en dejligt afbalancerende rolle og understøtter den fysiske yoga og stille meditation.  Vi synger mantras, og bruger også lyden mere direkte til helbredelse og afbalancering. Vores krop og sind er vibration og lyd kan selvfølgelig påvirke denne vibration, så vi oplever forløsninger og helbredelse.

VANDRING I NATUREN

Vi kan udfører "vandringen" som Japa Walk hvor vi bruger en Mala og et Mantra som transformerer vores sind og krop og bringer os i kontakt med det inderste. Det er skønt og helbredende at åbne op for naturens vidunder. På nogle af vores weekend retreats er vandring i naturen et hovedtema.

MALING OG KUNST

Kunst kan udføres som en hengivelses praksis. Ved at koncentrere os om det guddommelige bliver vi mindet om vores egen dybeste natur.  Det er også en mulighed for at udtrykke sin kreativitet igennem tegning og maleri og lære forskellige teknikker. Kunstnerisk evne er ikke afgørende, bare kærlighed, vilje og lyst til at male.

.

Anahata Yoga Center

Rytsebækvej 17, Hjelm

4780 Stege, Møn

info@camillanetterstroem.dk

M:+45 4056 4198

Rutevejledning og mere information

©2019 Anahata Yoga Center     Design Focus agency

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
logo-anahata-lang-streg-revideret.png