photo_2020-05-12_17-25-24.jpg

Undervisning - Praksis - Sadhana
Fra en klassisk tradition med dybe rødder

Vi underviser i Hatha Yoga, Atma Kriya Yoga, Detox, Meditation og mange andre metoder til fordybelse og healing.  
Du vil også kunne opleve kirtans (mantra sang), OM Chanting, sang, musik, dans og billedkunst på nogle af vores kurser.

Der er så mange vidunderlige metoder fra en dybdegående tradition, som fører os hjem til freden og stilheden bag det hele.

I7-14-dages-retreat.png

Klassisk Hatha Yoga

Undervisningen er baseret på klassisk yoga med grundig indlæring i yoga stillinger, åndedrætsteknikker og dybdeafspænding. Vi arbejder også med mere moderne yogateknikker, som byder på anatomiske korrekthed, styrke, kontrol og retter kroppen mirakuløst in shape.

Yogaen er blid og alle kan være med.

group-meditating.jpg

Meditation

På kurserne undervises der I forskellige meditations former og teknikker som forbereder til Meditation. Alle kan meditere, ofte er det vores forventninger og forestillinger som blokere for glæden ved at meditere og finde tilbage tiI os selv. I stilheden synker vi ned i hjerterummet og derfra lever vi livet med engagement og kærlighed.

Kriya Yoga

Atma Kriya Yoga

Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.

 

.

photo_2020-05-12_17-29-16.jpg

Bhakti Yoga

Bhakti er sjælen som udtrykker sin kærlighed til "super sjælen"/ det guddommelige. Vi kan bevæge igennem livet og lade dette udtryk bliver til vores "yogapraksis", i vores dagligdag ,igennem vores dagligdags gøremål og handlinger. Det hele handler om hvorfor vi gør det...Sang, Musik, Kunst er også helt naturlige udtryk som forbinder os og styrker vores relation med det Guddommelige. 

billede-6.png

Vandring i Naturen

Vi kan udfører "vandringen" som Japa Walk hvor vi bruger en Mala og et Mantra som transformerer vores sind og krop og bringer os i kontakt med det inderste. Det er skønt og helbredende at åbne op for naturens vidunder. På nogle af vores weekend retreats er vandring i naturen et hovedtema.

Maria60x74_edited.jpg

Maling og Kunst

Kunst kan udføres som en hengivelses praksis. Ved at koncentrere os om det guddommelige bliver vi mindet om vores egen dybeste natur.  Det er også en mulighed for at udtrykke sin kreativitet igennem tegning og maleri og lære forskellige teknikker. Kunstnerisk evne er ikke afgørende, bare kærlighed, vilje og lyst til at male.

.

photo_2020-05-12_17-25-24.jpg

Kirtans og Bhajans

På kurserne spiller lyd, musik og sang altid en dejligt afbalancerende rolle og understøtter den fysiske yoga og stille meditation.  Vi synger mantras, og bruger også lyden mere direkte til helbredelse og afbalancering. Vores krop og sind er vibration og lyd kan selvfølgelig påvirke denne vibration, så vi oplever forløsninger og helbredelse.

OMCHANT_edited.jpg

OM Chanting

OM Chanting er en gruppepraksis, der bruger OM lydens transformerende evne til at aktivere deltagernes selvhelbredende potentiale. Teknikken omdanner negativitet til positiv energi, hjælper med at rense omgivelserne og hjælper på deltagernes fysiske, følelsesmæssige og spirituelle velbefindende.

fullsizeoutput_2873.png

Simply Meditation

Simply Meditation er et sæt lette teknikker, der hjælper med at berolige sindet, opbygge indre balance og gøre os i stand til at opleve mere kærlighed i vores liv og forhold til andre. . De er perfekte for dem, hvor meditation er nyt eller for dem, der er stressede af det daglige liv.

.