top of page

Anahata Yoga Center

Et eventyrligt Retreat ved havet og skoven.

Vi glæder os over at kunne tilbyde dig en virkelig skøn ramme for dit retreat med masser af natur og muligheder for regeneration og fordybelse. Der ånder fred og ro med 400 meter til sandstrand og eventyrlig skov langs vandet i nærheden Centeret har 11 dobbelt/enkelt værelser, et stort dejligt yogarum i Domen, Sauna ved havet og masser af hyggekroge i haven og opholdsrum.

P1288720 copy.png

Maden

Vi servere vegetarisk mad på kurserne, inspireret af folk som Umaro Cardogan, Birthe Straarup, og David Wolfe og deres viden omkring maden og urternes gode virkninger. Vi spiser 100% økologisk og undgår totalt hvede, mælkeprodukter og sukker. Hvis der er allergier mv. tager vi så vidt muligt hensyn til dette, Glæd dig til at blive inspireret med sund og velsmagende mad.

IMG_E3377 copy.png

Domen

Pludselig står den her, den kuppelformede bygning. Den er så smuk, underfundig, andægtig og rolig. Med 65 m2. dejlig yogasal i overetage og 4 rum + bad nedenunder.

Akustikken er så englene synger med og udsigten over marker, skov og havet er helt fortryllende.

Jaahnvi har udsmykket Domen indvendigt med et enestående kunstværk.

YOGAskov.png

Haven og Naturen

Du bliver velsignet med dejlig natur omkring dig på Møn. Kom ud i naturen, sæt dig og mediter op ad et træ, lyt til lyden af fuglesang, vinden og havet. Haven er fyldt med spiselige blomster, stauder, bærbuske frugttræer, krydderurter og grøntsager
 

Giv slip, moder jord er klar til at give dig alt hendes kærlighed når du åbner op, lytter og tager imod.

.

infarød sauna.jpg

Sauna og Behandlinger

Vi vores sauna ved havet er altid velbesøgt på Retreats: Når kroppen er renset er der skabt en grundlæggende grobund for at kroppen kan være afspændt og sindet koncentreret. Når du er åben og renset vil du i højere grad opleve at du har et reelt " valg" , fri af gamle vaner og reaktioner. Derfor tilbyder vi en række enkle metoder til at understøtte en healingsproces.

vaerelse01.jpeg

Værelserne

Tag et kig på billeder af de forskellige værelser og centeret indefra. Der er masser af plads rundt omkring til at slappe af, nyde en kop te og kigge ud over havet.

Maria60x74_edited.jpg

Shop

Vi har forskellige bøger og produkter til salg: Yogabøger, Mantak Chia´s bøger om Tao, J. Anker Larsens fantaktiske bøger, Bhagavad Gita, Massageolier, Grander Vandvitalisering, malaer og andre helseprodukter som kan understøtte processen på et retreat.

​Vi sælger og et stort udvalg af Jaahnvi malerier som canvas prints. Jaahnvi er den kunstner som har udsmykket yogarummet indvendigt..

bottom of page