top of page

Weekend Retreat med Yoga og Meditation

19 - 21 April 2024 

Drømmer du om et par dage med ro og fordybelse? Længes du efter en pause til at reflektere og bare være? Og gør det ikke noget, at det er tæt ved skov, strand og hav? Så giv dig selv den gave at tage på en livgivende weekend og dediker dagene til dig selv.

Retrætet er designet til at bringe afspænding og nyt liv til krop, sind og sjæl. Dagene skaber en ramme for at trække vejret lidt dybere end ellers, tjekke ind hos dig selv og kalibrere efter hjertet. På programmet er masser af yoga, dybe åndedrag, vejrtrækningsøvelser og afspændinger med udgangspunkt i klassisk Sivananda hatha yoga. Derudover vil guidede meditationer, fælles refleksioner, egentid og skøn natur hjælpe os på vej, og du vil kunne mærke effekten efterfølgende. Intentionen er at lande godt og grundigt hjemme og styrke kontakten indadtil.

Dome bygning på Møn
IMG_5086.HEIC

Vi er i smukke omgivelser, og maden er økologisk, vegansk, enkel og nærende. Lørdag eftermiddag er der sauna ved havet, og det er muligt at bade i det friske havvand, så du får gang i blodcirkulationen. Alt sammen bidrager til, at både krop og sind kan falde til ro, og livsenergien bliver næret. Så du skal egentlig bare læne dig tilbage og lade dig guide gennem dagene og falde ind i det, der nu er. Der vil være tid i stilhed og andre tider med fællesskab. Du bestemmer selv hvor meget og hvor lidt af det hele. Det er en weekend for dig. 

Vi begynder fredag kl. 17.00 og slutter søndag omkring kl. 14.30. Du er velkommen til at ankomme fredag fra kl. 15.00.

0DACE3F6-0839-462A-A40F-6F9AB8861D0D.heic

Vil du med?

Retrætet er for alle, der ønsker et par rolige dage til at tjekke ind hos sig selv med plads til stilhed, refleksion, indadvendthed og væren. Du kender sandsynligvis allerede lidt til yoga på forhånd og har en fornemmelse af, at din krop og dit sind elsker det, som yoga gør. Men det kræver ingen forudsætninger at være med. Det eneste krav er et åbent hjerte og sind. Kom med dig selv eller tag din veninde, kollega eller nabo med. Det er op til dig. Du er velkommen, også selvom du ikke har deltaget på mine kurser eller retreatweekender før. 

IMG_5165.HEIC

Underviser Christina Hernvig

Jeg har mange års erfaring med undervisning af yoga og meditation og har holdt en lang række retreats gennem årene. Jeg er uddannet yoga- og meditationsunderviser i Indien og Canada tilbage i 2006/2007 og havde i en årrække yogacenter på Østerbro. Jeg elsker at undervise yoga og meditation og facilitere retreats og forløb. Derudover er jeg terapeut og tilbyder sessioner i København. Oprindeligt er jeg cand.mag. i dansk og psykologi fra Københavns Universitet. Jeg brænder for integrationen af krop, sind og sjæl, hvor vi bevæger os gennem livet som hele mennesker.

IMG-0680.jpg

Program for weekenden

Programmet er en skitse over weekenden, og det er med forbehold for ændringer. (Kan du først ankomme til aftensmaden fredag, er det også fint).

Fredag 19 April
Kl. 15.00-17.00 Ankomst
Kl. 17.00 Velkomst og yoga
Kl. 19.00 Aftensmad
Kl. 20.30 Intro og aftensamling med meditation

 

Lørdag 20 April
Kl. 7.30 Morgenyoga
Kl. 9.30 Morgenmad
Kl. 10.00 Tid til dig selv
Kl. 11.30 Fælles samling
Kl. 13.00 Frokost
Kl. 14.00 Egentid, badning og sauna ved stranden

KL. 16.30 Lær at skylle næse 
Kl. 17.00 Yoga
Kl. 19.00 Aftensmad
Kl. 20.30 Aftensamling med meditation
Natten i stilhed

 

Søndag 21 April
Kl. 7.30 Morgenyoga, stilhed brydes
Kl. 9.30 Morgenmad
Kl. 10.00 Tid til dig selv, gåtur i naturen
Kl. 12.00 Fælles samling og afrunding
Kl. 13.30 Frokost
Kl. 14.30 Tak for nu

_edited.jpg
FE6329A8-AB37-4F7F-AB67-480D224C8941.heic
yoga-udsigt.jpg

Sauna ved stranden

Lørdag eftermiddag er der sauna ved havet. Varmen og kulden er god for blodcirkulation og renser både vores fysiske og mentale.

En skøn måde at lande i kroppen og mærke naturens helbredende energi.

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre veganske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies, frugt, varm grød. chiagrød og superfood om morgenen. Frokost og aftensmad er fyldt med grøntsagsretter, skønne salater, dejlige dressinger, proteiner og f.eks. honning/salt hævet speltbrød eller ris. 

100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten i maden og tager hensyn til allergier.

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger. Weekenden er alkoholfri. Mobiltelefoner må gerne være slukket og blive på værelserne.

vegansk-yoga-mad.png
vaerelse01.jpeg

Priser

 

Værelser:

Enkeltværelse: 4.000 kr.

Dobbeltværelse: 3.400 kr. 

4 pers. værelse: 2.900 kr.

Prisen inkluderer:

Undervisning

Kost og Logi

Sauna mv.

Transport

Tager du det offentlige, skal du tage toget til Vordingborg og derfra bus 664 til Damsholte. Herfra er det muligt at bestille en Flex taxa. Alternativt koordinerer vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland.


Betaling: 

Vi tager 1.000,00 som depositum.

Restbeløbet betales senest 4 uger før kursusstart.

Afbestillingsregler:

Som udgangspunkt ingen tilbagebetaling af depositum.
Resten af kursus beløbet tilbagebetales hvis der afmeldes 24 timer før kursusstart.

 

Bankoplysninger:

Møns Bank

Reg.nr 6140

Konto.nr 0004235220 

Priserne er inklusiv alt.

TILBAGE TIL WEEKEND RETREATS OVERSIGT

IMG_8588 copy.png
YOGAskov.png
IMG_3004.jpg
IMG_5385.HEIC
bottom of page