Sang, Mantras, Musik, Chanting

Skaber samhøringhed og vækker den ubetinget kærlighed.

Musik og lyd er "det spirituelle sprog" og kan bruges som bro over til den spirituelle dimension.

På kurserne spiller lyd, musik og sang altid en dejligt afbalancerende rolle og understøtter den fysiske yoga og stille meditation. Udover at  vi "chanter" mantras, så bruger vi også lyden mere direkte til helbredelse og afbalancering. Vores krop og sind er vibration og lyd kan selvfølgelig påvirke denne vibration, så vi kan opleve forløsninger og helbredelse. Vi bruger vores egen stemme til at lave lyden i forskellige former og arbejder bl.a. med overtonernes helbredende og balancerende virkning. Herunder nogle at de former du vil møde på vores retreats og kurser.

Mantras / Kirtans 

Inden for yoga traditionen arbejde man også med musikformer som mere direkte søger at vække vores meditative natur og som virker helbredende på kroppen og beroligende på sindet. Vi bruger mere eller mindre ”simple” lydstavelser (mantras) som vækker specifikke tilstande og områder i kroppen og sindet.
Denne form for ”musik” eller ”lydhealing” skaber det perfekte musikalske fundament. Man synker simpelthen ind i et totalt ”helbredende” nærvær omkring lyden og der stilles ingen særlige krav om teknisk kunnen.

OM Chanting.

OM Chanting er en unik og powerful oplevelse, der får folk til at glemme tid og sted, når lyd, lys og bevidsthed kærlighedsfuldt smelter sammen. OM betyder enhed med den skabende energi. OM er ur lyden, moder sproget, den universelle lyd, hvorfra alle andre lyde opstår.

OM Chanting er en gruppepraksis, der bruger OM’s transformationsevne til at aktivere deltagernes selvhelbredende potentiale. Teknikken omdanner negativitet til positiv energi, hjælper med at rense omgivelserne og hjælper på deltagernes fysiske, følelsesmæssige og åndelige velbefindende.

Find din egen tone som skaber balance.

Hvis du lytter efter "indeni", er der altid en tone, klangfarve og vokal som tilbyder at afbalancere kroppen og sindet, lige her og nu. Vi lytter indad, finder tonen og udtrykker den igennem stemmen. Tonen skifter og du følger den.... Det er ingen skønhedskonkurrence, men et arbejde med at finde os selv og bruge lyden til at manifestere det som der er behov for lige nu. Når vi sidder i en gruppe dannes et lydhav og vores individuelle behov smelter ind i det kollektive, vi afbalancere os selv og gruppen på samme tid. En spontan oplevelse at lykke og samhørighed...

De seks helbredende lyde

Taoisterne har opdaget specifikke lyde og teknikker som helbreder de forskellige organer Leveren, Hjertet, Maven, Nyrerne, Lungerne, Trevarmeren og deres tilhørende organer har hver en lyd.

Herunder videos fra et Retreat i Spanien med Mantra Sang

Anahata Yoga Center

Rytsebækvej 17, Hjelm

4780 Stege, Møn

info@camillanetterstroem.dk

M:+45 4056 4198

Rutevejledning og mere information

©2019 Anahata Yoga Center     Design Focus agency

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
logo-anahata-lang-streg-revideret.png