top of page
photo_2020-08-10 08.50.16.jpeg
yoga-inde.png
atma-kriya-yoga.jpeg
OMCHANT_edited.jpg

 

OM Chanting

 

OM Chanting er en gruppepraksis, der bruger OM lydens transformerende evne til at aktivere deltagernes selvhelbredende potentiale. Teknikken omdanner negativitet til positiv energi, hjælper med at rense omgivelserne og hjælper på deltagernes fysiske, følelsesmæssige og spirituelle velbefindende.

OM Chanting er også en del at Atma Kriya Yogaen og dens kærlighed og transformerende kraft finder du også i OM Chanting.

 

"I det øjeblik, folk begynder at synge sammen i OM Chanting gruppen, bliver deres egne vibrationer omdannet til OM. De som er inde i cirklen, Bades af denne energi, og det, som ændrer kroppens vibrationer. Selv de celler, der er døde, begynder at vibrere. Så uanset hvor du går, vibrerer din aura med den kosmisk lyd OM"

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda


Vi sidder i 2 cirkler og Chanter OM i 45 minutter og slutter med en lille meditation og mulighed for at dele oplevelse.

 

VI har OM chanting hver Onsdag kl. 17 på her på Centeret.

Desuden finde du OM Chanting cirkler i hele landet. Kontakt os for mere info.

OMCHANT_edited.jpg
yoga-ude01.png

OM Chanting til Åbning

Det er en virkelig skøn og transformerende praksis som renser for negativitet og åbner hjertet. Vi har været vidner til store forandringer og “helbredelser” blandt deltagere i OM Chanting cirkler.

Der er nu OM Chanting cirkler i hele i større byer  i hele Danmark selvfølgelig her på Møn hver Onsdag kl. 17.00.

Deltagelse i OM Chanting er gratis / donationsbaseret, evt. bliver der forslået en mindre donation til dækning af lokaleudgifter, the, snacks mv.

bottom of page