top of page

Videoer fra Anahata Yoga Retreat Center

Herunder et lille udvalg af levende billede fra Arrangementer, Yoga Camps, Festivals mv. på Anahata Yoga Center.

Yoga Camp på Feddet

Vi har afholdt Yogacamp med stor succes og glade mennesker i 7 år på Feddet.

Alle er hjertelig velkomne på dette kursus hvor vi bl.a. spiser dejlig biodynamiske lækkerier, laver yoga i et stort telt, synger, danser, mediterer og har det super sjovt sammen.

Alt sammen omgivet af den skønneste natur med skov og strandkanten som nabo. De sidste 7 år har vi været en dejlig blanding af singler, familier, par, mænd, kvinder, børn, unge, nybegyndere og øvede fra hele landet.

Åbning af Domen - Feb. 2020

Vi var rørt dybt ind i hjertet og taknemmelige over en vidunderlig fest. Omkring 200 mennesker kom og fejrede Åbningen og Indvielsen af Jaahnvi Judit Hildebrandt kunstværk med os.

Det var en dag fuld af Bhakti; en følelse af samhørighed udtrykt gennem yoga, meditation, kunst og musik.

Her et lidt stemningsklip fra Dagen.

OM Chanting til Åbning

Det er en virkelig skøn og transformerende praksis som renser for negativitet og åbner hjertet. Vi har været vidner til store forandringer og “helbredelser” blandt deltagere i OM Chanting cirkler.

Der er nu OM Chanting cirkler i hele i større byer  i hele Danmark selvfølgelig her på Møn hver Onsdag kl. 17.00.

Deltagelse i OM Chanting er gratis / donationsbaseret, evt. bliver der forslået en mindre donation til dækning af lokaleudgifter, the, snacks mv.

Bhakti Festival 2018

En super dejlig weekend med masse af Kirtan, Satsang, Meditation, Yoga og super lækker mad. Stemningen blev dejlig løssluppen med masser af dans og sved på panden. Vi glæder os til flere Festivals mv. her på Centeret. Her et lille stemningsklip fra Søndagen, hvor Swami Kurunananda leder en Kirtan.

Kirtan fra Retreat i Spanien

Inden for yoga traditionen arbejde man også med musikformer som mere direkte søger at vække vores spirituellle natur og som virker helbredende på kroppen og beroligende på sindet. Vi bruger mere eller mindre ”simple” lydstavelser (mantras) som vækker specifikke tilstand.

Denne form for ”musik” eller ”lydhealing” skaber det perfekte musikalske fundament. Man synker simpelthen ind i et totalt ”helbredende” nærvær omkring lyden og der stilles ingen særlige krav om teknisk kunnen. I videoen her synger vi på et retreat i Spanien.

dreamstime_xs_74419241_edited.jpg
dreamstime_xs_74419241_edited.jpg
dreamstime_xs_74419241_edited.jpg
dreamstime_xs_74419241_edited.jpg
dreamstime_xs_74419241_edited.jpg
dreamstime_xs_74419241_edited.jpg
dreamstime_xs_74419241_edited.jpg
Sri Yantra på Yoga Retreat Møn
Yoga Retreat på Feddet

RETREATS OG KURSER

Vi afholder årligt ca. 25 weekendretreats, 8 længere retreats og en masse mindre events, festivals og arrangementer.

Du kan deltage på retreats med fokus på wellness og at blive afspændt og fredfyldt som en vigtig modpol til et liv med udfordringer og aktivitet.

Eller du kan vælge retreats med mere fokus på indlæring af en praksis i dybden og med mere teori, forståelse og indsigt i yogafilosofi mv.  Så er der masse at fordøje og praktisere videre på derhjemme.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål.

Læs mere her >>

Yoga Retreat på Møn med Kirtan

SANGHA/COMMUNITY

Centeret danner også ramme en levende Sangha hvor du kan være her i kortere eller længere perioder.
At bo i en Sangha, er for dig som gerne vil gå videre med den praksis og livstil du har lært og snuset til her. Der er et fælleskab med Atma Kriya Yoga Praksis, Kirtan, Prayers, OM chanting og et fælleskab omkring super lækker mad og praktiske opgaver.

Derudover kan du have en dagligdag hvor du er på arbejde, studerer eller du kan hjælpe mere til på centeret med praktiske opgaver eller lign.

Læs mere om Sangha her >>
Anahata Yoga Retreat Center

CENTERET OG OMGIVELSER

Vi glæder os over at kunne tilbyde dig en virkelig skøn ramme for dit retreat med masser af natur og muligheder for regeneration og fordybelse.

 

Der ånder fred og ro med 400 meter til sandstrand og eventyrlig skov langs vandet i nærheden. Centeret har 11 dobbelt/enkelt værelser, et stort dejligt yogarum i Domen, sauna ved havet og masser af hyggekroge og opholdsrum. 

 

Haven er fyldt med blomster og små oaser hvor du kan nyde stilheden, fuglesang og havets brusen.

Læs mere her >>
bottom of page