Camilla Netterstrøm Header Logo

Kursus og Retreat forløb over 1 år

5 weekender og et 14 dages retreat fra September 2019 - Juli 2020.

Har du lyst til at fordybe dig i yogatraditionen og lærer en masse nye redskaber?
Så tilbyder vi et forløb over 1 år med 5 weekend retreats og et 7 dages retreat, hvor du trin for trin vil blive inspireret og understøttet i en kærlig og tryg ramme.

Det er vores ønske at et sådan forløb kan hjælpe og inspirere dig til at praktisere dybdegående yoga i din hverdag. Et fundament som styrker din glæde og personlige retning i livet og giver dig mere mod til at udtrykke dig til gavn for andre...
Du vil opleve at være i en gruppe af mennesker som ønsker at fordybe sig hvor energien og synergien bliver stærkere for hver gang vi mødes.

Alle som har lyst og mod på det, kan deltage i dette forløb.

Hvis du ikke kan deltage i hele forløbet har du mulighed for at være med på nogle af weekenderne eller 7 dages retreat, hvis du har lært Atma Kriya Yoga, som du kan lære på weekend kurser eller på f.eks. vores 10 dages påske retreat.

De retreats som er en del af 1 års forløbet fungere også som "forsætter" retreats for alle som har lært Atma Kriya Yoga.

Indhold

Hatha Yogaen som du bliver undervist i tager udgangspunkt i Sivananda traditionen. Denne yogaform indeholder bl.a. en lang række metoder som renser og styrker krop og sind og forbereder dig på at kunne være naturligt koncentreret og inspireret. Dette inkludere bl.a. Asanas (de fysiske øvelser), Pranayama ( åndedrætsøvelser), Shatkarmas (rensningsøvelser), Mudras og Bandhas (holdinger og låse), fokus på den rigtige kost og meget mere.

En anden vigtig del af forløbet er den praksis, som er en mere direkte ”håndtering” af sindet, en yoga for sjælen. Her er Atma Kriya Yogaen (en serie dybdegående meditations og åndedrætsøvelser mv.) et fuldstændigt vidunderligt redskab for dem som ønsker at gå dybt. Vi har selv praktiseret Atma Kriya Yoga dagligt i godt 6 år og oplevet et energiniveau og en klarhed som danner et uundværligt fundament for et aktivt liv fuld af spændende udfordringer…

Andre vigtige elementer er f.eks. Kirtan og Bhajans (Sang og musik, hvor man synger mantras), Prayers (Recitation af tekster og bønner på sanskrit), Meditation og OM Chanting.
Denne del af forløbet tager sit klare udgangspunkt i den undervisning som er givet af vores nuværende mester Paramahamsa Vishwananda.  Det er stadig en helt åben ”tradition” som du kan praktiserer, uanset hvilket tilhørsforhold du har i øvrigt.

Forløb

At have en retning og en naturlig opbygning i en lærerproces kan være utroligt gavnligt og givende. Det er nemmere at finde sin egen vej og praksis, når man har forbydet sig i flere forskellige metoder, som bliver præsenteret i en sammenhæng, med en rød tråd igennem. Yogatraditionen er mere end fysiske øvelser og meditation. I dette forløb bliver du præsenteret for og fordyber dig i en lang række praksis (Sadhana), som på smukkeste vis bryder sindets vaner og bringer dig i kontakt med ubetinget kærlighed og kreativitet.

Imellem weekenderne er du er altid velkommen som hjælper på centeret og deltage i praksis her og du vil modtage mails med inspiration til forberedelse dig til næste weekend.
Er der en weekend hvor du ikke kan deltage, kan du sikkert stadig deltage i forløbet, det kan vi snakke om.

Fællesskab

Vi lægger vægt fællesskab omkring praksis og seva (uselvisk arbejde). Når du f.eks. først har lært Atma Kriya Yoga, så er den fælles praksis noget vi gør sammen og ingen lærer skal have en løn i det. Og vi laver maden og gør rent i fælleskab.
Derfor at det også muligt for os at tilbyde dette forløb til en meget billig pris.

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre vegetariske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies om morgenen, masser af superfood, honning/salt hævet speltbrød og lokale grøntsager og frugt. 100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten og mælkeprodukter i maden.

Vores sauna ved havet.

Vi har en super lækker mobil sauna som vi kører ned til Strandkanten lørdag eftermiddag under kursene. Der er plads til 12 personer..

Centeret og underviserne

Forløbet bliver afholdt på Anahata Yoga Center i et miljø hvor du i det omfang du ønsker også kan være en del af et fælleskab omkring daglig praksis og afholdelse af dybdegående retreats på centeret. Kåre og Camilla Netterstrøm er hovedundervisere og vejledere på forløbet. Camila har 24 års erfaring som fuldtidsunderviser og Kåre har lang erfaring med undervisning indenfor meditation, afspænding, generel sundhed, renselsesøvelser mv.
Der vil også forekomme gæstelærer i forløbet…

Weekend 1: Atma Kriya Yoga
27 - 29 September 2019.
Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Den renser, balancerer og udvikler os. Den  består af en række meditations- og åndedrætsøvelser samt mudraer og asanaer.
I denne weekend koncentrere vi os om indlæringen af Atma Kriya Yoga.
Se programmet og mere om modulet HER

Weekend 2: Prayers og Kirtans
22 - 24 November 2019.
Vi har inviteret Kalyani til at være hovedunderviser i denne weekend. Hun er en fuldstændig fantastisk underviser og Kirtan sanger og har en kæmpe viden og indsigt omkring mantras, prayers, sanskrit og kirtan.
Vi forsætter selvfølgelig med de praksis vi allerede har lært og lærer nye Hatha Yoga teknikker, mantras, prayers og meget mere.  Se programmet og mere om modulet HER

Weekend 3: Stilhed og fordybelse.
31 Januar - 2 Februar 2020
Vi går dybt ind i os selv med den praksis vi allerede har lært. Vi går dybere med prayers og lærer også nye ting, med fokus på fordybelse og refleksion. Se programmet og mere om modulet HER

Weekend 4: Stilhed og fordybelse
27 - 29 Marts 2020
Vi går dybt ind i os selv med den praksis vi allerede har lært. Vi går dybere med prayers og lærer også nye ting, med fokus på fordybelse og refleksion. Se programmet og mere om modulet HER

Weekend 5: Opsamling og Studier
22 - 24 Maj 2020
Med masse at mulighed for Satsang og en dybere forståelse af yogatraditionen. Stadig med masse af praksis og fordybelse.
Se programmet og mere om modulet HER

7 dages retreat.
24 - 30 Juli 2020
Når du giver dig selv 7 dage til fordybelse og transformation, så vil du opleve helt nye sider af dig selv og livet! Det skaber et perspektiv for vores liv og de beslutninger vi tager. Vi holder 2 dages stilhed som en del af kurset.
Se programmet og mere om modulet HER

Pris

5 weekend retreats og et 7 dages retreat inkl. alt i 4 personers rum: 12.000 kr.

Evt. tillæg pr. weekend i dobbeltværelse: 400 kr. Enkeltværelse: 800 kr.
Evt. tillæg på 7 dages retreat i Dobbeltværelse. 800 kr. Enkeltværelse: 1.600 kr.

Der betales et depositum på 1.000 kr ved tilmelding

Rest betaling foregår i 11 rater a. 1.000 kr. fra. 1-8 2019 – 1-7 2020.

Hvis man kun kan deltage i nogle af weekenderne:.

3.000 kr. for den første weekend. ( 400 kr. i tillæg for enkelt værelse)
1.600 kr. pr. weekend for de efterfølgende 4 weekender. ( 800 kr. i tillæg for enkeltværelse)
4.000 kr. for 7 dages retreat. (1.600 kr i tillæg for enkeltværelse)

Hvis du allerede har lært Atma Kriya Yoga, kan du deltage i de sidste 4 weekender og 7 dages retreat. Dette koster 9.000 kr.

Transport

Har du ikke bil kan du fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte. Så afhenter vi dig gratis der.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland

Afbestillingsregler:
Du betaler pr. mdr. og kan altid stoppe forløbet uden at skulle betale yderligere.

Udfyld nedestående formular for at tilmelde dig forløbet

OBS: Når du har klikket på "send", kan det tage lidt tid før den skriver "tak for din tilmelding"....


 Ja tak
 Nej tak