top of page

1 ÅRIGT FORLØB

5 weekender og et 7 dages retreat fra November/Januar 2019 - Juli 2020.

Har du lyst til at fordybe dig i yogatraditionen og lærer en masse nye redskaber?

Så tilbyder vi et forløb over 1 år med 5 weekend retreats og et 7 dages retreat, hvor du trin for trin vil blive inspireret og understøttet i en kærlig og tryg ramme.

Det er vores ønske at et sådan forløb kan hjælpe og inspirere dig til at praktisere dybdegående yoga i din hverdag. Et fundament som styrker din glæde og personlige retning i livet og giver dig mere mod til at udtrykke dig til gavn for andre...
Du vil opleve at være i en gruppe af mennesker som ønsker at fordybe sig hvor energien og synergien bliver stærkere for hver gang vi mødes.

Alle som har lyst og mod på det, kan deltage i dette forløb.

Hvis du ikke kan deltage i hele forløbet har du mulighed for at være med på nogle af weekenderne eller 7 dages retreat, hvis du har lært Atma Kriya Yoga, som du kan lære på weekend kurser eller på f.eks. vores 10 dages påske retreat.

De retreats som er en del af 1 års forløbet fungere også som "forsætter" retreats for alle som har lært Atma Kriya Yoga.

 

Indhold

Hatha Yogaen som du bliver undervist i tager udgangspunkt i Sivananda traditionen. Denne yogaform indeholder bl.a. en lang række metoder som renser og styrker krop og sind og forbereder dig på at kunne være naturligt koncentreret og inspireret. Dette inkludere bl.a. Asanas (de fysiske øvelser), Pranayama ( åndedrætsøvelser), Shatkarmas (rensningsøvelser), Mudras og Bandhas (holdinger og låse), fokus på den rigtige kost og meget mere.

 

En anden vigtig del af forløbet er den praksis, som er en mere direkte ”håndtering” af sindet og en yoga for sjælen. Her er Atma Kriya Yogaen (en serie dybdegående meditations og åndedrætsøvelser mv.) et fuldstændigt vidunderligt redskab for dem som ønsker at gå dybt og have en spirituel praksis. Vi har selv praktiseret Atma Kriya Yoga dagligt i godt 7 år og oplevet et energiniveau, en klarhed og en boblende følelse af kærlighed, som danner et uundværligt fundament for et aktivt liv...
Andre vigtige elementer er f.eks. Kirtan og Bhajans (Sang og musik, hvor man synger mantras), Meditation og OM Chanting.
Denne del af forløbet tager sit klare udgangspunkt i den undervisning som er givet af vores Kriya Yoga Mester Paramahamsa Vishwananda.  Det er stadig en helt åben ”tradition” som du kan praktiserer, uanset hvilket tilhørsforhold du har i øvrigt.

 

Forløb

At have en retning og en naturlig opbygning i en lærerproces kan være utroligt gavnligt og givende. Det er nemmere at finde sin egen vej og praksis, når man har forbydet sig i flere forskellige metoder, som bliver præsenteret i en sammenhæng, med en rød tråd igennem. Yogatraditionen er mere end fysiske øvelser og meditation. I dette forløb bliver du præsenteret for og fordyber dig i en lang række praksis (Sadhana), som på smukkeste vis bryder sindets vaner og bringer dig i kontakt med ubetinget kærlighed og kreativitet.

Vi bygger weekenderne op således at du forsætter og fordyber det du allerede har lært og så har hver weekend et tema, som definerer nogle af de nye ting i programmet. Så der bliver en fin balance imellem repetition og indlæring af nye ting.

Imellem weekenderne er du er altid velkommen som hjælper på centeret og deltage i praksis her og du vil modtage mails med inspiration til forberedelse dig til næste weekend.

Fællesskab

Vi lægger vægt fællesskab omkring praksis og seva (uselvisk arbejde). Når du f.eks. først har lært Atma Kriya Yoga, så er den fælles praksis noget vi gør sammen og ingen lærer skal have en løn i det. Og vi laver maden og gør rent i fælleskab.
Derfor at det også muligt for os at tilbyde dette forløb til en meget, meget billig pris. 

Der er også fælles Atma Kriya Yoga praksis hver uge i København ( Onsdag kl. 18 - 20) og i mange andre byer ( Århus, Vejle, Esbjerg, Odense, Slagelse mv.) Denne fællespraksis er gratis eller der kan være en mindre udgift til lokale.

En super god måde at holde fast i sin praksis. 

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre vegetariske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies om morgenen, masser af superfood, honning/salt hævet speltbrød og lokale grøntsager og frugt. 100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten og mælkeprodukter i maden.

Vores sauna ved havet.

Vi har en super lækker mobil sauna som vi kører ned til Strandkanten lørdag eftermiddag under kursene. Der er plads til 12 personer..

Centeret og underviserne

Forløbet bliver afholdt på Anahata Yoga Center i et miljø hvor du i det omfang du ønsker også kan være en del af et fælleskab omkring daglig praksis og afholdelse af dybdegående retreats på centeret. Kåre og Camilla Netterstrøm er hovedundervisere og vejledere på forløbet. Camila har 24 års erfaring som fuldtidsunderviser og Kåre har lang erfaring med undervisning indenfor meditation, afspænding, generel sundhed, renselsesøvelser mv. 

Pris og betaling

Betaling sker inden 14 dage inden hvert kursus:

3.000 kr. for den første weekend (Atma Kriya Yoga) (400 kr. i tillæg for enkelt værelse)
1.200 kr. pr. weekend for de efterfølgende 4 weekender. ( 600 kr. i tillæg for enkeltværelse, 300 kr. for dobbeltværelse)
4.000 kr. for 7 dages retreat. (1.600 kr i tillæg for enkeltværelse)

(Deltager du ikke på hele forløbet koster 7 dages retreat 4.000 kr.)

Hvis du allerede har lært Atma Kriya Yoga, kan du deltage i de sidste 4 weekender og 7 dages retreat.

Du kan deltage i nogle af weekender og/eller 7 dages retreat og så betaler du bare pr. kursus.

Transport

Har du ikke bil kan du fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte. Så afhenter vi dig gratis der.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland

Afbestillingsregler:

Herunder en oversigt over de forskellige weekender og uge retreat i Juli 2020.

Husk at når du har været på Atma Kriya Kursus kan du også tilmelde dig kurserne enkeltvist.

IMG_E3377 copy.png
29. nov. - 1. dec. 2019 eller 17 -19 Januar 2020

Atma Kriya Yoga kursus

29 Nov. - 1 Dec eller 17 -19 Januar
Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. 
IMG_5191 copy 2.png
22. - 24. Nov. 2019

Yoga og Kirtan v. Kalyanii

Vi har inviteret Kalyanii til at undervise i denne weekend. Hun er en fuldstændig fantastisk underviser og Kirtan sanger. Med sin fortryllende stemme, og en inspirerende evne underviser hun enkelt, autentisk og groundet. Hun har fordybet sig i Bhakti Yoga og har undervist i hele verden.
IMG_8588 copy.png
31. jan. - 2. feb. 2020

Fordybelse af AKY + Babaji´s Surya Namaskar

I denne her weekend går vi dybt ind i os selv med den praksis vi allerede har lært, herunder Atma Kriya Yogaen, med fokus på fordybelse og refleksion. 

Og selvfølgelig lærer vi nye Hatha Yoga teknikker, mantras, prayers og meget mere. Og så lærer du Babaji´s Surya Namaskar (en meget effektiv variant af solhilsen)

yoga-dome.png
27. - 29. marts 2020

Fordybelse af AKY + Vedic Chanting

I denne her weekend går vi dybt ind i os selv med den praksis vi allerede har lært, herunder Atma Kriya Yogaen, med fokus på mere teori og en dybere forståelse.

Og selvfølgelig lærer vi nye Hatha Yoga teknikker, mantras, prayers og meget mere. Og så sætter vi fokus på Chanting på Sanskrit: Vedic Chanting.

forloeb_oversigt02.png
22. - 24. maj 2020

Fordybelse af AKY + Studier af skrifter fra Tradition

Hatha Yoga, Prayers, Atma Kriya, Meditation og meget mere...
Med masse at mulighed for Satsang og en dybere forståelse af yogatraditionen. Vi gennemgår en del af de gamle skrifter som ligger til grund for traditionen og vi reflektere og har en dialog omkring hvad det betyder for vores liv og gerning 
Stadig med masse af praksis og fordybelse.
yoga-dome.png
24. - 30. Juli 2020

7 dages Atma Kriya Retreat

Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis. Der er undervisning 4 gange dagligt og skøn vegetarisk mad.

Vi går dybt ind i Atma Kriya Yogaen og du vil få et forhold til denne vidunderlige "værktøjskasse" som kan transformere dit liv.

bottom of page