Camilla Netterstrøm Header Logo

10 dages Påske og Atma Kriya Yoga Retreat 

13 - 22 April 2019

Kursuspris. (inkl. Undervisning, mad, ophold):

Enkeltværelse: 6.800 kr.
Dobbeltværelse: 5.800 kr.
4 personers værelse: 4.800 kr.

Camilla og Kåre Netterstrøm leder til dagligt Ananhata Yoga Center og vil være undervisere på dette retreat.
De har 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirende og musikalske videreformidling af yogatraditionen.
Kombinerer yoga, meditation, detox, musik, lydhealing og en masse andre effektive metoder til healing og balance.
Med deres erfaring og vedvarende grundige træning og uddannelse, er de i stand til at vejlede individuelt og støtte op om og løse op i specifikke udfordringer hos elever og kursister.

Kursusbeskrivelse

Skab energi og overblik efter fordybende og opløftende 10 dage med Atma Kriya Yoga, Hatha yoga, Meditation, Sang, Dans, lækker vegetarisk mad, Detox fodbad og Sauna ved havet.

I Hatha yogaen laver vi mange forskellige øvelser, de klassiske stillinger, trekantstillinger, solhilsen, som en super god forberedelse til dybere tilstande... 

Atma Kriya Yoga består bl.a. af 

Japa – Recitering af et oprindeligt sanskrit mantra
Meditations teknikker
– Koncentration og fokus hjælper dig med at bringe opmærksom ind i dine daglige handlinger.
Lyd yoga – At lytte til symfonien af indre mystiske lyde som stammer fra dit hjerte chakra og som styrker din intuition.
OM Chanting
 – En gruppe praksis der genererer harmoni og fred for dig selv, andre og i dit miljø omkring dig.
Pranayama
 (Åndedrætsøvelser) – At observere og kontrollere dit åndedræt fremmer en fysisk og energetisk balance
Mudras
 – Krops og hånd yoga justere din krops energi.
Main Kriya 
– Denne chakra meditation hæver din bevidsthed og forener krop og sjæl.

Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.
Efterhånden vækkes Guddommelig Kærlighed i os. Denne Kærlighed- som ikke kan forstås af sindet, som er et mysterium for selv de store yogier – er nøglen til at realisere, hvem vi virkelig er. Paramahamsa Vishwananda modtog Atma Kriya Yogaen fra sin Mester Mahavatar Babaji og har givet den videre til en række lærere som underviser i denne Kriya.

3 dage inde i kurset er der en indvielse (Shaktipat) som gør, at man får det maksimale ud af hver øvelse på alle planer. Der følger en manual med udførlig beskrivelse af alle Atma Kriya Øvelserne.

Aftenklasserne er typisk med sang, satsang (dialog om spirituelle emner) og meditation.Stilhed

På dette kursus vil der indgå 2 dages stilhed i slutningen af kurset, hvor vi udover undervisningen går en fælles gåtur rundt i skoven og langs stranden. Vi holder små stilheds stunder i dagene op til, som forberedelse til selve dagen. Det være sig at spise et måltid i stilhed sammen, holde en tavsheds stund før eller efter en meditation. Det er dejligt at være i stilhed sammen om hverdags ting, og folk oplever at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde.

Undervisningen er obligatorisk.

Det giver en dybere forståelse for den enkelte og en bedre gruppe dynamik. Hvis der er øvelser du ikke kan udfører, er det altid ok at ligge sig på ryggen i en hvilestilling eller sætte sig på en stol. Det er vigtig at du er tilstede i rummet og modtager de informationer og instruktioner som der gives i hver klasse.
 Der er en rød tråd igennem hele kurset, og tingene hænger sammen. Det er vigtig for at få en god helhedsoplevelse af kursets indhold. Det giver mening i sidste ende.


Et typisk dags Program

7.00 - 8.00:     Hatha Yoga
8.00 - 9.00:     Atma Kriya Yoga

9.00 - 9.30:     Morgenmad. 

11.30-13.00:   Dybdeafspænding og Atma Kriya Yoga

12.30-13.30:   Frokost.

14.00-16.00:   Sauna ved havet (3 dage)
16.30-18.30:   F.eks. Hatha Yoga, OM Chanting, Atma Kriya Yoga, dialog og meditation.  


18.30-19.30:   Aftensmad

20.30-21.30:   Aftenklasse med f.eks sang, lydhealing, foredrag, dialog og meditation.


Første dag kan du ankomme mellem 14 og 18.  Der praktisk info og yoga kl 18 – 19, derefter aftensmad og aftenklasse kl 20.


Sidste dag er der morgenyoga, formiddagklasse med afrunding og meditation og frokost.


Hver dag har alle deltagere en opgave som tager ca. 30 - 90 min i køkkenet eller med rengøring. 
Detox

Der er mulighed for Detox og behandlinger under kurset, mod ekstra betaling læs mere HER

Vi tænder saunaen med havet 3 gange i løbet af kurset. Dette er gratis som en del af kurset.

Vores sauna ved havet.

Vi har en super lækker mobil sauna som vi kører ned til Strandkanten lørdag eftermiddag.
Der er plads til 12 personer..

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre vegetariske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies om morgenen, masser af superfood, honning/salt hævet speltbrød og lokale grøntsager og frugt. 100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten og mælkeprodukter i maden.

Priser

Kursuspris. (inkl. Undervisning, mad, ophold):

Enkeltværelse: 6.800 kr.
Dobbeltværelse: 5.800 kr.
4 personers værelse: 4.800 kr.

Der betales 1.000 kr. i depositum ved tilmelding.
Restbeløbet betales 4 uger før kursusstart.

Depositum tilbagebetales som udgangspunkt ikke. Resten af kursusbeløbet tilbagebetales ved afmelding 24 timer før kursusstart.

Møns Bank
Reg.nr 6140
Konto.nr 0004235220

Husk at skrive navn ved betaling.

Tilmelding til YogaRetreat

OBS: Det kan tage lidt tid før websiden skriver "tak for din tilmelding".


 Enkeltværelse 6.800 kr.
 Dobbeltværelse 5.800 kr.
 4 Personers værelse 4.800 kr.
 Ja tak
 Nej tak
 

Tilbagemelding fra et 10 dags Retræte på Anahata Yoga Center, Møn

Gennemtænkt allround treatment  –  10 dags værksted for krop, sjæl, ånd
 
Jeg oplevede en yogaundervisning med gennemgang af mange grundlæggende elementer. Der var både mere og mindre krævende øvelser, med gode variationer undervejs – der både havde en energigivende og afspændende effekt. Også den regelmæssige undervisning i åndedrætsøvelser, afspænding, yoga nidra og meditaion understøttede processen med at give slip. Det skabte fordybelse, balance, koncentration og overskud på forskellige planer.
 
Igennem hele forløbet blev der skabt et rum, hvor man igen og igen kunne møde sine egne begrænsninger, udfordringer og blokeringer i livet, men ligeledes -  og det er vigtig - også alt det, der er ubegrænset, fri og fredelig i og omkring os.
 
De meditative strand- og skovture var en nydelse, hvor hele ens væsen og sanser kom i kontakt med naturens kræfter og mysterier – her kunne man finde naturligt tilbage til sig selv.
Varm skovbund  - grøn mos under hænder og fødder, blade der rasler, duften af efterår, farver, havet, små bølger, sand, sten, vind, regn…tid og tidsløshed…et med det hele.  Meget afbalancerende.
 
Stilheden gav ro og plads til at lytte på en anden måde udad og indad. Vi oplevede det alle meget forskelligt som deltager, men det er helt sikkert noget man skal prøve, hvis man vil observere eller opleve sig selv, andre, verden  eller også bare betragte ”hverdagens støj” fra et andet perspektiv. En givende oplevelse.
 
Aftentimerne med OM-chanting, kirtan og dans skabte en særlig og hjertevarm atmosfære og fællesskab. Fantastisk. Yoga til og med hengivelse - det var noget jeg helt klart så frem til i løbet af dagen.
 
Ellers gav de regelmæssige rutiner og ritualer en god dynamik og trykke rammer for den enkelte og hele gruppen. Den bevidste spisning af sund og lækker mad, var en nydelse for vegetaren/ veganeren eller dem der gerne vil inspireres i den retning – det er altså bare skønt med blomstermad.
I sin mangfoldighed gav kurset mig og os alle uden tvivl meget yoga-inspiration og lyst til at indbygge nogle elementer i hverdagen og livet i det hele taget.
 
Jeg har igen mødt rare mennesker i disse dage og er taknemmelig for 10 dage med intensiv yoga-praksis.
En dejlig helhedsoplevelse og en lille rejse, der varmt kan anbefales.
 
Sarah 34 år, Pædagog