Camilla Netterstrøm Header Logo

Yogaferie og Yogaretreat på Møn

Hjertelig velkommen til en dyb, transformerende og glædesfyldt tid på vores længere varende yoga retreats. Vi elsker at afholde disse kurser fordi det hele går op i en højere enhed. Der opstår en fin synergi imellem det dybe meditative og det mere dynamiske og udadvendte.. 

På alle kurserne bliver der undervist i yoga, meditation og åndedrætsøvelser og på nogle af kurserne lære du Atma Kriya Yoga. Maden er super lækker rawfood inspireret, økologisk og vegetarisk med masse af friske lokale grøntsager. Der er masser af muligheder for Detox og Behandlinger. Om aftenen synger vi og laver en dejlig stemning med lyd og toner fra himlen.

I undervisningen lægger vi vægt på at tingene får lov til at bevæge sig indefra og ud, at man mærker sig selv og arbejder ud fra der hvor man er. Alle kan være med.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og for mere information

atma-kriya-yoga.jpeg

14 dages intensivt retreat. 20 Juli - 2  August 2019

Et virkeligt dybdegående retreat med Atma Kriya Yoga og meget mere. Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis.  Pris fra 5.000 kr. inkl. alt for 14 dage Se mere HER

IMG_1155.JPG

Yoga Camp på Feddet 4 - 10 Juli 2020

Vi har afholdt Yogacamp med stor succes og glade mennesker i 7 år på Feddet. På dette retreat spiser vi dejlig biodynamiske lækkerier, laver yoga i et stort telt, synger, danser, mediterer og har det super sjovt sammen. Alle er hjertelig velkomne, også børn i alle aldre. Se mere HER