Camilla Netterstrøm Header Logo

Ugentlige Yoga Hold og OM chanting på Møn

Endelig er vi klar til at åbne op for yogahold på Møn, som har været i bero under vores bygningsprojekt. DOMEN er en drøm at lave yoga i, den kuppelformede arkitektur er en inspirationskilde ud i ro, rummelighed, skønhed og koncentration. Kuppelens form er yang, så der er også god jordforbindelse at hente.
Vi har spritnye futonmadrasser, tynde madrasser, tæpper, meditations puder, skamler -og stole og en udsøgt panorama udsigt over marker, skov og 210 grader ucensureret Østersø for øjet.
Det eneste du skal gøre, er at møde op.
Der kræver ingen forudsætning at deltage. Alle er velkomne.

Vi starter 2 Yogahold op, hvor du enten kan starte eller afrunde dagen med opløftende og beroligende yoga der bringer harmoni i krop og sind.

Desuden har vi gratis OM chanting hver tirsdag kl. 17.00 -18.30. En fælles Healings teknik hvor man sidder i to cirkler og Chanter ( synger ) på universets lyd OM. Donation er velkommen.


MORGEN YOGA
10 Fredage kl 9 - 10 .30
28.september
5, 12, 19, 26 Oktober
2, 9, 16, 23 og 30 November
Gratis prøvetime.
(d. 19, 26 sep og 2 nov er Ditte vikar på, da jeg er på efteruddannelse i Tyskland.)
Underviser Camilla Netterstrøm
Pris: 800 kr.

EFTERMIDDAGS YOGA
10 Onsdage kl 17. - 18.30
Start d. 10 Oktober,
Underviser Ditte Brændgård.
Ditte bor 3 måneder på Anahata Yoga Center fra okt - dec.  Hun er selv yogalærer gennem 10 år, og har også sit virke i København.
Pris 800 kr.

I undervisningen  laver vi yoga stillinger, (Asanas) åndedrætsteknikker (Pranayama) og dybdeafspænding (Yoga Nidra). Der arbejdes i et vekslende flow af rolige og dynamiske øvelser, med spændingsfrigørende stillinger, træning af bækkenbund, koncentration og de klassiske stillinger m.m. I hvilepauserne mellem øvelserne falder krop og åndedræt til ro og øvelserne integreres. Undervisningen rundes af med dybdeafspænding, der med sin helende og healende virkning skaber plads til fordybelse og fornyelse.
Yogaen er baseret på klassisk hatha yoga kan med sin grundighed, dybde og koncentration være til glæde for og udføres af alle.


 Fredage 9.00 - 10.30 Start 29 Sep
 Onsdage 17.00 - 18.30 Start 10 Okt
 Ja tak
 Nej tak