top of page

Yoga Ferie på Møn 

31 Juli - 6 August 2023

Har du brug for en afslappende uge med et lidt lettere program, hvor der f.eks. er tid til længere tureegen fordybelse eller feriehygge?

Så tag på denne skønne yogaferie og nyd naturen, morgenyoga, dybdegående eftermiddagsmeditation, aftener med kirtan og lækker vegansk mad.

Du kan glæde dig til et skønt retreat baseret på praktiske øvelser og vejledning som understøtter en transformerende og harmonisk proces. Det skaber fred, velvære og en dyb indre glæde. .

Hatha Yoga

Morgenyogaen er klassisk Hatha hvor der er et vekslende flow af rolige og dynamiske øvelser, med spændingsfrigørende stillinger, træning af bækkenbund, koncentration, chakras, solhilsen og de klassiske stillinger m.m.
I hvilepauserne mellem øvelserne falder krop og åndedræt til ro og øvelserne integreres.  Alle kan være med, du arbejde ud fra hvor du er. 

Dome bygning på Møn
Billede_17.jpg

Pranayama, Afspænding og Meditation,

Om eftermiddagen er der åndedrætsøvelser, dybdeafspænding og meditation.

Når du bliver bevidst om åndedrættet og begynder at arbejde med det, har du nøglen til at fjerne spændinger og blokeringer i kroppen og energisystemet. Åndedrættet er porten ind til det autonome nervesystem og gennem kontrol af åndedrættet får du kontakt med et dybere niveau i dig selv og kan bl.a. regulere pulsen, blodtrykket, fordøjelsen og stofskiftet. Depression og lav energi, som skyldes spændinger i det ubevidste kan skrælles af lag for lag. Yogaens åndedrætsteknikker gør dig bevidst om din energi og  hvordan du behersker den. Det er meningen med ordet Pranayama, og formålet med disse metoder. På dette retreat lærer du grundlæggende og kraftfulde teknikker, som især har fokus på at styrke og rense fordøjelsen og luftveje.

Som en vigtig forberedelse til dybere meditation laver vi dybdeafspændingen yoga nidra, Her bliver du systematisk ledt igennem forskellige oplevelser af kroppen, åndedrættet, sindet, energi, chakra og bevidsthed. Det bringer dig i en dyb tilstand af hvile og ubesværet væren. 

Selve meditationen hjælper dig med at berolige sindet, opbygge indre balance og gøre dig  i stand til at opleve mere kærlighed i dit liv og forhold til andre.

Alle kan finde glæde i meditation, men ofte står vores forventninger og vaner i vejen. På dette retreat finder du en glæde ved at vende tilbage til stilheden og kærligheden inden i dig selv, igennem en dyb meditationspraksis.

Kirtan og Chants

3 aftener samles vi til. en dejlig stemning med sang, musik og chanting.

Kirtan er en spirituel musiktradition fra Indien, hvor man gentager mantras, typisk med en forholdsvis simpel melodi og med masser af plads til improvisation og variation, både i rytme, dynamik og melodi. 

Stjerneskud en sommernat over Møns Klint kl. 01.52- - Tage Klee.jpg
yoga-retreat-spanien.jpg
mennesker.png

Møn, en perle af naturoplevelser

Centeret er omgivet af en skøn blomsterende have med små åndehuller, og flere inde og udendørs terrasser hvor du kan finde ro og bade dig i sol og naturens lyde og dufte.

Har du lyst til at tage på tur, kan vi varmt anbefale Fanefjordskov, hvor der er både strand, bøgeskov og mange små fortryllende steder at gøre ophold.
Møns Klint (30 min. kørsel) er verdens kendt for sin skønhed og varieret natur. Biodiversiteten er i højsæde med mange små biosopper.

Klintens hvide kridt og de lysegrønne bøgetræer står i smuk kontrast til havet blå og grønne nuancer ved stranden.

Lyset og stemningen skifter udtryk i løbet af dagen og året. Det er en fryd for øjet.

Der er forskellige ruter at vandre eller blot gå en lille tur.

Klintekongens Rige er kåret til en af Europas bedste vandreture.

 

Underviserne

Camilla og Kåre Netterstrøm leder til dagligt Anahata Yoga Center og vil være undervisere på dette retreat. 
Camilla og Kåre har over 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirerende og musikalske videreformidling af yogatraditionen. 

moen-cliffs_©Sascha Bendix.jpeg

Program for Retreat

 

Mandag 31 d. Juli

Ankomst kl. 15.00 - 18.00
Yoga og Meditation kl. 18.00 - 19.00

.
Aftensmad kl 19.00 - 20.00


Introduktion kl. 20.00 – 21.00 

Tirsdag  - Lørdag (med variationer)

Yoga og Meditation kl 7.30 - 9.30


Morgenmad og mulighed for at lave madpakke til frokost kl 9.30 - 10.00

Egen tid 10.00 - 17.00 

Pranayama, Afspænding og Meditation kl 17.30 - 19.00
Aftensmad kl 19.00 - 20.00

Kirtan og Chanting 20.00 - 21.00 (3 aftenklasser)

Søndag d. 6 August

Yoga og Meditation kl 7.30 - 9.00

Morgenmad kl 9.00 - 10.00

Afrunding og på gensyn 10.00 - 10.30

Alle deltagere hjælper i ca. 40 -60 min. hver anden dag med forbedrelse af aftensmad og opvask efter morgen- og aftensmad.

Hvis der er engelsk talende kursister vil undervisningen primært være på letforståeligt engelsk.  Vi oversætter  selvfølgelig de ord/sætninger som kan være svære at forstå til dansk, hvis der er behov for det.  

I yoga traditionen bruger man også musikformer som vækker vores kærlige natur, virker helbredende på kroppen og beroligende på sindet. Vi synger ”simple” lydstavelser (mantras) som vækker specifikke dimensioner af vores natur. Alle kan være med og det er en dejlig måde at være sammen, som skaber en samhøringhed imellem mennesker.

Herover en video med Mantra Sang fra et Retreat I Spanien.

_edited.jpg

Sauna

2 eftermiddage er der sauna . Varmen og kulden er god for blodcirkulation og renser både vores fysiske og mentale.

En skøn måde at lande i kroppen og mærke naturens helbredende energi.

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre veganske mad som inspirerer mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smoothies, frugt, varm grød. chia grød og superfood om morgenen. Aftensmaden er fyldt med grøntsagsretter, skønne salater, dejlige dressinger, proteiner og f.eks. honning/salt hævet speltbrød eller ris. 

100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten eller mælkeprodukter i maden og tager hensyn til allergier.

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger.

P1288720 copy.png
F3652E72-E28D-4086-B060-E3FA32D7434E.heic

Priser

Enkeltværelse: 7.400 kr.

Dobbeltværelse: 6.400 kr. 

4 pers. værelse: 5.800 kr. 

Eget telt 4.800 kr.

Der er 800 kr. rabat til unge under 25 år.

Prisen inkluderer alt:

Undervisning

Kost og Logi

Sauna mv.

Transport

Du kan fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte.
Så afhenter vi dig gratis der.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland.


Betaling: 

Vi tager 1.000,00 som depositum.

Restbeløbet betales senest 4 uger før kursusstart.

Afbestillingsregler:

Som udgangspunkt ingen tilbagebetaling af depositum.
Resten af kursus beløbet tilbagebetales hvis der afmeldes 24 timer før kursusstart.

 

Bankoplysninger:

Møns Bank

Reg.nr 6140

Konto.nr 0004235220 

TILBAGE TIL RETREATS

vaerelse01.jpeg
IMG_8588 copy.png
IMG_3545.JPG
YOGAskov.png
bottom of page