top of page

Detox Weekend Retreat med Yoga og Meditation
29  September - 1 Oktober 2023

Giv dig selv en detox af krop og sind med yoga, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, kirtan, chants, grøntsagsjuice, vegansk mad og sauna ved havet.

I denne weekend har vi extra fokus at få renset kroppen så du bliver frisk til det nye år.

En lang række symptomer og sygdomme har sin rod i blokeringer og forgiftninger i kroppen og sindet. Med en simpel faste kan du opløse mange af disse  blokeringer.

Et godt fundament til at skabe velvære i kroppen, ro i sindet og en oplevelse af indre glæde.

Vi drikker kun grøntsagsjuice til morgen og middag om lørdagen og serverer en let aftensmad Lørdag. Fredag aften og hele søndag kan du nyde vores sædvanlige lækre veganske mad, dog i en lidt lettere udgave. Vi også tilbyder forskellige urter og colonhydro terapi som en understøtning af denne faste.

 Du vil også få en god teoretisk forståelse, så de renselses processer nemt kan integreres i din liv derhjemme.

Yoga og åndedrætsøvelser (pranayama)

Yogaen er klassisk Hatha med et vekslende flow af rolige og dynamiske øvelser, spændingsfrigørende stillinger, træning af bækkenbund, koncentration, chakras, solhilsen og de klassiske stillinger m.m. Du lærer også nogle simple og effektive åndedrætsøvelser som på en blid måde skaber balance i kroppen og sindet.

Når du bliver bevidst om åndedrættet og begynder at arbejde med det, har du nøglen til at fjerne spændinger og blokeringer i kroppen og energisystemet. Åndedrættet er porten ind til det autonome nervesystem og gennem kontrol af åndedrættet får du kontakt med et dybere niveau i dig selv og kan bl.a. regulere pulsen, blodtrykket, fordøjelsen og stofskiftet. Depression og lav energi, som skyldes spændinger i det ubevidste, kan skrælles af lag for lag.
I hvilepauserne mellem øvelserne falder krop og åndedræt til ro og øvelserne integreres. Alle kan være med, du arbejde ud fra hvor du er.

F90DA2DE-B11B-4FA4-B9D2-2D29052FC2B9_edited_edited.jpg
IMG_5103.HEIC
IMG_5385.HEIC

Meditation og Yoga Nidra Afspænding

Selve meditationen på kurset bliver understøttet af guidede meditationer og afspændinger, der hjælper dig med at berolige sindet, opbygge indre balance og gøre dig i stand til at opleve mere kærlighed i dit liv og forhold til andre.

Alle kan finde glæde i meditation, men ofte står vores forventninger og vaner i vejen. På dette retreat finder du en glæde ved at vende tilbage til stilheden og kærligheden inden i dig selv. Som en vigtig forberedelse til dybere meditation laver vi hver dag dybdeafspændingen yoga nidra, Her bliver du systematisk ledt igennem forskellige oplevelser af kroppen, åndedrættet, sindet, energi, chakra og bevidsthed, der lander dig i en dyb tilstand af hvile og ubesværet væren. 

_edited.jpg

Kirtan og Chanting

Kirtan er en spirituel musiktradition fra Indien, hvor man gentager mantras, typisk med en forholdsvis simpel melodi og med masser af plads til improvisation og variation, både i rytme, dynamik og melodi. I Kirtan-traditionen er det relationen imellem dig og "supersjælen" som vækker din ubetinget kærlighed i hjertet, ligesom vi kender det i så mage andre smukke sangtraditioner fra forskellige kulturer.  Det giver altid en hyggelig og smuk afslutning på dagen.

Dette er også noget af essensen i den yogaform, som hedder Bhakti Yoga.

På dette retreat synger vi lidt kirtans om aftenen. 

Video klip fra Anahata Yoga Retreat Center. Dette retreat fokusere på det indadvente og meditative og  med musik og sang om aftenen

Retreat: et møde med dig selv

Vi ønsker alle at møde livet og vores nærmeste med mere nærvær og kærlighed. At være på retreat er en mulighed for at kigge indad, at møde din krop og dit sind med den accept og kærlighed du ønsker i dine relationer. Yogatraditionens metoder gør denne rejse til en god og harmonisk oplevelse som i sidste ende bringer dig i kontakt med hvem du er: et lys, en sjæl, en ubetinget kærlighed som altid stråler. Rejsen og målet bliver et og samme.

Vores erfaring er at alle tager herfra søndag eftermiddag, med en ny inspiration, klarhed og fred. Klar til at møde livet og relationerne derhjemme med et nyt perspektiv,

mennesker.png

Colon Hydro Terapi

I løbet af lørdag formiddag tilbyder vi, at du kan lave en tyktarmsudskylning som hjælper med at udrense ophobning af stagnerende giftproducerende materiale i tyktarmslommerne. Rensning af tyktarmen hjælper med at genoprette indre balance og generel god sundhedstilstand.

Du udfører selv Colon Hydroterapien med apparatur, efter af have fået grundige instruktioner både mundligt og skriftligt.

Efterfølgende anbefales det at tage mælkesyrebakterie for at hjælpe med at opbygge en ny sund bakterieflora i tarmen. 

Dette er absolut frivilligt og prisen er 300 kr. og er. inkl. apparatur som kan tages med hjem.

 

Underviserne

Camilla og Kåre Netterstrøm leder til dagligt Anahata Yoga Center og vil være undervisere på dette retreat. De har over 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirerende og musikalske videreformidling af yogatraditionen. 

IMG_5108.HEIC
IMG_3004.jpg

Program for weekenden

Fredag

(Det er OK, hvis du først kan nå at komme til intro fra. kl. 20.00)

 

Ankomst kl. 15.00 - 18.00
Yoga og Meditation kl. 18.00 - 19.00

.
Aftensmad kl 19.00 - 20.00


Introduktion kl. 20.00 – 21.00 
Chants og Meditation kl. 21.00 - 21.45

Lørdag

Yoga og Meditation kl 7.00 - 9.00

Grøntsagsjuice kl 9.00

Dybdeafspænding og Meditation kl 11.30 - 13.00
Grøntsagsjuice kl 13 - 14.00

Sauna ved Stranden kl. 14.00 - 16.00 (Frivilligt)
Medbring din neti og lær at skylle næsen 16.30 – 17.00 (frivilligt)
Yoga og Meditation kl 17.00 - 19.00

Aftensmad kl 19.00 - 20.00

Kirtan (Mantra sang), Chants, og Meditation kl. 20.30 – 21.30

 

Søndag

Yoga og Meditation kl 7.00 - 9.00
Morgenmad kl 9.00 - 10.00

Afrunding, Afspænding og Meditation kl 11.00 - 13
.00

Frokost 13.00 - 14.00

I yoga traditionen bruger man også musikformer som vækker vores kærlige natur, virker helbredende på kroppen og beroligende på sindet. Vi synger ”simple” lydstavelser (mantras) som vækker specifikke dimensioner af vores natur. Alle kan være med og det er en dejlig måde at være sammen, som skaber en samhøringhed imellem mennesker.

Herover en video med Mantra Sang fra et Retreat I Spanien.

Sauna ved stranden

Lørdag eftermiddag er der sauna ved havet. Varmen og kulden er god for blodcirkulation og renser både vores fysiske og mentale.

En skøn måde at lande i kroppen og mærke naturens helbredende energi.

IMG_5387.HEIC

Maden

Udover sunde grøntsagsjuice lørdag morgen og middag kan du glæde dig til vores super lækre veganske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies, frugt, varm grød. chiagrød og superfood om morgenen. Frokost og aftensmad er fyldt med grøntsagsretter, skønne salater, dejlige dressinger, proteiner og f.eks. honning/salt hævet speltbrød eller ris. 

100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten i maden og tager hensyn til allergier.

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urter, alger som kapsler/tabletter som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger.

vegansk-yoga-mad.png

Priser

 

Værelser:

Enkeltværelse: 3.800 kr.

Dobbeltværelse: 3.200 kr. 

4 pers. værelse: 2.800 kr.

Prisen inkluderer:

Undervisning

Kost og Logi

Sauna mv.

Du medbringer selv sengetøj og håndklæde.

Alternativt kan det leje hos os til 200 kr

Transport

Du kan fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte.
Så afhenter vi dig gratis der.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland.


Betaling: 

Vi tager 1.000,00 som depositum.

Restbeløbet betales senest 4 uger før kursusstart.

Afbestillingsregler:

Som udgangspunkt ingen tilbagebetaling af depositum.
Resten af kursus beløbet tilbagebetales hvis der afmeldes 24 timer før kursusstart.

 

Bankoplysninger:

Møns Bank

Reg.nr 6140

Konto.nr 0004235220 

Priserne er inklusiv alt.

TILBAGE TIL WEEKEND RETREATS OVERSIGT

vaerelse01.jpeg
IMG_5483.HEIC
IMG_5165.HEIC
1B8996AD-5279-4EB6-88C9-96FA55C667AA.jpeg
IMG_5473.HEIC
bottom of page