top of page

Undervisning

Vi underviser i Hatha Yoga, Atma Kriya Yoga, Detox, Meditation og mange andre metoder til fordybelse og healing.  
Du vil også kunne opleve kirtans (mantra sang), OM Chanting, sang, musik, dans og billedkunst på nogle af vores kurser.

 

KLASSISK HATHA YOGA
KLASSISK HATHA YOGA
Undervisningen er baseret på klassisk yoga med grundig indlæring i yoga stillinger, åndedrætsteknikker og dybdeafspænding. Vi arbejder også med mere moderne yogateknikker, som byder på anatomiske korrekthed, styrke, kontrol og retter kroppen mirakuløst in shape.
Yogaen er blid og alle kan være med.

Læs mere her >>

KLASSISK HATHA YOGA
MEDITATION
MEDITATION
På kurserne undervises der I forskellige meditations former og teknikker som forbereder til Meditation. Alle kan meditere, ofte er det vores forventinger og forestillinger som blokere for glæden ved at meditere.
Læs mere her >>
ATMA KRIYA YOGA
ATMA KRIYA YOGA
Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.
Læs mere her >>
KIRTAN, SANG og OM CHANTING
KIRTAN, SANG og OM CHANTING
Vores krop og sind er vibration og lyd kan selvfølgelig påvirker denne viberation som vi kan opleve forløsninger og helbredelse. Vi bruger lydhealing, mest hvor vi bruger vores egen stemme til at lave lyden i forskellige former og arbejder bl.a. med overtonernes helbredende og balancerende virkning. Og så synger vi Kirtans som vækker kærligheden, vores sande natur...

Læs mere her >>

bottom of page