top of page

SIMPLY MEDITATION

Simply Meditation

Simply Meditation er et sæt lette teknikker der hjælper med at bringe ro i sindet, skabe indre balance og giver dig mulighed for at opleve mere kærlighed i livet og i dine relationer

Denne enkle praksis kan skabe ro i sindet på bare 5-15 minutter om dagen og støtte dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære. Den er perfekt til nye i meditation eller de, som er stressede i hverdagen. At tage tid dagligt til at gå ind i dit hjertes stilhed, vil hjælpe med at bringe dig mere fred, glæde og lykke. At have en daglig praksis hjælper med at minimere tankerne i en travl hverdag og støtter følelsen af en større tilfredshed med livets enkle glæder. Disse enkle teknikker åbner for hjertets kærlighed, og vil ændre dit liv til det mere positive.

"At stilne sindet" Simply Meditation teknikkerne er designet til at stilne den uendelige aktivitet i dit sind. Dette får din krop til at slappe af, skaber indre ro og forbedrer koncentrationen. Ud af stilheden opstår klarhed og evnen til at tage beslutninger forbedres, så du kan bevæge dig frem i dit liv med mere selvtillid.

"Oplev mere kærlighed". Ved at stilne sindet og gå ind i dit hjerte, kan du forbinde dig med den evigt nærværende kærlighed, som allerede eksisterer inden i dig. Denne kærlighed er den bedste rettesnor til din ultimative lykke. Øget medfølelse for dig selv og for andre hjælper med at skabe mere glæde og positivitet, selv i lyset af udfordringer.

 

"Kultivere indre balance" Simply Meditation harmoniserer sindet og hjertet. Den hjælper med at neutralisere svingende følelser og minimere konflikter, hvilket forbedrer relationer. Regelmæssig praksis neutraliserer dine reaktioner på stress, styrker dit immunsystem og balancerer dit nervesystem.

 

"Alt hvad du leder efter er inde i dig, ikke udenfor. Et kontrolleret sind er din bedste ven, men et ukontrolleret sind er din værste fjende".

Paramahamsa Vishwananda

Simply Meditation er perfekt til en travl livsstil, fordi hver af teknikkerne kun tager et par minutter at udføre. Du kan selv vælge om du vil udføre dem samlet eller fordele dem ud i løbet af din dag. Du kan endda vælge dine favoritter og bare fokusere på dem - alt efter, hvad der virker for dig.

Åbning af hjertet vil føre dig til erkendelsen af en kærlighed indeni, der ikke er afhængig af noget ydre. Jo mere du forbinder dig med denne kærlighed, jo mere udfylder den tomheden, som ofte fører til selvdestruktiv adfærd. Med øvelse, vil du opleve at kærlighed virkelig kan ændre alt.

"Simply Meditation består bl.a. af

  • Gentagelse af et mantra med åndedrættet - Fokuserer sindet og holder dig inuet.

 

  • Meditationsteknikker - Koncentration og fokus bringer de rationelle og følelsesmæssige kvaliteter i harmoni.

 

  • Åndedrætsøvelser - Observation og kontrol af åndedrættet fremmer fysisk og energimæssig balance.

 

  • Hjertevisualisering - Hjælper dig med at gå ind i hjertet, så du kan få adgang til dets visdom.

 

  • Mudras - Yoga for hænderne styrker og understøtter din meditationsøvelse og balancerer din energi.

 

  • Afslapningsøvelser - Bevidst afslapning fremmer energiflowet så du føler dig bedre tilpads.

 

Du får udleveret en manual med billeder og udførlig beskrivelse af alle teknikkerne, så du kan forsætte din praksis derhjemme.

group-meditating.jpg
weekend-retreat.png
yoga-dome.png
Galleri YRS 04.jpg
Galleri YRS 10.jpg
Meditation.jpg
yoga-camp-feddet.jpeg
atma-kriya-yoga.jpeg
weekend-retreat.png
bottom of page