top of page
Japa-walk.png
kirtan.jpg
photo_2020-08-10%2008.48_edited.jpg

7 dages Bhakti Yoga Sangha og Retreat 
v. Swami Sharada m.fl.

30 Juli - 6 August 2021

Velkommen til en uge med dybdegående praksis og dejligt fællesskab. En skøn mulighed for dig som gerne vil fordybe dig i Bhakti Yoga og praktisere med andre som elsker at udtrykke sig med Kirtans, Prayers, Chanting og meget mere...

Vi laver også dybe og kærlige meditationer, går "japa walk" i skoven, studerer og har oplæg og dialog omkring de gamle yoga skrifter og Bhakti Yoga traditionen.

Det alt sammen foregår i en familiær og kærlig ramme, hvor vi også hjælper til med praktiske opgaver som madlavning, opvask og havearbejde.

Du er også velkommen til at komme på dagsbasis...

Undervisere

Vi har inviteret Swami Sharada til at være hovedunderviser i denne uge. Han er en super dygtigt og inspirerende underviser, musiker og sanger. Han har sin base i sin Ashram i Riga og har fordybet sig i Bhakti Yoga igennem mange år, under vejledning af sin spirituelle mester Paramahamsa Vishwanananda.

Udover Swami Sharada, vil der være et hav af dygtige musikere og undervisere som hjælper med at facilitere sangha ugen. Vigtigst er dog, at vi alle i Sanghaen, er med til at dele og løfte stemningen og energien til det magiske. Se video fra Sangha herunder/til højre fra en Sangha uge tidligere her på centeret. VI glæder os!

Yagna-Danmark.png
Yoga-sangha.jpeg

Bhakti

Der vil være fokus på "Bhakti Yoga", kærlighedens vej, en rejse fra sindet til hjertet. Det er en praksis og holdning som vækker kreativiteten og kærligheden i dit liv

Når vi elsker det guddommelige (som du selv kan definere) ønsker du helt naturligt at udtrykke din kærlighed. På dette retreat laver vi f.eks. Puja (med "prayers", sang, musik og ritualer til deties) eller Kirtans hvor vi synger simple mantras.. Dette vækker vores sande natur at ubetinget kærlighed.

Japa Walk

Japa Walk er en simpelt teknik hvor vi går i takt til et enkelt sanskrit mantra, som hjælper os ind i en dybere kontakt med den glæde, fred og kærlighed, vi alle bærer indeni. På dette kursus laver vi det som en stille og meditativ form i haven.  

I pauserne kan du selvfølgelig vandrer ud langs lyse strande, gennem dybe skove og over åbne marker og få lidt sved på panden hvis der er lyst til det...

Kirtan

Kirtan-traditionen retter du din personlige kærlighed og bevidsthed mod en ”form” af den guddommelige kærlighed (mantraet), og igennem denne relation vækker du ubetinget kærlighed i hjertet. Mantraet og formen kan være Krishna, Kristus, Shiva, den Guddommelige Moder, Ganesha eller et andet aspekt. Du synger på mantraet og visualiserer den guddommelige form og lader dit sind og krop opsluge i denne form, både lydformen og den visuelle form. Læs mere om Kirtan her

Traditionen

Bhakti Yoga traditionen er en vigtig del at den spirituelle kultur i Inden. Skrifter som Bhagavad Gita og Shreemad Bhagavatam beskriver på smukkeste vis Bhakti Yogaens natur og potentiale: at leve et liv i ubetinget kærlighed. Vores lærer og mester Paramahamsa Vishwananda har givet et hav af unikke metoder og praksis til at udvikle vores kærlighedsforhold til gud, og dem vil vi fordybe os i under temaet: "Just Love-

moensklint.png
32466AE7-5968-4560-B27D-2541C53A84FA_1_2

Dagsprogram for ugen med masser af variationer

 

6.30 - 7.30 Atma Kriya Yoga fællespraksis for dem som har lært det (ingen undervisning) ellers prakis på egen hånd.

7.45 - 9.00 Prayers og Kirtan

9.00 - 9.30 Morgenmad

12.00 - 13.00 F.eks. Chanting, Afspænding, meditation, dialog, oplæg mv.

13.00 - 14.00 Frokost

17.00 - 19.00: F.eks. OM Chanting, Kirtan, Satsang, Japa Walk, studier i skrifter.

19.00 - 19.00 Aftensmad

20.00 - 21.30 Kirtan og Fortællinger om Saints, Guder og Gudinder

Der vil også være Yagna, ( Vedisk ild ceremoni) en eftermiddag.

Der er ankomst fra d. 30 Juli kl. 15.00. Vi slutter d. 6 August efter morgenmad.

Der bliver 2-3 timers praktisk arbejde til alle om dagen, så vi hjælpes ad med madlavning, opvask, rengøring, havearbejde og andet praktisk.

yoga-camp-feddet.jpeg

Priser for hele ugen inkl. alt.

 

Enkeltværelse: 3.200 kr.
Dobbeltværelse : 2.600 kr.
4 personers rum eller telt: 2.400 kr.

Børn er også velkomne og kan være med til klasserne hvis de kan være stille når der snakkes eller mediteres. Børn under 18 år: halv pris.
Ring eller skriv og hør nærmere.

Pris pr. døgn

Enkeltværelse: 650 kr.

Dobbeltværelse: 550 kr.

4 personers eller telt: 500 kr.

Prisen inkluderer alt. Undervisning, Kost, Logi mv.

Transport

Du kan fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte.
Så afhenter vi dig gratis der.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland

Afbestillingsregler

Ved afmelding betales halvdelen af kursusprisen tilbage.

 

Betaling: 

Den fulde kursus pris betales ved tilmelding.

 

Bankoplysninger:

Reg. 0400

Konto: 4017533407 

Priserne er inklusiv alt.

TILBAGE TIL RETREATS

Udfyld formularen herunder for at tilmelde dig

P1288720 copy.png

Maden

Vi serverer super lækker vegansk mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies, frugt, varm grød. chiagrød og superfood om morgenen. Frokost og aftensmad er fyldt med grøntsagsretter, skønne salater, dejlige dressinger, proteiner og f.eks. honning/salt hævet speltbrød eller ris. 

100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten i maden og tager hensyn til allergier.

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger.

Overnatningstype:

Bank Oplysninger.

Reg. 0400

Konto: 4017533407 

Priserne er inklusiv alt.

bottom of page