SANGHA OG EVENTS I KØBENHAVN

Velkommen til Fælles Atma Kriya Praksis, OM Chanting, Meditation, Studier og Mantra Sang

Sangha og hold på Møn Klik her

2BC90A22-73AE-45F9-B57B-49AAC3A3E765_edi

SANGHA OG EVENTS I KØBENHAVN SEP. - OKT. 2021

Kom hjertens gerne til skøn praksis i vores lejlighed i Sydhavnen, på 5 sal, med udsigt over havet og himlen. I Sanghaen er vi sammen om den praksis og visdom som er givet af Paramahamsa Vishwananda, som f.eks. OM Chanting, Guidede Meditationer, Japa, Atma Kriya Yoga (hvis du har lært det), Studier i skrifterne, Kirtans, Prayers og meget mere.

Alle er hjertelig velkomne til OM Chanting og Kirtans/Prayers.

Hvis du vil deltage i Atma Kriya Yoga praksis kræver det at du har lært teknikker først. Vi har løbende weekend kurser i Atma Kriya Yoga.

Program for November

 

Sangha med Swami Sharada i København 18 - 25 November

 

Vi glæder os til en fantastisk uge med Atma Kriya Yoga, Dans, Satsang, Kirtan, Puja, Seva, Yagna og andet godt. Swami Sharada har mange kompetencer som bl.a. en dygtig spirituel underviser og musiker, og er et meget lysende og kært menneske. Han har en fortid som forretningsmand og siden 2013 været Swami og dedikeret sig fuldt ud til et spirituel liv under ledelse af sin mester, Paramahamsa Sri Swami Vishwananda. Til dagligt leder han en Ashram i Riga/Letland

 

Herunder program for Swami´s besøg i København:

 

OM Chanting, Kirtan/Prayers, Satsang og vegansk aftensmad.

Torsdag d. 18 November kl. 17 - 21.30. 

OM Chanting er en gruppe praksis som er en unik og kraftfuld oplevelse, der får dig til at glemme tid og rum, når lyd, lys og bevidsthed kærligt smelter sammen. 
Lydens transformerende evne kan aktivere deltagernes selv-helbredende potentiale og omdanne negativ energi til positive energi.          
Vi sidder i to cirkler på stole eller yogamåtter og chanter OM i 45 min.

Efter OM Chanting synger vi Kirtans (mantra sang) og laver Puja og så slutter vi aftenen med vegansk aftensmad og satsang.

Adresse: Draupnersvej 23, 2740 Skovlunde (vores nye hus)

https://www.facebook.com/events/858584661514054

 

Kirtan og Mantrasang

Mandag d. 22 November kl. 19.30 - 21.30

Indisk mantrasang skaber en skøn samhøringhed og vækker den ubetinget kærlighed. Du bliver guidet igennem det hele med små fortællinger omkring betydningen af de forskellige mantras vi synger. Mantraerne er korte og lette, så du kan hengive dig og få fornyet energi, glæde og ro. Det hele bliver understøttet af harmonium, guitar, bas, trommer mv.
Vi afslutter med en afspændende meditation.

Adresse: "Lige nu og lige her", Ingemannsvej 3, 1964 Frederiksberg

https://www.facebook.com/events/1347153689033190

 

Yagna ( Vedisk ild ceremoni med chanting og kirtan) og aftensmad

Tirsdag d. 23 November kl. 17.30 - 20.30

Kom til en skøn aften med Yagna (vedisk ild ceremoni). Under hele ceremonien synger og chanter vi mantras og ofre den kærlighed som kommer fra vores hjerter. I denne dejlige stemning transformeres og renses sindet på forunderlig og mystisk vis. Efter Yagna er der vegansk aftensmad.

Adresse: Draupnersvej 23, 2740 Skovlunde (vores nye hus )

 https://www.facebook.com/events/1195836827574903

 

OM Chanting, Kirtan/Prayers og vegansk aftensmad  

Torsdag d. 25 November kl. 17.00 - 21.30.

OM Chanting er en gruppe praksis som er en unik og kraftfuld oplevelse, der får dig til at glemme tid og rum, når lyd, lys og bevidsthed kærligt smelter sammen. 
Lydens transformerende evne kan aktivere deltagernes selv helbredende potentiale og omdanne negativ energi til positive energi.          
Vi sidder i to cirkler på stole eller yogamåtter og chanter OM i 45 min.

Efter OM Chanting synger vi Kirtans (mantra sang) og laver Puja og så slutter vi aftenen med vegansk aftensmad og satsang.

Adresse: Draupnersvej 23, 2740 Skovlunde ( Vores nye hus )

https://www.facebook.com/events/890080148569625

 

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT VÆRE MED TIL NOGET AF ARRANGEMENTET HVIS DU IKKE KAN VÆRE MED TIL DET HELE!

 

Arrangementer i Skovlunde: Vi henter og bringer dig gerne på Skovlunde Station.

Der er 2.2 kilometers gang fra stationen, hvis du vil have noget friskt luft.

 

Pris på arrangementer: Donation ( Min 50 DKK til mad, the og snacks mv.)

Tilmeld dig på mail info@camillanetterstoem.dk eller SMS 40 56 41 98

18581759_1350210571701076_58537019419506

ATMA KRIYA YOGA FÆLLESPRAKSIS 
Vi har fællespraksis i københavn, 

Atma Kriya Yoga en unik spirituel praksis som kan åbne dit hjerte og sætte skub i en spirituel udvikling. Hvis du har lært Atma Kriya Yoga her eller andre steder kan du deltage i fællespraksis. Når du ønsker at gå videre og fordybe din praksis, så siger erfaringen at det er en uundværlig hjælp at mødes med andre f.eks. en gang om ugen, så holder du ilden ved lige ...de fleste "går i stå" på egen hånd. At praktisere Atma Kriya Yoga er unikt,  det er en gave som du igen og igen kan glæde dig over at pakke op :-)
Når vi mødes til fælles praksis med en Atma Kriya Yoga lærer, kan der være et tema som man går i dybden med og du finder hurtigt ud af at "pakken" indeholde en utrolig styrke og rigdom som du kun lige har smagt på på et Atma Kriya Yoga kursus.

yoga-inde.png

OM CHANTING I KØBENHAVN

 Velkommen til OM Chanting!


OM Chanting er en gruppepraksis, der bruger OM lydens transformerende evne til at aktivere deltagernes selvhelbredende potentiale. Teknikken omdanner negativitet til positiv energi, hjælper med at rense omgivelserne og hjælper på deltagernes fysiske, følelsesmæssige og spirituelle velbefindende.

OM Chanting er også en del at Atma Kriya Yogaen og dens kærlighed og transformerende kraft finder du også i OM Chanting.

 

"I det øjeblik, folk begynder at synge sammen i OM Chanting gruppen, bliver deres egne vibrationer omdannet til OM. De som er inde i cirklen, Bades af denne energi, og det, som ændrer kroppens vibrationer. Selv de celler, der er døde, begynder at vibrere. Så uanset hvor du går, vibrerer din aura med den kosmisk lyd OM"

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda


Vi sidder i 2 cirkler og Chanter OM i 45 minutter og slutter med en lille meditation og mulighed for at dele oplevelse.