top of page

Workshop med intuitiv Maling v. Jaahnvi

Velkommen til workshop med Jaahnvi´, som har udsmykket Domen.

 Hun er et kendt navn i Tyskland inden for kunsten og hun er en super dygtig og meget erfaren underviser. I 35 år har hun fungeret som freelance kunstner, maler, lærer og redaktør. Hun har spillet en afgørende rolle i udviklingen af ​​Bhakti Marga Art og arbejder nu i kunststudiet i Springen og i forskellige landes kunstprojekter.

Hun er også i gang med at lave den smukke udsmykning af vores DOME.

Kunst kan udføres som en hengivelses praksis. Ved at koncentrere os om det guddommelige bliver vi mindet om vores egen dybeste natur af kærlighed og glæde. Denne workshop er udformet som praktiske lektioner, hvor deltagerne lærer om den meditative natur når der males i stilhed. Det er også en mulighed for at udtrykke sin kreativitet igennem tegning og maleri og lære forskellige teknikker. Kunstnerisk evne er ikke afgørende, bare kærlighed, vilje og lyst til at male.

Du kan vælge imellem et bredt udvalg af hinduistiske eller kristne motiver til at kopiere og male eller tegne ansigter, beklædningsgenstande og ornamenter eller skabe nye elementer eller du kan male dine egne motiver.

Anahata Yoga Center, Rytsebækvej 17, Hjelm, 4780 Stege

DATO

9 Februar 2020

kl. 10 - 17

Program for Dagen


10.00 - 13.00 Kursus i Intuitiv maling
13.00 - 13.30 Frokost
14.00 - 17.00 Kursus i Intuitiv maling

17.00: Farvel og tak og på gensyn.

Alt malergrej mv. er på stedet. Du skal bare komme

Pris

500 kr. inkl. frokost og alt.

TILMELDING: SKRIV EN MAIL TIL INFO@CAMILLANETTERSTROM.DK

Bankoplysninger:

Møns Bank

Reg.nr 6140

Konto.nr 0004235220 

bottom of page