AtmaKriyaYoga.jpg
Yoga-dome.png
yoga-retreat-paa-moen.png

Yoga Retreats På Møn

Oplev dybden og glæden i yogatraditionens metoder på et Yoga Retreat. Her spiller yogaens forskellige aspekter og elementer sammen og skaber et solidt fundament for en harmonisk og transformerende praksis.

 

Efter kurset kan du deltage i ugentlige fælles praksis i en række større byer, med de metoder som du har lært på retreat her. Det er en skøn mulighed for at holde ved når du komme hjem og integrere din praksis i dit daglige liv.

Vi tilbyder kurser og retreats med forskellige indgangsvinkler og metoder:  Hatha Yoga, Atma Kriya Yoga, Meditation, Mantra Sang, Lydhealing,  Detox, Urtemedicin, og andre effektive metoder til healing, balance og spirituel udvikling.
Kom og find ny inspiration og livsglæde i en levende og glædesfyldt yogatradition.

Alle er hjerteligt velkomne på vores kurser.

INFO OM CORONA VIRUS SITUATION.

Vi regner med at starte op igen efter 8 Juni. Læs mere her omkring de forholdsregler vi tager 

RETREATS OG KURSER

Vi afholder årligt ca. 25 weekendretreats, 8 længere retreats og en masse mindre events, festivals og arrangementer.

Du kan deltage på retreats med fokus på wellness og at blive afspændt og fredfyldt som en vigtig modpol til et liv med udfordringer og aktivitet.

Eller du kan vælge retreats med mere fokus på indlæring af en praksis i dybden og med mere teori, forståelse og indsigt i yogafilosofi mv.  Så er der masse at fordøje og praktisere videre på derhjemme.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål.

Læs mere her >>

SANGHA/COMMUNITY

Centeret danner også ramme en levende Sangha hvor du kan være her i kortere eller længere perioder.
At bo i en Sangha, er for dig som gerne vil gå videre med den praksis og livstil du har lært og snuset til her. Der er et fælleskab med Atma Kriya Yoga Praksis, Kirtan, Prayers, OM chanting og et fælleskab omkring super lækker mad og praktiske opgaver.

Derudover kan du have en dagligdag hvor du er på arbejde, studerer eller du kan hjælpe mere til på centeret med praktiske opgaver eller lign.

Læs mere om Sangha her >>

CENTERET OG OMGIVELSER

Vi glæder os over at kunne tilbyde dig en virkelig skøn ramme for dit retreat med masser af natur og muligheder for regeneration og fordybelse.

 

Der ånder fred og ro med 400 meter til sandstrand og eventyrlig skov langs vandet i nærheden. Centeret har 11 dobbelt/enkelt værelser, et stort dejligt yogarum i Domen, sauna ved havet og masser af hyggekroge og opholdsrum. 

 

Haven er fyldt med blomster og små oaser hvor du kan nyde stilheden, fuglesang og havets brusen.

Læs mere her >>

UNDERVISERE OG VÆRTER

Camilla og Kåre Netterstrøm er hovedundervisere og daglige ledere på "Anahata Yoga Retreat Center". De har 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirende og musikalske videreformidling af yogatraditionen. Desuden er Kristian Romme, Tone Mygind og Kalyanii faste undervisere på centeret. Kristian har en god blandet baggrund som tømrer, friskolelærer og lyd-terapeut og underviser. Tone er forfatter, historiefortæller og børneyogalærer - og mor til tre. Hun gør yogaen levende og legende gennem historier, sange og bevægelse. Vi inviterer ofte en masse super dygtige gæstelærere.

Læs mere om os her >>

Tilbagemelding fra Weekendretreat

​Kære Kåre og Camilla,

 

Vil gerne sige jer af hjertet tak for et weekend retreat, der har ændret mit syn på mange ting. For det første har jeg været glad og svævende siden jeg kom hjem. Det var simpelthen lige det jeg havde brug for! En ordentlig kickstart på alle fronter.

Det var virkelig en rejse for krop og sind. Kan allerede mærke at jeg tænker meget mere over mine vaner og hvordan jeg kan være nærværende overfor mine børn og mand - det virker allerede og giver så meget igen!

Kærligst, Vivi Frølich, 36 år

Tilbagemelding fra Weekendretreat

Kære Kåre og Camilla

Jeg nød opholdet hos jer. Energien for mig blev virkelig  høj og dyb. Jeg tror ikke det er sidste gang jeg kommer hos jer. ♥️🙏 Kosten gjorde noget helt særligt ved min lænd of skulder. Jeg har taget meget med hjem.
Under Atma Kriya yoga slap min lænd og skulder med et svup, det er meget mærkeligt, det skete indenfor 1 minut. Det har jeg døjet med i 25 år. Tusind tak for inspirationen og opholdet.

Kærlig hilsen ♥️
Simon, lærer og tidligere prof. fodboldspiller.

7 dages Atma Kriya Yoga Retreat/Kursus

17 - 23 Juli

Velkommen til et virkeligt dybdegående retreat. Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis med Atma Kriya Yoga. Og så er der rigeligt mee tid til detox, behandlinger og sauna ved havet og ikke mindst aftenklasser med mantra sang og satsang. Du kan vælge at forsætte på det efterfølgende retreat

Pris fra 4.800 kr. inkl. alt.

Akutelle Retreats

7 dages Atma Kriya Yoga forsætter Retreat

24 - 30 Juli

For dig som allerede har lært Atma Kriya Yoga her eller andre steder. Vi har fokus på fordybelse, refleksion og der er tid til at dele oplevelser og erfaringer med hinanden. Endvidere lærer du nye praksis og teknikker. Det er en mulighed for virkeligt at få integreret en spirituel praksis i dit liv. 

 

Pris fra 3.600. inkl. alt

Sangha Uge v.

Kalyani og Kristian Romme

31 Juli - 6 August 2020 

En dejlig uge med masse af fælleskab, sang og dybdegående praksis. 

I Sangha ugen er vi sammen omkring den tradition og praksis som er givet af Paramahamsa Sri Swami Vishwananda, som f.eks. Prayers, Kirtan, fælles Atma Kriya Yoga praksis, Japa, OM chanting, Yagna, Satsang og meget mere

Pris fra 2.600 kr. inkl. alt.

Guidet Meditation

Her er en lille 15 min. meditation som bliver guidet af Kåre Netterstrøm. Sæt dig godt tilrette og nyd en lille stund, hvor du finder tilbage til glæden og kærligheden.

En daglig meditationspraksis kan gøre en stor forskel i livet. Det hjælper med at vi højere grad skaber vores tilværelse ud fra et stille og kærligt sted. Den kærlighed vi alle længes efter, må vi starte med at finde indeni. 

Klassisk Yoga og Meditation

25 -27 September 2020

Skab energi og overblik efter en fordybende og opløftende weekend med yoga, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, lydhealing, chants, lækker vegetarisk mad og sauna ved havet.

Yogaen er klassisk Hatha hvor der er et vekslende flow af rolige og dynamiske øvelser.

Pris fra 2.400 kr. inkl. alt

Atma Kriya Yoga Kursus / Retreat

9 -11 Oktober 2020

Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.

Pris fra 2.800 kr. inkl. alt

Klassisk Yoga og Meditation

 23 - 25 Oktober 2020

Skab energi og overblik efter en fordybende og opløftende weekend med yoga, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, lydhealing, chants, lækker vegetarisk mad og sauna ved havet.

Yogaen er klassisk Hatha hvor der er et vekslende flow af rolige og dynamiske øvelser.

Pris fra 2.400 kr. inkl. alt

Åbning af Domen - Feb. 2020

Vi var rørt dybt ind i hjertet og taknemmelige over en vidunderlig fest. Omkring 200 mennesker kom og fejrede Åbningen og Indvielsen af Jaahnvi Judit Hildebrandt kunstværk med os.

Det var en dag fuld af Bhakti; en følelse af samhørighed udtrykt gennem yoga, meditation, kunst og musik.

Her et lille stemningsklip fra Dagen.

Yoga Camp på Feddet

Vi har afholdt Yogacamp med stor succes og glade mennesker i 7 år på Feddet.

Alle er hjertelig velkomne på dette kursus hvor vi bl.a. spiser dejlig biodynamiske lækkerier, laver yoga i et stort telt, synger, danser, mediterer og har det super sjovt sammen.

Alt sammen omgivet af den skønneste natur med skov og strandkanten som nabo. De sidste 7 år har vi været en dejlig blanding af singler, familier, par, mænd, kvinder, børn, unge, nybegyndere og øvede fra hele landet.

Anahata Yoga Center

Rytsebækvej 17, Hjelm

4780 Stege, Møn

info@camillanetterstroem.dk

M:+45 4056 4198

Rutevejledning og mere information

©2019 Anahata Yoga Center     Design Focus agency

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
logo-anahata-lang-streg-revideret.png