YOGA RETREATS PÅ MØN

Yoga traditionen indeholder en rigdom af metoder som skaber fornyet inspiration, klarhed og overskud. På et yoga retreat er der tid og rum til at du kan gennemgå en regenerering af krop og sind som forberedelse for en dybere oplevelse af din egen inderste natur af fred, kærlighed og lyksalighed. 

 

Der er mange veje til samme mål og på centeret kan du opleve kurser og retreats med forskellige indgangsvinkler og metoder:  Hatha Yoga, Atma Kriya Yoga, Simply Meditation, Sang og Musik, Lydhealing, Kunst, Metoder til Detox og Regenerering, Urtemedicin, og en masse andre effektive metoder til healing, balance og spirituel udvikling.

 

Centeret danner også ramme om “community” weekender og uger hvor de kursister som allerede har lært f.eks. Atma Kriya Yoga mødes her og går videre og fordyber deres praksis. 

Camilla og Kåre Netterstrøm er hovedundervisere og daglige ledere på "Anahata Yoga Retreat Center". De har 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirende og musikalske videreformidling af yogatraditionen.

 

Kom og find ny inspiration og livsglæde i en levende og glædesfyldt yogatradition.

Alle er hjerteligt velkomne på vores kurser.

UNDERVISNING

Et lille udvalg af vores aktuelle retreats og events:

22. - 24. Nov. 2019    I    Pris fra 2.000 inkl. alt

Yoga og Kirtan v. Kalyanii

Velkommen til en weekend med masse af Yoga og Mantra sang. Du vil føle dig glad i hjertet, opløftet og fuld af inspiration efter denne weekend hvor du vi gå lidt dybere ind i Bhakti Yoga.
Kalyanii fuldstændig fantastisk underviser og Kirtan sanger. Med sin fortryllende stemme, og en inspirerende evne underviser hun enkelt, autentisk og groundet. 
28 Dec. - 1. Jan 2020    I    Pris fra 3.600 inkl. alt

NytårsRetreat med

Atma Kriya Yoga

Kom ind i det nye år med 5 dages Atma Kriya Yoga, Hatha yoga, Meditation, Sang, Dans, lækker vegetarisk mad og Sauna ved havet. Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop.
8. Februar 2020    GRATIS !!!

Indvielse af Domen

Kom og vær med til at indvie Domen og det store kunstprojekt som den tyske billedkunstner Jaahnvi har malet på igennem et år. Det bliver en skøn dag med Yoga, Foredrag, OM Chanting, Kirtan og plads til hygge og en kop kaffe eller the. Der bliver også mulighed for at se udstillingen med Jaahnvi´s "Canvasprints" som du kan købe. Vi glæder os til at byde dig velkommen
3. - 5. April  2020    I    Pris fra 2.200 inkl. alt

Natur, Vandring og meditation

Tag med på et kursus hvor vi er en masse ude i naturen og bruger den som inspiration til at skabe harmoni og glæde.

Det bliver en fordybende og opløftende weekend med vandring, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, lydhealing, chants, lækker vegetarisk mad og sauna ved havet.

YOGA CAMP 2020

Vi har afholdt Yogacamp med stor succes og glade mennesker i8 år på Feddet.

Alle er hjertelig velkomne på dette kursus hvor vi bl.a. spiser dejlig biodynamiske lækkerier, laver yoga på stranden eller i stort telt, synger, danser, mediterer og har det super sjovt sammen.
Alt sammen omgivet af den skønneste natur med skov og strandkanten som nabo. De sidste 7 år har vi været en dejlig blanding af singler, familier, par, mænd, kvinder, børn, unge, nybegyndere og øvede fra hele landet.

Referencer
Om en uges retreat
Nytårs retreat
Retreat på Kreta

Kære Kåre og Camilla,
Vil gerne sige jer af hjertet tak for et weekend retreat, der har ændret mit syn på mange ting. For det første har jeg været glad og svævende siden jeg kom hjem. Det var simpelthen lige det jeg havde brug for! En ordentlig kickstart på alle fronter.

Det var virkelig en rejse for krop og sind. Kan allerede mærke at jeg tænker meget mere over mine vaner og hvordan jeg kan være nærværende overfor mine børn og mand - det virker allerede og giver så meget igen!

 

Kærligst, Vivi Frølich, 36 år

Den græske vind kærtegner den krop
klar til aftenbøn og meditation jeg rejser mig op

Let og klar som en fjeder i sind, krop, ånd og psyke
hvor lang tid det mon holde inden tilbage i almindelig hygge
Jeg lægger mig i tempelet og stirrer op i intetheden
tryg fyldt op og tilfreds, lidt som var det faktisk kærligheden!

 

Kærligste hilsner Kathrine

Anahata Yoga Center

Rytsebækvej 17, Hjelm

4780 Stege, Møn

info@camillanetterstroem.dk

M:+45 4056 4198

Rutevejledning og mere information

©2019 Anahata Yoga Center     Design Focus agency

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
logo-anahata-lang-streg-revideret.png