top of page

Atma Kriya Yoga forløb 

4 weekender og et 7 dages retreat. Januar - Juli 2020

Har du lyst til at fordybe dig i yogatraditionen og lærer en masse nye redskaber?

Så tilbyder vi et forløb med 4 weekend retreats og et 7 dages retreat, hvor du trin for trin vil blive inspireret og understøttet i en kærlig og tryg ramme.

Det er vores ønske at et sådan forløb kan hjælpe og inspirere dig til at praktisere dybdegående yoga i din hverdag. Et fundament som styrker din glæde og personlige retning i livet og giver dig mere mod til at udtrykke dig til gavn for andre...
Du vil opleve at være i en gruppe af mennesker som ønsker at fordybe sig hvor energien og synergien bliver stærkere for hver gang vi mødes.

Alle som har lyst og mod på det, kan deltage i dette forløb.

Hvis du ikke kan deltage i hele forløbet har du mulighed for at være med på nogle af weekenderne eller 7 dages retreat, hvis du har lært Atma Kriya Yoga, som du kan lære på weekend kurser eller på vores Nytårs eller Påske retreat.

De retreats som er en del af Atma Kriya Yoga forløbet fungere også som "forsætter" retreats for alle som har lært Atma Kriya Yoga.

 

Indhold

Hatha Yogaen som du bliver undervist i tager udgangspunkt i Sivananda traditionen. Denne yogaform indeholder bl.a. en lang række metoder som renser og styrker krop og sind og forbereder dig på at kunne være naturligt koncentreret og inspireret.  Her fokusere Asanas (de fysiske øvelser), som en god forbedelse til at kunne praktisere Atma Kriya Yoga og Meditation.

 

En anden vigtig del af forløbet er den praksis, som er en mere direkte ”håndtering” af sindet og en yoga for sjælen. Her er Atma Kriya Yogaen (en serie dybdegående meditations og åndedrætsøvelser mv.) et fuldstændigt vidunderligt redskab for dem som ønsker at gå dybt og have en spirituel praksis. Vi har selv praktiseret Atma Kriya Yoga dagligt i godt 7 år og oplevet et energiniveau, en klarhed og en boblende følelse af kærlighed, som danner et uundværligt fundament for et aktivt liv...

Atma Kriya Yoga består af 

  • Japa – Recitering af et oprindeligt sanskrit mantra som tuner hele dit væsen ind i dets stærkeste vibration, så de guddommelige kvaliteter vækkes. 

  • Meditations teknikker – Koncentration og fokus hjælper dig med at bringe opmærksom ind i dine daglige handlinger, så du kan trancendere dualiteten i den menneskelige eksistens.

  • Lyd yoga – At lytte til symfonien af indre mystiske lyde som stammer fra dit hjerte chakra og som styrker din intuition  .

  • OM Chanting – En gruppe praksis der genererer harmoni og fred for dig selv, andre og i dit miljø omkring dig.

  • Pranayama (Åndedrætsøvelser) – At observere og kontrollere dit åndedræt fremmer en fysisk og energetisk balance.

  • Asanas – Fem fysiske yoga stillinger som understøtter din meditations praksis, booster dit immun forsvar og forbedre din fysiske vitalitet.

  • Mudras – Krops og hånd yoga justere din krops energi.

  • Main Kriya – Denne chakra meditation hæver din bevidsthed og forener krop og sjæl.

  • Beskyttende skjold – Når du hæver viberationen i dine energicenter, beskyttes du imod negativitet, så det guddommelige lys kan skinne igennem.

  • 9 Former for Bhakti – Hver teknik kultiverer en form af Bhakti - kærlighedsrelationen til det guddommelige - og bringer dig tættere på fuld realisering

Denne del af forløbet tager sit klare udgangspunkt i den undervisning som er givet af vores Kriya Yoga Mester Paramahamsa Vishwananda.  Det er stadig en helt åben ”tradition” som du kan praktiserer, uanset hvilket tilhørsforhold du har i øvrigt.

 

Forløb

At have en retning og en naturlig opbygning i en lærerproces kan være utroligt gavnligt og givende. Det er nemmere at finde sin egen vej og praksis, når man har forbydet sig i flere forskellige metoder, som bliver præsenteret i en sammenhæng, med en rød tråd igennem. Yogatraditionen er mere end fysiske øvelser og meditation. I dette forløb bliver du præsenteret for og fordyber dig i en lang række praksis (Sadhana), som på smukkeste vis bryder sindets vaner og bringer dig i kontakt med ubetinget kærlighed og kreativitet.

Vi bygger weekenderne op således at du forsætter og fordyber det du allerede har lært og så har hver weekend et tema, som definerer nogle af de nye ting i programmet. Så der bliver en fin balance imellem repetition og indlæring af nye ting.

Imellem weekenderne er du er altid velkommen som hjælper på centeret og deltage i praksis her og du vil modtage mails med inspiration til forberedelse dig til næste weekend.

Der er også fælles Atma Kriya Yoga praksis hver uge i København ( Onsdag kl. 18 - 20) og i mange andre byer ( Århus, Vejle, Esbjerg, Odense, Slagelse mv.) Denne fællespraksis er gratis eller der kan være en mindre udgift til lokale.

En super god måde at holde fast i sin praksis. 

Fællesskab

Vi lægger vægt fællesskab omkring praksis og seva (uselvisk arbejde). Når du f.eks. først har lært Atma Kriya Yoga, så er den fælles praksis noget vi gør sammen og ingen lærer skal have en løn i det. Og vi laver maden og gør rent i fælleskab.
 

IMG_8408 copy.png
atma-kriya-yoga.jpeg
yoga-inde.png

Centeret og underviserne

Forløbet bliver afholdt på Anahata Yoga Center i et miljø hvor du i det omfang du ønsker også kan være en del af et fælleskab omkring daglig praksis og afholdelse af dybdegående retreats på centeret. Kåre og Camilla Netterstrøm er hovedundervisere og vejledere på forløbet. Camila har 24 års erfaring som fuldtidsunderviser og Kåre har lang erfaring med undervisning indenfor meditation, afspænding, generel sundhed, renselsesøvelser mv. 

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre veganske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies, frugt, varm grød. chiagrød og superfood om morgenen. Frokost og aftensmad er fyldt med grøntsagsretter, skønne salater, dejlige dressinger, proteiner og f.eks. honning/salt hævet speltbrød eller ris. 

100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten i maden og tager hensyn til allergier.

Urter

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger.
Desuden serverer vi citronvand om morgenen og anbefaler at du renser munden og tandkødet ved at gurgle koldpresset kokosolie.

Transport

Du kan fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte.
Så afhenter vi dig gratis der.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland


Afbestillingsregler

Som udgangspunkt ingen tilbagebetaling af depositum.
Resten af kursus beløbet tilbagebetales hvis der afmeldes 24 timer før kursusstart.

Galleri BYF 11.jpeg

Pris og betaling

Betaling sker inden 14 dage inden hvert kursus:

3.000 kr. for den første weekend (Atma Kriya Yoga) (400 kr. i tillæg for enkelt værelse)
1.200 kr. pr. weekend for de efterfølgende 3 weekender. ( 800 kr. i tillæg for enkeltværelse, 400 kr. for dobbeltværelse)
3.600 kr. for 7 dages retreat. (2.000 kr i tillæg for enkeltværelse
)

Herunder en oversigt over de forskellige weekender og uge retreat i Juli 2020.

Du kan tilmelde dig hele forløbet samlet eller starte med den første weekend og derefter tilmelde dig de andre weekender og 7 dages retreat enkeltvist.

Datoer for forløbet  Klik på datoen for at læse mere om kurset.

 

Den første Atma Kriya Weekend. Vælg en af de 2 muligheder:

28 December - 1 Januar

17 -19 Januar

De 3 efterfølgende weekender

31 Januar - 2 Februar

27 - 29 Marts

22 - 24 Maj

7 dages retreat

24 - 30 Juli

Udfyld formular herunder for at tilmelde dig hele forløbet.

IMG_8358 copy.png
bottom of page