top of page

Yoga Weekend Retreats

Vores yoga weekend kurser og retreats er tilrettelagt således at alle kan være med.

Vi afholder årligt ca. 20 - 30 weekend retreats med forskellige emner og praksis.

På alle retreats er der skøn mad, sauna ved havet og tid ro og fordybelse på din egen måde.

Vores kurser har det med at blive fyldt længe før de starter, så vent ikke alt for længe med at tilmelde dig.

Velkommen til en Yoga weekend på Anahata Yoga Center. En gave til dig og dine nærmeste...

IMG_2866 copy.png
RETREATS MED KLASSISK HATHA YOGA OG MEDITATION

Skab energi og overblik efter en fordybende og opløftende weekend med yoga, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, lydhealing, chants, lækker vegetarisk mad og sauna ved havet.

 

Yogaen er klassisk Hatha hvor der er et vekslende flow af rolige og dynamiske øvelser, med spændingsfrigørende stillinger, træning af bækkenbund, koncentration, chakras, solhilsen og de klassiske stillinger m.m.
I hvilepauserne mellem øvelserne falder krop og åndedræt til ro og øvelserne integreres. Alle kan være med, du arbejde ud fra hvor du er.

Du lærer et sæt lette meditations teknikker, der hjælper med at berolige sindet, opbygge indre balance og gøre dig i stand til at opleve mere kærlighed i dit liv og i forholdet til andre. Du vil få udleveret en lille manual som beskriver disse teknikker udførligt, så du kan forsætte en praksis derhjemme.

Aftenklasserne er med hyggelig snak, sang, og en lille godnat meditation.Pris fra. 2.400 kr. inkl. alt.

Datoer for kommende retreats

(klik på datoen for at læse program og kursus beskrivelse)

 

 

ATMA KRIYA YOGA RETREAT/KURSUS
18581759_1350210571701076_58537019419506
ATMA KRIYA YOGA RETREATS / KURSER
Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.
 
Efterhånden vækkes ubetinget Kærlighed i os. Denne Kærlighed- som ikke kan forstås af sindet, som er et mysterium for selv de store yogier – er nøglen til at realisere, hvem vi virkelig er.
Det er et intensivt kursus med meget undervisning, en blanding af teori, læring og praksis af teknikker som har en helt unik spirituel dybde. Undervisningen er obligatorisk på dette kursus så du kan ikke springe klasser over. 
 
Hvis du ønsker at forsætte med Atma Kriya Yoga efter kurset, kan du deltage i gratis fællespraksis rundt om i hele Danmark.
I København vil der være fællespraksis hver uge. Vi har også forsætter weekender og uge retreat her på centreret for dem som har lært Atma Kriya Yoga.
Pris fra. 2.800 kr. inkl. alt.
Datoer for kommende Atma Kriya Yoga Retreats / Kurser
(klik på datoen for at læse program og kursus beskrivelse.
ATMA KRIYA YOGA FORSÆTTER / COMMUNITY RETREATS
Galleri AYC_14.jpeg

For dig som allerede har lært Atma Kriya Yoga her eller andre steder. Her går vi dybt ind i os selv med den praksis vi allerede har lært, herunder Atma Kriya Yogaen, med fokus på fordybelse og refleksion. 

Og så synger vi kirtans (mantra sang) og nyder hinandens selskab med satsang og dialog. Hver weekend vil have sit eget tema og der vil være workshops i f.eks. solhilsen, vedic chanting, dybere forståelse af yogafilosofien, sang, meditation og meget mere.

Der sker noget helt andet når du kommer her igen og allerede kender stedet og kan fordybe dig og gå videre med det du har lært.


Du er også en del af et "fælleskab" omkring madlavning, opvask og rengøring. Alle deltagere laver 60 - 90 min praktisk arbejde lørdag og søndag.
Vi udfører det praktiske arbejde i stilhed og koncentration, så det bliver udført som yoga.

Pris fra. 1.200 kr. inkl. alt.

Datoer for kommende retreats

(klik på datoen for at læse program og kursus beskrivelse)

ATMA KRIYA YOGA FORSÆTTER / COMMUNITY RETREAT
IMG_E3377 copy.png
SILENT RETREATS MED KLASSISK HATHA YOGA OG MEDITATION

På dette kursus er vi i stilhed hele lørdagen, du aflevere mobilen og computeren så du er helt fri for input, og giver plads til oplevelsen af det indre liv.

Stilheds dagen gør din yoga og meditation mere intensiv, og samtidig oplever folk at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde under stilhed, og det er skønt at gøre hverdags ting sammen i stilhed.
Stilhed er i den grad en mangelvare i dag. Når vi er i stilhed aktiveres det parasympatiske nervesystem som får hele vores organisme til at regenerere, giver os færre tanker, og gør dem mindre vigtige. Det er i stilheden vi har mulighed for at udvikle os på et dybere plan. Vi får ro på tankerne, hvilket giver os en mulighed for fordybelse, kontakt til kroppen og vores sande værdier.

Ellers byder programmet på klassisk yoga, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, lydhealing, chants, lækker vegetarisk mad og sauna ved havet mv.

Pris fra 2.400 kr. inkl. alt

 

Datoer for kommende retreats

(klik på datoen for at læse program og kursus beskrivelse)

Flere specielle Weekend Retreats og Events:

28 Dec. - 1. Jan 2020    I    Pris fra 3.600 inkl. alt
atma-kriya-yoga.jpeg

NytårsRetreat med

Atma Kriya Yoga

Kom ind i det nye år med 5 dages Atma Kriya Yoga, Hatha yoga, Meditation, Sang, Dans, lækker vegetarisk mad og Sauna ved havet. Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop.
8. Februar 2020    GRATIS !!!
Panorama inde dome 2 copy 2.png

Indvielse af Domen

Kom og vær med til at indvie Domen og det store kunstprojekt som den tyske billedkunstner Jaahnvi har malet på igennem et år. Det bliver en skøn dag med Yoga, Foredrag, OM Chanting, Kirtan og plads til hygge og en kop kaffe eller the. Der bliver også mulighed for at se udstillingen med Jaahnvi´s "Canvasprints" som du kan købe. Vi glæder os til at byde dig velkommen
9 Februar kl. 10 -17   I    Pris 500 kr.  inkl. alt
Maler.png

Workshop med intuitiv maling v. Jaahnvi

Velkommen til workshop med Jaahnvi´, som har udsmykket Domen.Hun er et kendt navn i Tyskland inden for kunsten og hun er en super dygtig og meget erfaren underviser. I 35 år har hun fungeret som freelance kunstner, maler, lærer og redaktør.

3. - 5. April  2020    I    Pris fra 2.200 inkl. alt
Omgivelser01.jpeg

Natur, Vandring og meditation

Tag med på et kursus hvor vi er en masse ude i naturen og bruger den som inspiration til at skabe harmoni og glæde.

Det bliver en fordybende og opløftende weekend med vandring, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, lydhealing, chants, lækker vegetarisk mad og sauna ved havet.

bottom of page