top of page

 

Natur, Vandring og Meditation

10 - 14 Juli 2020

Tag med på et kursus hvor vi er en masse ude i naturen og bruger den som inspiration til at skabe harmoni og glæde.

Det bliver en fordybende og opløftende weekend med vandring, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, lydhealing, chants, lækker vegetarisk mad og sauna ved havet.

 

Vandring

Vi vandrer ud i sommeren. Langs lyse strande, gennem dybe skove og over åbne marker følger vi bølgernes rullen og brusen, vindens sus i træernes toppe, og nyder sol på kinden – og lader os bære gennem landskabet i naturens egen rytme. Undervejs sætter vi os og mediterer i og forbinder os med naturen omkring os. Vi udfører "vandringen" som Japa Walk hvor vi går i takt til et enkelt sanskrit mantra, som hjælper os ind i en dybere kontakt med den glæde, fred og kærlighed, vi alle bærer indeni

 

Meditation

På kurset lærer du også "Simply Meditation" som er et sæt lette teknikker, der hjælper med at berolige sindet, opbygge indre balance og gøre os i stand til at opleve mere kærlighed i vores liv og forhold til andre. Du vil få udleveret en lille manual som beskriver disse teknikker udførligt, så du kan forsætte en praksis derhjemme.

Underviserne

Kristian Romme er fast underviser og hjælper på Anahata Yoga. Han er uddannet friluftsvejleder og har 17 års erfaring med forskellig yoga og meditationspraksis. Han er nyligt hjemvendt fra 18 måneder i Tyskland, hvor han har fordybet sig i Yoga og Meditation.
Han ses ud over undervisningen ofte i gang med praktiske projekter på centeret, ude i naturen, samt når vi om aftenen mødes til kirtan og sang.
Kåre og Camilla Netterstrøm som dagligt leder og underviser på centeret vil være assisterende underviser

 

Stilhed
Vi holder små stilhedsstunder på dette kursus. Vi spiser et måltid i stilhed sammen, holder en tavsheds stund før eller efter en meditation, samt går ture i stilhed. Det er dejligt at være i stilhed sammen om hverdags ting, og folk oplever at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde. Der vil også være en hel dag hvor vi kun taler når der er undervisning og andet praktisk, du afleverer mobilen og computeren så du er helt fri for input, og giver plads til oplevelsen af det indre liv.
Det er i stilheden vi har mulighed for at udvikle os på et dybere plan. Vi får ro på tankerne, finder rum til fordybelse, kontakt til kroppen og vores sande værdier.

Praktisk
På dette kursus er det en fordel at du kan gå i varierende landskab i op til 30 min ad gangen. Det er på ingen måde ekstrem vandring, og de fleste kan være med. Turene vil være tilpasset gruppens færdigheder. En stor del af undervisningen og aktiviteterne vil foregå ude, i det omfang vejret tillader. Medbring varmt, vindtæt og løstsiddende tøj som er nemt at bevæge sig i, evt et tæppe eller sjal, gode sko/støvler som du er vandt til at gå tur i, drikkeflaske, skriveblok, samt evt badesko og håndklæde til saunaen. På centeret kan du låne en måtte til at sidde/ligge på når vi er ude.

1-aars-forloeb.png

Program for Retreat

Fredag

(Det er OK, hvis du først kan nå at komme til intro fra. kl. 20.00)

 

Ankomst kl. 15.00 - 18.00
Japa Walk og Meditation kl. 18.00 - 19.00

.
Aftensmad kl 19.00 - 20.00


Introduktion kl. 20.00 – 21.00 
Kirtan, Chants og meditation kl. 21.00 - 21.45

Øvrige dage

Mulighed for at gå en morgentur eller lave egen yoga i Domen  kl. 7 -8

Japa Walk og Meditation kl 8 - 9.00

Morgenmad kl 9.00 - 10.00

Afspænding og Meditation kl 11.30 - 13.00
Frokost kl 13 - 14.00


Stilehdesvandring kl. 15.00 - 16.30
Sauna ved Stranden kl. 16.30 - 18.00 (Frivilligt)
Meditation i Domen kl 18.30 - 19.00
Aftensmad kl 19.00 - 19.30

Kirtan, Chants, Hygge og Meditation kl. 20.30 – 21.30

 

Tirsdag

Japa Walk og Meditation kl 7.00 - 9.00
Morgenmad kl 9.00 - 10.00

Afrunding, Afspænding og OM Chanting kl 11.00 - 13
.00
Frokost kl. 13.00 – 14.00

Farvel og tak og på gensyn.

IMG_5098 copy.png

Praktisk hjælp mv.

Alle deltagere hjælper hver dag i ca. 60 min. med f.eks opvask, madlavning og rengøring 

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre vegetariske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies om morgenen, masser af superfood, honning/salt hævet speltbrød og lokale grøntsager og frugt. 100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten og mælkeprodukter i made

Urter

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger. Vi anbefaler at du tager disse kapsler på tom mave om morgenen og igen om eftermiddagen før yogaklassen. 
Desuden servere vi citronvand om morgenen og anbefaler at du renser munden og tandkødet ved at gurgle koldpresset kokosolie.

Transport

Du kan fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte.
Så afhenter vi dig gratis der.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland

 

billede-1_edited.jpg

Priser

Værelser:

Enkeltværelse: 4.800 kr.

Dobbeltværelse: 3.800 kr. 

4 persons værelse eller telt: 3.200 kr.

Prisen inkluderer:

Undervisning

Kost og Logi

Detox mv.

Betaling: 

Vi tager 1.000,00 som depositum.

Restbeløbet betales senest 4 uger før kursusstart.

 

Bankoplysninger:

Møns Bank

Reg.nr 6140

Konto.nr 0004235220 

Priserne er inklusiv alt.

bottom of page