top of page

SANGHA

Som udgangspunkt skal du deltage på et vores weekend, 7 eller 10 dages retreats og derefter kan du ansøge om at forsætte med at fordybe din praksis med et ophold på Anahata Yoga Center. 

Du skal forvente at hjælpe til med maden, indkøb, opvasken, rengøring, haven og andre opgaver i min. 6-7 timer dagligt. Det er fint hvis du har specifikke ideer til hvad du vil byde ind med. Karma Yoga er aktivitet og gøremål udført i tilstanden "yoga" kalder vi Karma yoga.
Kombinationen af udadvendt Karma Yoga og indadvendt Yoga/Meditation udført i et levende skabende fællesskab, danner den perfekte ramme for at den dynamiske skaberenergi smelter sammen med dybere oplevelser af værensgrunden eller meditationen.
I Karma yoga, er vi ikke fokuseret på frugterne af arbejdet, vi er lige nu, med processen, skabelsen og energien. I stilhed og aktivitet. Vi er..

Vi anbefaler at du lærer Atma Kriya Yoga på et weekendkursus, da dette er vores hovedpraksis morgen og eftermiddag. Især hvis du er her over længere tid,
Udover dette laver vi afspænding inden frokost og har en daglig meditation eller OM chantning sammen.

Stilhed og nærvær.

Når du er på Anahata Yoga Center har vi nogle grundlæggende retningslinjer som støtter op om at du kan være i en proces på en harmonisk måde og at fællesskabet omkring dig kan fungere.

- Vær her med fokus på fordybe dig i væren og brug de redskaber som du har lært til at understøtte denne proces.  Husk at din egen disciplin er det som skaber frigørelse.

- Undgå unødvendig snak og gossip. Når vi laver karmayoga er vi koncentreret og går 100% ind i opgaven med nærvær og koncentration og det kræver stilhed eller i det mindste at man holder kommunikationen omkring det som vi laver i nuet. Det samme gælder når vi spiser vores måltider. Hver ting til sin tid....

Individuel undervisning, detox og behandlinger.
Camilla tilbyder individuelle timer i yoga, hvor du kan få hjælp og inspiration til din praksis. På en time kan vi sammensætte et program som du praktisere på stedet. Vi tilbyder også individuel undervisning i meditation og samtale som kan inspirere dig til at finde en meditationsform som passer til dig. Prisen er 600 kr. for en 75 minutter.

Detox og behandlinger kan understøtte din proces når du opholder dig opå Anahata Yoga Center. Læs mere HER

Hvorfor tage et ophold ?  
Måske ønsker du at stabilisere din yoga og meditations praksis, måske har du et projekt du gerne vil fordybe dig i, vaner du ønsker at bryde, eller en spirende ide du gerne vil give luft, måske trænger du til ro og fred. Måske har du en helt anden grund?Er du fra lokal området og har lyst til at give en hånd med nogle timer eller en halv dag, så kan du deltage i undervisningen og spise med.

 

Ansøgning om ophold I Anahata Yoga Center

Skriv en email til os med lidt om dig selv og din baggrund og hvornår du vil komme.

Du er også velkommen til at ringe for mere info: tlf. 40 56 41 98 / 25 60 88 57

bottom of page