top of page

Nytårs Retreat med Atma Kriya Yoga

28 December - 1 Januar 2020

Velkommen på et dybdegående Nytårsretreat kursus med Atma Kriya Yoga, Hatha yoga, Meditation, Mantra, Sang, lækker vegetarisk mad og Sauna ved havet.

Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.
Efterhånden vækkes Guddommelig Kærlighed i os. Denne Kærlighed- som ikke kan forstås af sindet, som er et mysterium for selv de store yogier – er nøglen til at realisere, hvem vi virkelig er. Paramahamsa Vishwananda modtog Atma Kriya Yogaen fra sin Mester Mahavatar Babaji og har givet den videre til en række lærere som underviser i denne Kriya.

Underviserne

Camilla og Kåre Netterstrøm leder til dagligt Ananhata Yoga Center og vil være undervisere på dette retreat.
De har 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirende og musikalske videreformidling af yogatraditionen.
De har selv praktiseret Atma Kriya Yoga dagligt i godt 7 år og oplevet at denne praksis vækker en kærlighed, energi og klarhed som danner et uundværligt fundament for et aktivt liv fuld af spændende udfordringer og relationer.

Atma Kriya Yoga består af 

  • Japa – Recitering af et oprindeligt sanskrit mantra som tuner hele dit væsen ind i dets stærkeste vibration, så de guddommelige kvaliteter vækkes. 

  • Meditations teknikker – Koncentration og fokus hjælper dig med at bringe opmærksom ind i dine daglige handlinger, så du kan trancendere dualiteten i den menneskelige eksistens.

  • Lyd yoga – At lytte til symfonien af indre mystiske lyde som stammer fra dit hjerte chakra og som styrker din intuition  .

  • OM Chanting – En gruppe praksis der genererer harmoni og fred for dig selv, andre og i dit miljø omkring dig.

  • Pranayama (Åndedrætsøvelser) – At observere og kontrollere dit åndedræt fremmer en fysisk og energetisk balance.

  • Asanas – Fem fysiske yoga stillinger som understøtter din meditations praksis, booster dit immun forsvar og forbedre din fysiske vitalitet.

  • Mudras – Krops og hånd yoga justere din krops energi.

  • Main Kriya – Denne chakra meditation hæver din bevidsthed og forener krop og sjæl.

  • Beskyttende skjold – Når du hæver viberationen i dine energicenter, beskyttes du imod negativitet, så det guddommelige lys kan skinne igennem.

  • 9 Former for Bhakti – Hver teknik kultiverer en form af Bhakti - kærlighedsrelationen til det guddommelige - og bringer dig tættere på fuld realisering

Det er et intensivt kursus med meget undervisning: en blanding af teori, læring og praksis af teknikker som har en helt unik spirituel dybde. Undervisningen er obligatorisk på dette kursus, så du kan ikke springe klasser over.

 

Kurset afsluttes med en indvielse (Shaktipat) som gør, at man får det maksimale ud af hver øvelse på alle planer.

Der følger en meget udførlig og stor manual med billeder, beskrivelser og masser af inspiration.

Hvis du ønsker at forsætte en Atma Kriya Yoga praksis efter kurset, kan du deltage i fællespraksis rundt om i hele Danmark.

I København er der fælles praksis hver Onsdag fra kl. 18.15 - 19.45 og OM Chanting kl. 20.00 - 21.30.

Det er gratis, men donation til lokaleudgifter modtages.

Her på centeret praktiserer vi hver morgen fra 6 - 7.30.

Vi har også forsætter weekender og uge retreats her på centreret for dem som har lært Atma Kriya Yoga.
 

Du er også altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål efter kurset, denne kontakt understøtter at du får det optimale ud af Atma Kriya Yoga.

 

Anden undervisning på kurset:

Der er Hatha Yoga om morgenen som forbereder kroppen godt til Atma Kriya Yoga.
Desuden vil vi synge kirtans (Mantra sang) og lave Satsang (dialog omkring spirituelle emner) om aftenen.

18581759_1350210571701076_58537019419506
atma-kriya-yoga.jpeg

Nytårsaften

Til nytårsaften kommer der også venner af centeret og fejre med os. Vi starter nytårsfesten med en OM chanting kl. 17.00 derefter er der festmåltid og senere rykker vi til DOMEN og holder en fest med masse af sang, chants, prayers og kirtan. Selvfølgelig uden alkohol eller lign. Vi slutter med en hjertelig meditation..

Hvis du gerne vil hjem til Nytår er det også muligt. Vi laver en afrunding på kurset mv. således at du kan tage hjem d. 31 December.  Men du er også hjertelig velkommen til at blive og fejret nytåret, som en del af kurset!

Stilhed

Vi holder små stilhedsstunder på dette kursus. Vi spiser et måltid i stilhed sammen, holde en tavsheds stund før eller efter en meditation. Det er dejligt at være i stilhed sammen om hverdags ting, og folk oplever at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde.

DAGSPROGRAM d. 29 og 30 Dec.

 

7.00 - 8.00:  Hatha Yoga
8.00 - 9.00:  Atma Kriya Yoga

9.00 - 9.30:   Morgenmad. 

11.00 -13.00:   Atma Kriya Yoga

12.30-13.30:   Frokost.

14.00-16.00:   Sauna ved havet (2 dage)
16.00-19.00:   Atma Kriya Yoga, dialog og meditation.  


19.00-19.30:   Aftensmad

20.30-21.30:  Aftenklasse med f.eks sang, lydhealing, foredrag, dialog og meditation.


 

Første dag d. 28 Dec. kan du ankomme mellem 14 og 18.  Der er intro kl. 18 – 19, derefter aftensmad og aftenklasse kl 20.


D. 31  Dec. er der morgenyoga, formiddag klasse med afrunding og frokost. Herefter kan du tage hjem til nytår hvis du ønsker det.

Ellers forberede vi nytårsaften og samles til OM chanting kl .17.

D. 1 Jan er der morgenmad.

yoga-ude01.png
yoga-inde.png

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre veganske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies, frugt, varm grød. chiagrød og superfood om morgenen. Frokost og aftensmad er fyldt med grøntsagsretter, skønne salater, dejlige dressinger, proteiner og f.eks. honning/salt hævet speltbrød eller ris. 

100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten i maden og tager hensyn til allergier.

Urter

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger.
Desuden serverer vi citronvand om morgenen og anbefaler at du renser munden og tandkødet ved at gurgle koldpresset kokosolie.

Transport

Du kan fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte.
Så afhenter vi dig gratis der.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland


Afbestillingsregler

Som udgangspunkt ingen tilbagebetaling af depositum.
Resten af kursus beløbet tilbagebetales hvis der afmeldes 24 timer før kursusstart.

Priser

 

Værelser:

Enkeltværelse: 4.800 kr.

Dobbeltværelse: 4.000 kr. 

4 persons værelse: 3.600 kr.

Prisen inkluderer:

Undervisning

Kost og Logi

Detox mv.

Betaling: 

Vi tager 1.000,00 som depositum.

Restbeløbet betales senest 4 uger før kursusstart.

 

Bankoplysninger:

Møns Bank

Reg.nr 6140

Konto.nr 0004235220 

Priserne er inklusiv alt.

Udfyld formularen herunder for at tilmelde dig

vaerelse01.jpeg
bottom of page