top of page

MODUL 2: ATMA KRIYA YOGA WEEKEND KURSUS

Vi, Camilla og Kåre Netterstrøm har selv praktiseret Atma Kriya Yoga dagligt i godt 6 år og oplevet et energiniveau og en klarhed som danner et uundværligt fundament for et aktivt liv fuld af spændende udfordringer. 

Om Atma Kriya Yoga

Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.
Efterhånden vækkes Guddommelig Kærlighed i os. Denne Kærlighed- som ikke kan forstås af sindet, som er et mysterium for selv de store yogier – er nøglen til at realisere, hvem vi virkelig er. Paramahamsa Vishwananda modtog Atma Kriya Yogaen fra sin Mester Mahavatar Babaji og har givet den videre til en række lærere som underviser i denne Kriya.

Atma Kriya Yoga består af 

  • Japa – Recitering af et oprindeligt sanskrit mantra som tuner hele dit væsen ind i dets stærkeste vibration, så de guddommelige kvaliteter vækkes. 

  • Meditations teknikker – Koncentration og fokus hjælper dig med at bringe opmærksom ind i dine daglige handlinger, så du kan trancendere dualiteten i den menneskelige eksistens.

  • Lyd yoga – At lytte til symfonien af indre mystiske lyde som stammer fra dit hjerte chakra og som styrker din intuition  .

  • OM Chanting – En gruppe praksis der genererer harmoni og fred for dig selv, andre og i dit miljø omkring dig.

  • Pranayama (Åndedrætsøvelser) – At observere og kontrollere dit åndedræt fremmer en fysisk og energetisk balance.

  • Asanas – Fem fysiske yoga stillinger som understøtter din meditations praksis, booster dit immun forsvar og forbedre din fysiske vitalitet,

  • Mudras – Krops og hånd yoga justere din krops energi.

  • Main Kriya – Denne chakra meditation hæver din bevidsthed og forener krop og sjæl.

  • Beskyttende skjold – Når du hæver viberationen i dine energicenter, beskyttes du imod negativitet, så det guddommelige lys kan skinne igennem...

  • 9 Former for Bhakti – Hver teknik kultiverer en form af Bhakti - kærligheden fra det guddommelige - og bringer dig tættere på fuld realisering.

Kurset afsluttes med en indvielse (Shaktipat) som gør, at man får det maksimale ud af hver øvelse på alle planer. Der følger en manual.

 

Endvidere undervises i japa med et mantra. Til Atma Kriya Yoga hører også en lydhealing - kaldet ”OM Chanting”. Kurset afsluttes med en indvielse, som gør, at man får det maksimale ud af hver øvelse på alle planer.

Camilla Netterstrøm vil undervise i Atma Kriya Yogaen.
 

Anden undervisning på kurset

Der er Hatha Yoga om morgenen som forbereder til den dybdegående Atma Kriya Yoga.
Desuden vil vi synge kirtans (Mantra sang) og lave satsang (dialog omkring spirituelle emner) om aftenen

Camilla Netterstrøm vil undervise i selve Atma Kriya Yogaen
Kåre Netterstrøm vil lave Satsang, Kirtans og understøtte kurset med anden undervisning.

Kursus Program

Fredag

15.00 - 18.00: Indkvartering, gå en tur til stranden, hvil dig eller nyd en kop the.
16.00 - 18.00  Saunaen ved havet er tændt
18.00 - 19.00  Hatha Yoga
19.00 - 19.30: Aftensmad
20.00 - 22.00: Velkomst, Introduktion + OM Chanting


Lørdag
7.00 - 8.00 :  Hatha Yoga 
8.00 - 9.00 :  Atma Kriya Yoga
9.00 - 9.30:   Morgenmad
11.30 - 13.00 : Atma Kriya Yoga
12.30 - 13.30 : Frokost
16.30 - 19.00 : Atma Kriya Yoga
19.00 - 20.00 : Aftensmad
20.00 - 21.30:  Kirtan og Satsang


Søndag
7.00 - 8.00 : Hatha Yoga
8.00 - 9.00 :  Atma Kriya Yoga
8.00 - 9.00 :  Morgenmad
11.30 - 13.00 : Atma Kriya
12.30 - 13.30 : Frokost
13.30 - 15.30 : Atma Kriya + Afrunding.


Kontakt os gerne for mere info.

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre vegetariske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies om morgenen, masser af superfood, honning/salt hævet speltbrød og lokale grøntsager og frugt. 100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten og mælkeprodukter i maden.

Urter

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger. Vi anbefaler at du tager disse kapsler på tom mave om morgenen og igen om eftermiddagen før yogaklassen. 
 

Desuden servere vi citronvand om morgenen og anbefaler at du renser munden og tandkødet ved at gurgle koldpresset kokosolie.

Vores sauna ved havet.

Vi har en super lækker mobil brændefyret sauna som vi kører ned til Strandkanten Fredag eftermiddag. Der er plads til 12 personer. En dejlig måde at blive afslappet og afgiftet.

Transport

Du kan fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte.
Så afhenter vi dig gratis der.


Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland.

STED

Anahata Yoga Center, Rytsebækvej 17, Hjelm, 4780 Stege

DATO

29 Nov.  - 1 Dec. 2019

bottom of page