top of page
Yoga Retreats på Møn

Yoga traditionen indeholder en rigdom af metoder som skaber fornyet inspiration, klarhed og overskud. På et yoga retreat er der tid og rum til en regenerering af krop og sind som forberedelse for en dybere oplevelse af din egen inderste natur af fred, kærlighed og lyksalighed. 


Der er mange veje til samme mål og på centeret kan du opleve kurser og retreats med forskellige indgangsvinkler og metoder:  Hatha Yoga, Atma Kriya Yoga, Meditation, Sang og Musik, Lydhealing, Kunst, Metoder til Detox og Regenerering, Urtemedicin, og en masse andre effektive metoder til healing, balance og spirituel udvikling.

 

Kom og find ny inspiration og livsglæde i en levende og glædesfyldt yogatradition. Alle er hjerteligt velkomne på vores kurser.

 

Community

Anahata Yoga Center er også en levende Sangha. Nogle bor og hjælper til på stedet i kortere eller længere perioder, andre kommer forbi et par timer eller dage og deltager i Sanghaen. 

 

Centeret danner også ramme om “community” weekender og uger hvor du kan deltage hvis du har lært f.eks. Atma Kriya Yoga. Her mødes vi og fordyber vores praksis og deltager i praktiske opgaver.


I København er der fællespraksis hver onsdag kl. 18.15 - 19.45 for dem som har lært Atma Kriya Yoga og OM Chanting for alle hver onsdag kl. 20.00 - 21.30. Det er gratis, men donation til lokaleudgifter modtages.

Vi tilbyder også et forløb over 1 år med 5 weekend retreats og et 7 dages retreat, hvor du trin for trin vil blive inspireret og understøttet i en kærlig og tryg ramme. Det er vores ønske at et sådan forløb kan hjælpe og inspirere dig til at praktisere dybdegående yoga i din hverdag.

Læs mere om 1 års forløb her

Galleri BYF 11.jpeg
Retreats og Kurser

Vi afholder årligt ca. 25 weekendretreats, 8 længere retreats og en masse mindre events, festivals og arrangementer.

Du kan deltage på retreats med fokus på wellness og at blive afspændt og fredfyldt som en vigtig modpol til et liv med udfordringer og aktivitet.

Eller du kan vælge retreats med mere fokus på indlæring af en praksis i dybden og med mere teori, forståelse og indsigt i yogafilosofi mv.  Så er der masse at fordøje og praktisere videre på derhjemme.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål.

Den nye Dome er klar
Pludselig står den her, den kuppelformede bygning. Den er så smuk, underfundig, andægtig og rolig. Med 65 m2. dejlig yogasal i overetage og 4 rum + bad nedenunder. Akustikken er så englene synger med og udsigten over marker, skov og havet er helt fortryllende.
Jaahnvi har udsmykket Domen indvendigt med et enestående kunstværk.
Hvem er vi

Camilla og Kåre Netterstrøm er hovedundervisere og daglige ledere på "Anahata Yoga Retreat Center". De har 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirende og musikalske videreformidling af yogatraditionen. Desuden er Kristian Romme og Kalyanii faste undervisere på centeret og vi inviterer ofte en masse super dygtige gæstelærere.

Læs mere om os her

Centeret og omgivelserne

Vi glæder os over at kunne tilbyde dig en virkelig skøn ramme for dit retreat med masser af natur og muligheder for regeneration og fordybelse. Der ånder fred og ro med 400 meter til sandstrand og eventyrlig skov langs vandet i nærheden. Centeret har 11 dobbelt/enkelt værelser, et stort dejligt yogarum i Domen og masser af hyggekroge og opholdsrum. 

Og så glæder vi os til at byde dig på Sauna ved havet. Læs mere om centeret her

Et lille udvalg af aktuelle retreats og events:

yoga-dome.png
22. - 24. Nov. 2019    I    Pris fra 2.000 inkl. alt

Yoga og Kirtan v. Kalyanii

Velkommen til en weekend med masse af Yoga og Mantra sang. Du vil føle dig glad i hjertet, opløftet og fuld af inspiration efter denne weekend hvor du vi gå lidt dybere ind i Bhakti Yoga.
Kalyanii fuldstændig fantastisk underviser og Kirtan sanger. Med sin fortryllende stemme, og en inspirerende evne underviser hun enkelt, autentisk og groundet. 
28 Dec. - 1. Jan 2020    I    Pris fra 3.600 inkl. alt
atma-kriya-yoga.jpeg

NytårsRetreat med

Atma Kriya Yoga

Kom ind i det nye år med 5 dages Atma Kriya Yoga, Hatha yoga, Meditation, Sang, Dans, lækker vegetarisk mad og Sauna ved havet. Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop.
8. Februar 2020    GRATIS !!!
Panorama inde dome 2 copy 2.png

Indvielse af Domen

Kom og vær med til at indvie Domen og det store kunstprojekt som den tyske billedkunstner Jaahnvi har malet på igennem et år. Det bliver en skøn dag med Yoga, Foredrag, OM Chanting, Kirtan og plads til hygge og en kop kaffe eller the. Der bliver også mulighed for at se udstillingen med Jaahnvi´s "Canvasprints" som du kan købe. Vi glæder os til at byde dig velkommen
3. - 5. April  2020    I    Pris fra 2.200 inkl. alt
Omgivelser01.jpeg

Natur, Vandring og meditation

Tag med på et kursus hvor vi er en masse ude i naturen og bruger den som inspiration til at skabe harmoni og glæde.

Det bliver en fordybende og opløftende weekend med vandring, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, lydhealing, chants, lækker vegetarisk mad og sauna ved havet.

Mantra Sang / Kirtan

Inden for yoga traditionen arbejde man også med musikformer som mere direkte søger at vække vores spirituellle natur og som virker helbredende på kroppen og beroligende på sindet. Vi bruger mere eller mindre ”simple” lydstavelser (mantras) som vækker specifikke tilstand.
Denne form for ”musik” eller ”lydhealing” skaber det perfekte musikalske fundament. Man synker simpelthen ind i et totalt ”helbredende” nærvær omkring lyden og der stilles ingen særlige krav om teknisk kunnen. I videoen her synger vi på et retreat i Spanien.

bottom of page