top of page

LÆNGERE RETREATS

Hjertelig velkommen til en dyb, transformerende og glædesfyldt tid på vores længere varende yoga retreats. Vi elsker at afholde disse kurser fordi det hele går op i en højere enhed. Der opstår en fin synergi imellem det dybe meditative og det mere dynamiske og udadvendte.. 

På alle kurserne bliver der undervist i yoga, meditation og åndedrætsøvelser og på nogle af kurserne lære du Atma Kriya Yoga. Maden er super lækker rawfood inspireret, økologisk og vegetarisk med masse af friske lokale grøntsager. Der er masser af muligheder for Detox og Behandlinger. Om aftenen synger vi mantras og laver en dejlig stemning med lyd og toner fra himlen.

I undervisningen lægger vi vægt på at tingene får lov til at bevæge sig indefra og ud, at man mærker sig selv og arbejder ud fra der hvor man er. Alle kan være med.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og for mere information

yoga-dome.png
28 Dec. - 1. Jan 2020    I    Pris fra 3.600 inkl. alt

NytårsRetreat med

Atma Kriya Yoga 

Kom ind i det nye år med 5 dages Atma Kriya Yoga, Hatha yoga, Meditation, Sang, Dans, lækker vegetarisk mad og Sauna ved havet. Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop.
IMG_8884.png
9 -13 April 2020    I    Pris fra 4.000 inkl. alt

Påske Retreat med

Atma Kriya Yoga 

5 dage med Atma Kriya Yoga, Hatha yoga, Meditation, Sang, Dans, lækker vegetarisk mad og Sauna ved havet. Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop .

IMG_E3377 copy.png
17 -23 Juli 2020    I    Pris fra 4.800 inkl. alt

Sommer Retreat med

Atma Kriya Yoga 

Velkommen til et virkeligt dybdegående kursus!

Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis med yoga, meditation, lækker vegetarisk mad, sauna ved havet og ikke mindst aftenklasser med dans, sang, satsang og meditation.


Og så lærer du Atma Kriya Yoga og du vil få et forhold til denne vidunderlige "værktøjskasse" som kan transformere dit liv!

Galleri OYC 2016-48.jpeg
4 - 10 juli 2020 

Open Yoga Camp

Vi har afholdt Yogacamp med stor succes og glade mennesker i 7 år på Feddet.

Alle er hjertelig velkomne på dette kursus hvor vi bl.a. spiser dejlig biodynamiske lækkerier, laver yoga i et stort telt, synger, danser, mediterer og har det super sjovt sammen.
 

OMCHANT.png
23 -30 Juli 2020    I    Pris fra 4.000 inkl. alt

Forsætter Atma Kriya Yoga Retreat

For dig som allerede har lært Atma Kriya Yoga her eller andre steder. Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis med yoga, meditation, lækker vegetarisk mad, sauna ved havet og ikke mindst aftenklasser med dans, sang, satsang og meditation.


Og så går vi videre ind i Atma Kriya Yogaen og du vil få et dybere forhold til denne vidunderlige "værktøjskasse" som kan transformere dit liv.

bottom of page