top of page
Meditation.jpg
yoga-camp-feddet.jpeg
atma-kriya-yoga.jpeg
weekend-retreat.png

Atma Kriya Yoga  

 

Atma Kriya Yoga hjælper dig med at virkeliggøre et personligt forhold til det Guddommelige ved at bringe sjælens opmærksomhed i alt, hvad du gør

 

Handling med sjælens bevidsthed

Atma Kriya Yoga er "handling med kærlighed". Hver Kriya teknik repræsenterer et aspekt af den menneskelige natur, sætter den i relation til vores spirituelle praksis, og åbner for en dybere kontakt med den guddommelige kærlighed, glæde og fred, vi alle bærer i hjertet. Efterhånden vækkes Guddommelig Kærlighed i os. Denne Kærlighed- som ikke kan forstås af sindet, som er et mysterium for selv de store yogier – er nøglen til at realisere, hvem vi virkelig er.

Er ikke så meget en fysisk workout, men derimod en komplet sammensat praksis, som udover centrale fysiske yogaøvelser også inkluderer meditationsteknikker, åndedrætsøvelser og energetiske øvelser.

Disse er sammensat til at rense nervesystemet, berolige sindet, bremse aldringsprocessen, balancere hormoner, øge vores energi og bringe vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd. 

Teknikkerne er i deres natur enkle nok til at begyndere kan være med, og har samtidig potentiale nok til at tage selv de mest erfarne inden for yoga og meditation til nye dybder af bevidsthed og erkendelse.

Paramahamsa Vishwananda modtog Atma Kriya Yogaen fra sin Mester Mahavatar Babaji og har givet den videre til en række lærere som underviser i denne Kriya.

group-meditating.jpg
atma-kriya-yoga.jpg

Når din praksis bliver dybere, begynder Guddommelige kvaliteter naturligt at manifestere sig: fred, selvkontrol, styrke, visdom, ydmyghed, medfølelse, vitalitet og meget mere.

Atma Kriya Yoga består af:

 

  • Japa – Recitering af et oprindeligt sanskrit mantra som tuner hele dit væsen ind i dets stærkeste vibration, så de guddommelige kvaliteter vækkes. 

  • Meditations teknikker – Koncentration og fokus hjælper dig med at bringe opmærksom ind i dine daglige handlinger, så du kan trancendere dualiteten i den menneskelige eksistens.

  • Lyd yoga – At lytte til symfonien af indre mystiske lyde som stammer fra dit hjerte chakra og som styrker din intuition  .

  • OM Chanting – En gruppe praksis der genererer harmoni og fred for dig selv, andre og i dit miljø omkring dig.

  • Pranayama (Åndedrætsøvelser) – At observere og kontrollere dit åndedræt fremmer en fysisk og energetisk balance.

  • Asanas – Fem fysiske yoga stillinger som understøtter din meditations praksis, booster dit immun forsvar og forbedre din fysiske vitalitet.

  • Mudras – Krops og hånd yoga justere din krops energi.

  • Main Kriya – Denne chakra meditation hæver din bevidsthed og forener krop og sjæl.

  • Beskyttende skjold – Når du hæver viberationen i dine energicenter, beskyttes du imod negativitet, så det guddommelige lys kan skinne igennem.

  • 9 Former for Bhakti – Hver teknik kultiverer en form af Bhakti - kærlighedsrelationen til det guddommelige - og bringer dig tættere på fuld realisering

Mere om Atma Kriya Yoga kurser

Du kan lærer Atma Kriya Yoga på et weekend kursus eller et længere kursus/retreat.

Kurset afsluttes med en indvielse (Shaktipat) som gør, at man får det maksimale ud af hver øvelse på alle planer.

Der følger en meget udførlig og stor manual med billeder, beskrivelser og masser af inspiration.

atma-kriya-yoga.jpeg

"Atma Kriya Yoga er en rejse igennem de 9 former for Bhakti - din unikke kærlighedsrelation med det det guddommelige i dets forskellige aspekter.

Se aktuelle retreats og kurser med Atma Kriya Yoga her

Efter kurset

Hvis du ønsker at forsætte en Atma Kriya Yoga praksis efter kurset, kan du deltage i fællespraksis rundt om i hele Danmark.

I København er der fælles praksis hver Onsdag fra kl. 18.15 - 19.45 og OM Chanting kl. 20.00 - 21.30.

Det er gratis, men donation til lokaleudgifter modtages.

Her på centeret praktiserer vi hver morgen fra 6 - 7.30 i den Sangha som er omkring centeret

Vi har også forsætter weekender og uge retreats her på centreret for dem som har lært Atma Kriya Yoga.
 

Du er også altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål efter kurset, denne kontakt understøtter at du får det optimale ud af Atma Kriya Yoga.

yoga-inde.png

OM Chanting som er en del af Atma Kriya Yoga, er en skøn gruppepraksis som vækker vores selvhelbredende potentiale

bottom of page