top of page

7 DAGES SOMMER YOGA RETREAT

Jule og Nytårs YogaRetreat ved Alicante, Spanien

 

22 December 2015  -  2 Jan 2016. 

Kursuspris (undervisning og mad): 4.000 kr.

Ophold på Kursuscenter: 4 personers værelse 1.200 kr. Dobbeltværelse 2.400 kr. Enkeltværelse 3.600 kr.

Flybilletter fra under 1.700 kr tur/retur med f.eks.
www.norwegian.dk (Kbh. - Alicante)
http://www.vueling.com/en (Kbh - Alicante)  
Eller søg på www.momondo.dk

Velkommen til et intensivt yogaretreat henover Julen og Nytåret. Kurset forgår på "Casa del Paso", et lille paradis med havudsigt og storslået natur omkring. I disse smukke rammer vil vi lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis. Der er undervisning 3 gange dagligt; en afbalanceret blanding af yoga, taoistiske energiøvelser, meditation, dans og lydhealing i forskellige former. Alle kan være med. Vi servere alle måltider af lokale friske vegetariske og så vidt muligt økologiske madvarer.

Kursusbeskrivelse

Vi vil arbejde med den finere energi (prana, chi), det psykiske åndedræt og de psykiske passage, samt forskellige mantras der fordyber praksis, mudras (holdninger) og bandhas (låse), samt taoistiske energiøvelser, det indre smil, det mikrokosmiske energisystem, og de 6 healende organlyde. Men der er selvfølgelig også dynamisk morgenyoga, de klassiske stillinger, trekantstillinger, solhilsen, åndedrætsøvelser og meditation. Og ikke mindst aftenklasser med dans, sang, lydhealing og meditation.

Program

Kurset starter Tirsdag aften kl. 20.00 med introduktion og lidt yoga og meditation. Der er frokost og aftensmad lørdag for dem som er ankommet der. Kurset slutter lørdag d. 2 jan. efter morgenyoga og morgenmad, skal du flyve tidligt er det helt OK at tage afsted...

Der er også mulighed for at bo på kursuscenteret før og efter kurset. Det koster 20 euro pr. nat. og 5 euro pr. måltid.  Det kan være rart lige at lande før kurset starter. Kontakt os vedr. bekræftelse på overnatning før og efter. 

Et typisk dagsprogram ser sådan ud:

Vi starter dagen med at servere rørt vand med citron/lime.

Kl. 7.00- 9.00: Dynamisk morgenyoga med Sol/ Måne hilsen, de klassiske stillinger, trekantstillinger, og åndedrætsøvelser som Nadi Shodana, Bhastrika.

Kl. 9.00-10.00 Morgenmad. Et bredt udvalgt af sydens frugter, grød, nødder og super food.

Kl. 12.30 - 13.00: Frivillig dybdeafspænding på CD

kl 16.30 - 18.30: Yoga, taoistiske energi øvelser, mudras, indre smil, snak/teori, meditation

kl 18.00 - 19.00. Aftensmad. Glæd dig, det bliver lækkert:-)

20.30 - 22.00 Aftens klasse med dans, lydhealing og meditation

Vi har købt ind så der er mulighed for at lave frokost på egen hånd på stedet eller smøre sig en madpakke hvis du vil på tur. 

Onsdag d. 30 Dec er stilheds dag. Vi holder små stilheds stunder i dagene op til, som forberedelse til selve dagen. Det være sig at spise et måltid i stilhed sammen, holde en tavsheds stund før eller efter en meditation. Det er dejligt at være i stilhed sammen om hverdags ting, og folk oplever at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde. På Stilhedsdagen går vi også en fælles tur med stille "zen walking".

3 aftener i løbet af kurset er der er ingen aftenklasse.

Al undervisningen er obligatorisk på kurset. Det giver klart den bedste dybde og sammenhold for alle.

Arbejdopgaver: Du kan forvente at skulle hjælpe med madlavning, opvask og rengøring 1 time til 1,5 time dagligt.

Kursusstedet 

Casa del Paso ligger fuldstændig fredfyldt som et lille paradis på jord. Den fantastiske natur og energi som omgiver det hele er fantastisk: Fuglene synger året rundt i den frodige vegation med appelsintræer, frugttræer og store fyretræer. Mod nord står de majestætiske bjerge en fryd for øjet og mod syd er der havudsigt. Tæt ved er der vandfald og en flod som man kan bade i.

Selve ejendommen består af et hovedhus med 4 værelser + stort yogarum og spiseplads.
Rundt på den store grund ligger 3 træhuse med eget bad og toilet, som fungere som dobbelt eller 4 personers værelse. Der er også et stort overdækket yoga space....

Vi elsker simpelthen det sted:-)
 

Rejsebeskrivelse

Kursuscenteret ligger 2 km fra den lille by Bolulla, ca. 80 km. nord for Alicante lufthavn

Flybilletter fra under 1.500 kr tur/retur med f.eks.
www.norwegian.dk (Kbh. - Alicante)
http://www.vueling.com/en (Kbh - Alicante)  
Eller søg på www.momondo.dk 

Transporten fra Lufthavn til Kursuscenter kan forgå på 3 måder:

- Lej en bil. Så tager det bare en lille time fra lufthavnen. Ønsker du at dele en bil med en anden så skriv det til os og oplys hvilken flyafgange du er med, så prøver vi at sætte dig i forbindelse med andre som rejser samme dag og ligeledes ønsker at leje en bil.

- Man tager bussen eller toget fra Alicante Lufthavn til Benidorm og derfra kan man blive hentet for 40 euro eller tage en taxi.

- Du kan også blive hentet i lufthavnen, det koster 85 Euro. Et OK alternativ til bussen hvis man er flere om at dele udgiften.

Priser og tilmelding.

Kursuspris (Undervisning og mad). 4.000 kr.

Depositum på 1.000 af kursusprisen betales ved tilmelding.
Resten af kursusprisen betales senest 4 uger inden kursusstart.
Depositum tilbagebetales som udgangspunkt ikke . Resten af kursuspris tilbagebetales frem til en uge før kursusstart.

Danske bank, Reg nr. 4880 ,Konto nr. 0010919304
Husk at skrive navn ved betaling

Ophold på kursuscenter: 
4 personers værelse 1.200 kr. (160 Euro) Dobbeltværelse 2.400 kr. (320 Euro) 
Enkeltværelse: 3.600 kr. (480 Euro)
Opholdet betales direkte til kursuscenter. Medbringes kontant i Euro

Skriv en mail eller ring hvis du har spørgsmål.

Velkommen til et virkeligt dybdegående kursus!

Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis.

Der er dynamisk morgenyoga, de klassiske stillinger, trekantstillinger, solhilsen, meditation, lækker vegetarisk mad, sauna ved havet og ikke mindst aftenklasser med dans, sang, satsang og meditation.


Og så går dybt ind i Atma Kriya Yogaen og du vil få et forhold til denne vidunderlige "værktøjskasse" som kan transformere dit liv.

Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.
Efterhånden vækkes Guddommelig Kærlighed i os. Denne Kærlighed- som ikke kan forstås af sindet, som er et mysterium for selv de store yogier – er nøglen til at realisere, hvem vi virkelig er. Paramahamsa Vishwananda modtog Atma Kriya Yogaen fra sin Mester Mahavatar Babaji og har givet den videre til en række lærere som underviser i denne Kriya.

Underviserne

Camilla og Kåre Netterstrøm leder til dagligt Ananhata Yoga Center og vil være undervisere på dette retreat.
De har 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirende og musikalske videreformidling af yogatraditionen.
De har selv praktiseret Atma Kriya Yoga dagligt i godt 6 år og oplevet at denne praksis vækker en kærlighed, energi og klarhed som danner et uundværligt fundament for et aktivt liv fuld af spændende udfordringer.

STED

Anahata Yoga Center, Rytsebækvej 17, Hjelm, 4780 Stege

DATO

17 - 23 Juli 2020

Atma Kriya Yoga består af 

 • Japa – Recitering af et oprindeligt sanskrit mantra som tuner hele dit væsen ind i dets stærkeste vibration, så de guddommelige kvaliteter vækkes. 

 • Meditations teknikker – Koncentration og fokus hjælper dig med at bringe opmærksom ind i dine daglige handlinger, så du kan trancendere dualiteten i den menneskelige eksistens.

 • Lyd yoga – At lytte til symfonien af indre mystiske lyde som stammer fra dit hjerte chakra og som styrker din intuition  .

 • OM Chanting – En gruppe praksis der genererer harmoni og fred for dig selv, andre og i dit miljø omkring dig.

 • Pranayama (Åndedrætsøvelser) – At observere og kontrollere dit åndedræt fremmer en fysisk og energetisk balance.

 • Asanas – Fem fysiske yoga stillinger som understøtter din meditations praksis, booster dit immun forsvar og forbedre din fysiske vitalitet,

 • Mudras – Krops og hånd yoga justere din krops energi.

 • Main Kriya – Denne chakra meditation hæver din bevidsthed og forener krop og sjæl.

 • Beskyttende skjold – Når du hæver viberationen i dine energicenter, beskyttes du imod negativitet, så det guddommelige lys kan skinne igennem...

 • 9 Former for Bhakti – Hver teknik kultiverer en form af Bhakti - kærligheden fra det guddommelige - og bringer dig tættere på fuld realisering.
   

2 dage inde i kurset er der en indvielse (Shaktipat) som gør, at man får det maksimale ud af hver øvelse på alle planer. Der følger en manual med udførlig beskrivelse af alle Atma Kriya Øvelserne. Der følger en manual som man kan lave øvelser på egen hånd når man kommer hjem.

Når du har været på dette kursus, kan du deltage i fællespraksis rundt om i hele Danmark. I København vil der være fælles praksis hver uge. Vi har også forsætter weekender og uge retreat her på centreret for dem som har lært Atma Kriya Yoga.
Her på centeret praktisere vi Atma Kriya Yoga hver morgen fra 6 - 7.30.

Du er også altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål efter kurset, denne kontakt understøtter at du får det optimale ud af Atma Kriya Yoga.

 

Anden undervisning på kurset:

I Hatha yogaen laver vi mange forskellige øvelser, de klassiske stillinger, trekantstillinger, solhilsen, som en super god forberedelse til dybere tilstande... 
Desuden vil vi synge kirtans (Mantra sang) og lave satsang (dialog omkring spirituelle emner) om aftenen

billede-7.png

Stilhed

På dette kursus vil der indgå 1 dages stilhed I slutningen af kurset, hvor vi udover undervisningen går en fælles gåtur rundt i skoven og langs stranden. Vi holder små stilheds stunder i dagene op til, som forberedelse til selve dagen. Det være sig at spise et måltid i stilhed sammen, holde en tavsheds stund før eller efter en meditation. Det er dejligt at være i stilhed sammen om hverdags ting, og folk oplever at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde.

Undervisningen er obligatorisk.


Det giver en dybere forståelse for den enkelte og en bedre gruppe dynamik. Hvis der er øvelser du ikke kan udfører, er det altid ok at ligge sig på ryggen i en hvilestilling eller sætte sig på en stol. Det er vigtig at du er tilstede i rummet og modtager de informationer og instruktioner som der gives i hver klasse.
 Der er en rød tråd igennem hele kurset, og tingene hænger sammen. Det er vigtig for at få en god helhedsoplevelse af kursets indhold. Det giver mening i sidste ende.


ET TYPISK DAGSPROGRAM

 

7.00 - 8.00:  Hatha Yoga
8.00 - 9.00:  Atma Kriya Yoga

9.00 - 9.30:   Morgenmad. 

11.30-13.00:   Dybdeafspænding og Atma Kriya Yoga

12.30-13.30:   Frokost.

14.00-16.00:   Sauna ved havet (2 dage)
16.30-18.30:   F.eks. Hatha Yoga, OM Chanting, Atma Kriya Yoga, dialog og meditation.  


18.30-19.30:   Aftensmad

20.30-21.30:  Aftenklasse med f.eks sang, lydhealing, foredrag, dialog og meditation.


 

Første dag kan du ankomme mellem 14 og 18.  Der praktisk info og yoga kl 18 – 19, derefter aftensmad og aftenklasse kl 20.


Sidste dag er der morgenyoga, formiddag klasse og frokost.

P1288720 copy.png

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre vegetariske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies om morgenen, masser af superfood, honning/salt hævet speltbrød og lokale grøntsager og frugt. 100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten og mælkeprodukter i made

Urter

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger. Vi anbefaler at du tager disse kapsler på tom mave om morgenen og igen om eftermiddagen før yogaklassen. 
Desuden servere vi citronvand om morgenen og anbefaler at du renser munden og tandkødet ved at gurgle koldpresset kokosolie.

Vores sauna ved havet

Vi har en super lækker mobil sauna som vi kører ned til Strandkanten 2 gange i løbet af kurset.
Der er plads til 12 personer.

Transport

Du kan fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte.
Så afhenter vi dig gratis der.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland


Afbestillingsregler

Som udgangspunkt ingen tilbagebetaling af depositum.
Resten af kursus beløbet tilbagebetales hvis der afmeldes 24 timer før kursusstart.

YOGAskov.png

Priser

Værelser:

Enkeltværelse: 6.800 kr.

Dobbeltværelse: 5.600 kr. 

4 persons værelse: 4.800 kr.

Prisen inkluderer:

Undervisning

Kost og Logi

Detox mv.

 

Betaling: 

Vi tager 1.000,00 som depositum.

Restbeløbet betales senest 4 uger før kursusstart.

 

Bankoplysninger:

Møns Bank

Reg.nr 6140

Konto.nr 0004235220 

Priserne er inklusiv alt.

Tilbagemeldinger fra Atma Kriya Yoga Kursister
Atma Kriya Kursus

"Mødet med Camilla og Kåre og deres introduktion af Atma Kriya mærkes til at blive skelsættende for mig. Det at have 

fået en spirituel retning og praksis, der nemt kan indpasses i et travlt liv, mærkes så godt og som lige det jeg meget længe

har søgt efter. 

 

Selvom det hele fortsat er meget nyt, så kan jeg tydeligt mærke, at jeg ikke længere har det samme behov for kontrol i min 

hverdag, men at jeg i højere grad kan hengive mig til livets flow i tillid til, at det bedste sker. 

 

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg er blevet ledt ind på denne vej. Tak <3" 

 

Kærlig hilsen

 

Gitte Fogsgaard Andersen

1 års forløb med AKY

Jeg fandt et guddommeligt sted på Møn.
Et sted med fred, og glæde, et sted med stilhed og kærlighed.
Jeg vil gerne anbefale årsforløbet, ja alle forløb hos Camilla og Kåre.
Årsforløbet giver netop denne kontinuerlige fastholdelse, og udvikling som har øget min daglige yoga og meditations praksis, givet den en højere kvalitet.
Hos Camilla og Kåre findes en autencitet, en “walk the talk”.
Her er ingen løftede pegefingre.
Der er plads og rum til alle.
At komme igen og igen, og hver gang nænsomt få fyldt mere på, få en dyb forståelse af hvad yoga også er.
Hos dem er yoga kærlighed.
Jeg blev helt afhængig, af fællesskabet, af sjov blandet med alvor, med skøn livsboblende musik og sang, kirtan som er så glædesfyldt. Med mantra og chanting. Stilhed og fordybelse.
Jeg har fundet en stor fred i livet, med accept af alt det livet byder os.
Camilla og Kåre gav den fred endnu et dybere lag.
Tak for jeres åbenhed, de gode historier, jeres dejlige stemmer og kærlige omsorg.
Tak 🙏
I lys og kærlighed,

 

Anette Lynge, Galleriejer og Kunstmaler og Underviser


 

Atma Kriya Kursus

Jeg nød opholdet hos jer. Energien for mig blev virkelig  høj og dyb. Jeg tror ikke det er sidste gang jeg kommer hos jer. ♥️🙏 Kosten gjorde noget helt særligt ved min lænd of skulder. Jeg har taget meget med hjem.
Under Atma Kriya yoga slap min lænd og skulder med et svup, det er meget mærkeligt, det skete indenfor 1 minut. Det har jeg døjet med i 25 år. Tusind tak for inspirationen og opholdet.

Kærlig hilsen ♥️
Simon, lærer og tidligere prof. fodboldspiller.

bottom of page