top of page

7 DAGES SOMMER YOGA RETREAT

Yogaferie på Kreta

Pris fra 3.800 kr. inkl. ophold, mad og undervisning.


Flybilleter fra under 1.000 kr. t/r til Chania med Norwegian.


Mulighed for transport til fra og til Chania for 500 kr. Ved ankomst d. 12/3 kl. 19.20 og afgang d. 19/3 kl. 20.05 

STED

The Golden Foundation

Kreta

DATO

12 - 19 marts 2020

Velkommen til et fordybende og hjertefyldt retreat i fortryllende rammer.

Kursusstedet "the Golden Foundation" har en skøn atmosfære som inspirerer til fordybelse, nærvær og hjerteenergi. Det er et lille paradis, med havudsigt, blomsterende haver, fantastiske lejligheder, tempel sal og svalt yoga rum til undervisning. Stedet ligger fuldstændigt uforstyrret og fritliggende med udsigt over Heraklion, vandet og det fantastiske bjerglandskab.

Undervisningen er et harmonisk forløb bygget på klassisk yoga med asanas, åndedrætsøvelser, dybdeafspænding og meditation. Dans, lydhealing, taositiske energiøvelser, gåture, en dag i stilhed og ikke mindst lækker vegetarisk mad er også en del at kurset. 

Program

Lørdag er ankomstdag og vi spiser sammen ved ankomst til Chania ca. 20.00. Derefter kører vi til Kursuscenteret og er der ved 23 tiden. Undervisningen starter søndag med yoga kl. 8. 

Herefter følgende dagsprogram (to friaftener)

Kl. 7.00 – 9.00. Yoga, afspænding og meditation.
Kl. 9.00… Morgenmad med et bredt udvalg at lækre sager.

Efter morgenmad kan man nyde dagen på egen hånd.  

Der er frivillig fælles afspændning kl. 12.30

Frokost kan laves på stedet (for 4 Euro kan man bruge maden) eller man kan tage til byen. Der er en dejlig bjergvej til landsbyen, det tager ca. en halv time at gå ned:-)

Kl. 16.30 – 18.00. Yoga, afspænding og meditation.
Kl. 18.15… Aftensmad, god nærende vegetarisk mad.      
Kl. 20.30 – F.eks. meditation, lyd healing, sang eller dans.

Torsdag er stilheds dag. Vi holder små stilheds stunder i dagene op til, som forberedelse til selve dagen. Det være sig at spise et måltid i stilhed sammen, holde en tavsheds stund før eller efter en meditation. Det er dejligt at være i stilhed sammen om hverdags ting, og folk oplever at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde.

Mandag og Onsdag er der er ingen aftensklasse.

Du kan forvente at skulle hjælpe med madlavning, opvask og rengøring 1 time til 1,5 time dagligt.

 

Afrejsedag

Kurset slutter lørdag efter frokost og rengøring af egne og fælles arealer.

Program på afrejse dagen:

kl 7 - 8.30: MorgenYoga
Herefter morgenmad og opvask.
Så er der rengøring på værelserne, lejlighederne og fælleshuset.
Kl 11 mødes vi til rengøring af fællesarealerne, køkkenet, tempelsal og yogarum. Og frokost holdet går igang. 
Kl 12.30  Yoga Nidra afspænding. 
Kl. 13.00 er der frokost og fælles opvask.

Vi udfører disse opgave i en afslappet og meditativ opmærksom:-)

Undervisningen er obligatorisk.
 Det giver en dybere forståelse for den enkelte og en bedre gruppe dynamik. Hvis der er øvelser du ikke kan udfører, er det altid ok at ligge sig på ryggen i en hvilestilling eller sætte sig på en stol. Det er vigtig at du er tilstede i rummet og modtager de informationer og instruktioner som der gives i hver klasse.
 Der er en rød tråd igennem hele kurset, og tingene hænger sammen. Det er vigtig for at få en god helhedsoplevelse af kursets indhold. Det giver mening i sidste ende.


Detox

Der vil mulighed for Detox fodbad og Colon hydroterapi på kurset. Læs mere HER

Kursusstedet 

Kursuscentret ligger fuldstændigt uforstyrret og fritliggende med udsigt over Heraklion, vandet og det fantastiske bjerglandskab.
Yoga og meditations salen er bygget som et meditativt tempel, i underetagen er der et dejlig svalt yogarum med 16 luksus yogamadrasser. Der er gode store lejligheder med eget bad og køkken. Udendørs er der dejlige skyggekroge og blomsterhaver. En hel speciel meditativ energi hviler over stedet.
Stedet har 3 lejligheder med plads til 2-3 personer i hver og en lejlighed med to seperate dobbeltværelser. Herudover er der en stor dejlig bygning med 7 sengepladser (fælleshuset). Mere info og billeder under kursuspris.
Der er 3 km gang til nærmeste landsby, Rogdia, hvor der er supermarked og cafeer. Strandene Agia Pelagria og Lygria ligger 12 km. væk og Heraklion og lufthavnen ligger 20-30 min. kørsel fra stedet.

Der er mulighed for at overnatte før og efter kurset for 20 Euro pr. dag. Booking er igennem os, så bare skriv.

Maden

Vi køber ind på et økologisk frugt og grøntsags marked i Heraklion i en park nær Friheds pladsen. Den flydende ravfarvede timian honning, frisk aloe vera, som man selv skærer ud, mange slags krydderurter, friske og tørrede, den vildeste kamille the, sorte og grønne oliven, granat æbler, valdnødder i skal, og de gode citroner og salater af både søde, bitre og syrlige karakter. Så nu er vores køkken på Kreta næsten 100 procent økologisk, og der er vi glade for. Vi elsker duften og smagen af de klassiske græske krydderurter i haven af oregano, timian, pebermynte m.v. Går du turen til den nærmeste landsby kan du finde store vilde kapers. Og selvfølgelig olivenlunde over det hele. Læs mere om maden på vores kurser HER

Transport

www.norwegian.dk har afgange fra Kbh. til Chania fra under 1.000 kr. t/r.

Flybilletterne stiger i pris, så book din billet hurtigst muligt.

Vi kan hente og bringe dig gerne til/fra Chania d. 12-3  og d. 19-3, ved norwegians afgange. Det koster 500 kr.

Kursuspris 

Kursusprisen er inklusiv undervisning, logi og mad (ikke frokost). Priserne er pr. person Sengene i lejlighederne og værelserne kan alle stilles fra eller tæt på hinanden.

Enkeltværelse med bad og tereasse med havudsigt.
Pris: 5.900 kr.

Lejlighed (35 m2) med eget køkken, bad og terasse med havudsigt. Deles med en anden deltager. Pris: 5.300 kr. pr. person.

"Fælleshus" med adgang til køkken og bad, og stor terasse:
Pris: 3.800 kr..

Til og fra lufthavn:  500 kr. (Valgfri)

Depositum på 1.000 betales ved tilmelding.

Depositum tilbagebetales som udgangspunkt ikke .
Resten af kursusprisen betales senest 4 uger inden kursusstart.

Lagen/håndklæde til at lægge over yogamadrassen. 
Evt. pude til meditation eller afspænding.
Badehåndklæde medbringes. Håndklæde haves i lejligheder/sovesal, må dog IKKE fjernes eller tages med til stranden.
Ligger du i fælleshus / telt skal du huske et ekstra lagen til at have under madrassen i dit evt. telt.
Medbring gerne vandresko og skyggehat, til gåture. (i uge 43 er det vigtigt at have regnslag eller regntøj, da der kan komme tordenskyl.)
Linnede og sengetøj er på stedet.

Rengøring af lejligheder/værelser og vask af tøj
Vi rengøre selv ved afrejse og holder værelserne under kurset.
Det koster 5 Euro at bruge vaskemaskine pr. gang.

Overnatning før og efter kurset
Koster 15 Euro pr nat pr person i fælleshuset og betales kontant på stedet. Hvis den lejlighed man skal bo er ledig kan man også være der..

Kursusstedet er i sin simpel skønhed et ideelt sted for kreative aktiviteter. Medbring gerne malergrej, tegneredskaber, tegne blok eller hvad du syntes. Det er også fint at strikke.

Det anbefales at man ikke læser, da dette fremmer stilheden, og giver hjernen og det mentale endnu mere fred i en periode.

Rygning
Der kan ikke ryges på kursusstedet. Hvis du ønsker at ryge, er der et sted lidt nede af vejen med fantastisk udsigt for øjet, der må du gerne gå hen. Reglen er at du kun må ryge alene. Og hvorfor så det? Fordi at der kommer folk på kurset som ønsker at stoppe, og gerne vil bryde deres sociale ryge hygge adfærd. På den måde hjælper vi hinanden. Skoderne kan antænde en skovbrand, så tag et askebæger med.

HUSK AT AL UNDERVISNING ER OBLIGATORISK.

Velkommen til et virkeligt dybdegående kursus!

Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis.

Der er dynamisk morgenyoga, de klassiske stillinger, trekantstillinger, solhilsen, meditation, lækker vegetarisk mad, sauna ved havet og ikke mindst aftenklasser med dans, sang, satsang og meditation.


Og så går dybt ind i Atma Kriya Yogaen og du vil få et forhold til denne vidunderlige "værktøjskasse" som kan transformere dit liv.

Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.

Atma Kriya Yoga består af 

 • Japa – Recitering af et oprindeligt sanskrit mantra som tuner hele dit væsen ind i dets stærkeste vibration, så de guddommelige kvaliteter vækkes. 

 • Meditations teknikker – Koncentration og fokus hjælper dig med at bringe opmærksom ind i dine daglige handlinger, så du kan trancendere dualiteten i den menneskelige eksistens.

 • Lyd yoga – At lytte til symfonien af indre mystiske lyde som stammer fra dit hjerte chakra og som styrker din intuition  .

 • OM Chanting – En gruppe praksis der genererer harmoni og fred for dig selv, andre og i dit miljø omkring dig.

 • Pranayama (Åndedrætsøvelser) – At observere og kontrollere dit åndedræt fremmer en fysisk og energetisk balance.

 • Asanas – Fem fysiske yoga stillinger som understøtter din meditations praksis, booster dit immun forsvar og forbedre din fysiske vitalitet,

 • Mudras – Krops og hånd yoga justere din krops energi.

 • Main Kriya – Denne chakra meditation hæver din bevidsthed og forener krop og sjæl.

 • Beskyttende skjold – Når du hæver viberationen i dine energicenter, beskyttes du imod negativitet, så det guddommelige lys kan skinne igennem...

 • 9 Former for Bhakti – Hver teknik kultiverer en form af Bhakti - kærligheden fra det guddommelige - og bringer dig tættere på fuld realisering.
   

2 dage inde i kurset er der en indvielse (Shaktipat) som gør, at man får det maksimale ud af hver øvelse på alle planer. Der følger en manual med udførlig beskrivelse af alle Atma Kriya Øvelserne. Der følger en manual som man kan lave øvelser på egen hånd når man kommer hjem.

Når du har været på dette kursus, kan du deltage i fællespraksis rundt om i hele Danmark. I København vil der være fælles praksis hver uge. Vi har også forsætter weekender og uge retreat her på centreret for dem som har lært Atma Kriya Yoga.
Her på centeret praktisere vi Atma Kriya Yoga hver morgen fra 6 - 7.30.

Du er også altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål efter kurset, denne kontakt understøtter at du får det optimale ud af Atma Kriya Yoga.

 

Anden undervisning på kurset:

I Hatha yogaen laver vi mange forskellige øvelser, de klassiske stillinger, trekantstillinger, solhilsen, som en super god forberedelse til dybere tilstande... 
Desuden vil vi synge kirtans (Mantra sang) og lave satsang (dialog omkring spirituelle emner) om aftenen

billede-7.png

Stilhed

På dette kursus vil der indgå 1 dages stilhed I slutningen af kurset, hvor vi udover undervisningen går en fælles gåtur rundt i skoven og langs stranden. Vi holder små stilheds stunder i dagene op til, som forberedelse til selve dagen. Det være sig at spise et måltid i stilhed sammen, holde en tavsheds stund før eller efter en meditation. Det er dejligt at være i stilhed sammen om hverdags ting, og folk oplever at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde.

Undervisningen er obligatorisk.


Det giver en dybere forståelse for den enkelte og en bedre gruppe dynamik. Hvis der er øvelser du ikke kan udfører, er det altid ok at ligge sig på ryggen i en hvilestilling eller sætte sig på en stol. Det er vigtig at du er tilstede i rummet og modtager de informationer og instruktioner som der gives i hver klasse.
 Der er en rød tråd igennem hele kurset, og tingene hænger sammen. Det er vigtig for at få en god helhedsoplevelse af kursets indhold. Det giver mening i sidste ende.


ET TYPISK DAGSPROGRAM

 

7.00 - 8.00:  Hatha Yoga
8.00 - 9.00:  Atma Kriya Yoga

9.00 - 9.30:   Morgenmad. 

11.30-13.00:   Dybdeafspænding og Atma Kriya Yoga

12.30-13.30:   Frokost.

14.00-16.00:   Sauna ved havet (2 dage)
16.30-18.30:   F.eks. Hatha Yoga, OM Chanting, Atma Kriya Yoga, dialog og meditation.  


18.30-19.30:   Aftensmad

20.30-21.30:  Aftenklasse med f.eks sang, lydhealing, foredrag, dialog og meditation.


 

Første dag kan du ankomme mellem 14 og 18.  Der praktisk info og yoga kl 18 – 19, derefter aftensmad og aftenklasse kl 20.


Sidste dag er der morgenyoga, formiddag klasse og frokost.

P1288720 copy.png

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre vegetariske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies om morgenen, masser af superfood, honning/salt hævet speltbrød og lokale grøntsager og frugt. 100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten og mælkeprodukter i made

Urter

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger. Vi anbefaler at du tager disse kapsler på tom mave om morgenen og igen om eftermiddagen før yogaklassen. 
Desuden servere vi citronvand om morgenen og anbefaler at du renser munden og tandkødet ved at gurgle koldpresset kokosolie.

Vores sauna ved havet

Vi har en super lækker mobil sauna som vi kører ned til Strandkanten 2 gange i løbet af kurset.
Der er plads til 12 personer.

Transport

Du kan fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte.
Så afhenter vi dig gratis der.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland


Afbestillingsregler

Som udgangspunkt ingen tilbagebetaling af depositum.
Resten af kursus beløbet tilbagebetales hvis der afmeldes 24 timer før kursusstart.

YOGAskov.png

Priser

Værelser:

Enkeltværelse: 6.800 kr.

Dobbeltværelse: 5.600 kr. 

4 persons værelse: 4.800 kr.

Prisen inkluderer:

Undervisning

Kost og Logi

Detox mv.

 

Betaling: 

Vi tager 1.000,00 som depositum.

Restbeløbet betales senest 4 uger før kursusstart.

 

Bankoplysninger:

Møns Bank

Reg.nr 6140

Konto.nr 0004235220 

Priserne er inklusiv alt.

Tilbagemeldinger fra Atma Kriya Yoga Kursister
Atma Kriya Kursus

"Mødet med Camilla og Kåre og deres introduktion af Atma Kriya mærkes til at blive skelsættende for mig. Det at have 

fået en spirituel retning og praksis, der nemt kan indpasses i et travlt liv, mærkes så godt og som lige det jeg meget længe

har søgt efter. 

 

Selvom det hele fortsat er meget nyt, så kan jeg tydeligt mærke, at jeg ikke længere har det samme behov for kontrol i min 

hverdag, men at jeg i højere grad kan hengive mig til livets flow i tillid til, at det bedste sker. 

 

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg er blevet ledt ind på denne vej. Tak <3" 

 

Kærlig hilsen

 

Gitte Fogsgaard Andersen

1 års forløb med AKY

Jeg fandt et guddommeligt sted på Møn.
Et sted med fred, og glæde, et sted med stilhed og kærlighed.
Jeg vil gerne anbefale årsforløbet, ja alle forløb hos Camilla og Kåre.
Årsforløbet giver netop denne kontinuerlige fastholdelse, og udvikling som har øget min daglige yoga og meditations praksis, givet den en højere kvalitet.
Hos Camilla og Kåre findes en autencitet, en “walk the talk”.
Her er ingen løftede pegefingre.
Der er plads og rum til alle.
At komme igen og igen, og hver gang nænsomt få fyldt mere på, få en dyb forståelse af hvad yoga også er.
Hos dem er yoga kærlighed.
Jeg blev helt afhængig, af fællesskabet, af sjov blandet med alvor, med skøn livsboblende musik og sang, kirtan som er så glædesfyldt. Med mantra og chanting. Stilhed og fordybelse.
Jeg har fundet en stor fred i livet, med accept af alt det livet byder os.
Camilla og Kåre gav den fred endnu et dybere lag.
Tak for jeres åbenhed, de gode historier, jeres dejlige stemmer og kærlige omsorg.
Tak 🙏
I lys og kærlighed,

 

Anette Lynge, Galleriejer og Kunstmaler og Underviser


 

Atma Kriya Kursus

Jeg nød opholdet hos jer. Energien for mig blev virkelig  høj og dyb. Jeg tror ikke det er sidste gang jeg kommer hos jer. ♥️🙏 Kosten gjorde noget helt særligt ved min lænd of skulder. Jeg har taget meget med hjem.
Under Atma Kriya yoga slap min lænd og skulder med et svup, det er meget mærkeligt, det skete indenfor 1 minut. Det har jeg døjet med i 25 år. Tusind tak for inspirationen og opholdet.

Kærlig hilsen ♥️
Simon, lærer og tidligere prof. fodboldspiller.

bottom of page