top of page
Maria60x74_edited.jpg

Kunst Workshop med Jaahnvi

9 Feb. 10 - 17

IMG_5191 copy 2_edited.jpg

Kirtan / Mantra Sang i Domen

Hver Torsdag kl. 19.30 - 21.00

yoga-inde.png

OM Chanting i København og på Møn hver Onsdag

Colon Hydro Terapi

Lavement – Colon Hydro Terapi - Tyktarmsudskyldning. Hvorfor udrense?

Et grundlæggende helbred begynder med pleje af tyktarmen. At udskille, eliminere, ufordøjede fødedele, kirtel- og cellerester, slimhinderester, gas og parasitter spiller en væsentlig rolle i fordøjelses- og optagelsesprocessen.

På grund af den teknologiske såkaldte ”fødeforbedring”  -  brug af konserveringsmidler, pesticider, herbicider og kemiske og hormonale tilsætningsstoffer  -  har behovet for at rense tyktarmen aldrig været større. Mange af disse gifte bliver genoptaget i blodstrømmen, lymfen, leveren og nervesystemet, og overanstrenger og svækker med tiden kroppens forsvar mod vira og fremmede bakterier.

Resultatet er et sammenbrud, der påvirker kroppen som helhed. En forøget toksisk belastning bidrager til de problemer, der associeres med tyktarmen: forstoppelse, blodforgiftning, diarré, psoriasis, smerter i lænden og hovedpiner  -  blot for at nævne et par stykker.

Tyktarmsudskylning hjælper med at udrense denne ophobning af stagnerende giftproducerende materiale i tyktarmslommerne og holder tyktarmsmusklerne spændstige. Forbedret spændstighed i tyktarmen sørger for effektiv fjernelse af affaldsprodukter fra kroppen. Rensning af kroppens systemer hjælper til med at genoprette indre balance og generel god sundhedstilstand.

Udførsel af Lavement-Tyktarmsudskylning

1. Forbered  lavementkanden eller posen. Sterilisér spidsen af røret. Brug godt en liter lunkent Kamillete  til halv 1 teskefuld salt  Hvis man bruger æble-diæt kostplanen og ønsker at opnå resultater ligesom ved tarmudskylning, kræves der et tre-trins lavement.

2. Læg dig på venstre side. Put vaseline på gummiduppen over din finger eller på røret og udvid gradvis anus, idet du fører vaselinen rundt.

3. Indfør spidsen af røret og kontrollér hastigheden, hvormed vandet løber ind, for at forhindre krampe. Hvis du føler, at du ikke kan holde vandet, så tag en dyb indånding og luk ventilen, indtil den intense fornemmelse aftager.

4. Efter at alt vandet er kommet ind, bør du beholde det dér så længe som muligt, før du lukker det ud igen. Hvis du ikke får tilfredsstillende resultater, kan det være nødvendigt at gentage proceduren, indtil der er udtømmelse af den nedadgående tyktarm.

Anbefalet metode

1. Første trin: Tag den første liter vand, som ovenfornævnt, liggende på venstre side.

2. Andet trin: anbring dig på alle fire på gulvet og tag den anden liter vand med salt og soda blandingen.

3. Tredje trin: når du har udtømt anden liter, hvil da en stund og tag derpå den tredje liter, til hvilken du har tilføjet en spiseskefuld af Glyco-Thymoline. Tag dette sidste lavement liggende på højre side.

Stå op og gå omkring, før du lukker vandet ud. Det vil give dig en mere grundig rensning og Glyco-Thymolinen er meget god for tyktarmens og hele tarmsystemets slimhinde.

bottom of page