Camilla Netterstrøm Header Logo

Detox på Retreat

I menuen til højre finder du nogle af de metoder som vi tilbyder på retreats.
Alt detox som vi tilbyder på Yogaretreats er 100% frivilligt. Gennem renselsesmetoder er du med til at skabe det velvære som understøtter og fordyber din yoga og meditationspraksis

Den mad vi servere understøtter en rensning af kroppen. Vi anbefaler at du i ugen op til kurset spiser en kost som forbereder udrensningen. Vegetarisk mad kan anbefales. Drikker du meget kaffe anbefaler vi en blid nedtrapning op til kurset, men du er også velkommen til at tage Nescafe med så du kan drikke en kop på kurset...:-)...Læs mere om maden HER

Priser:

Solobehandling i Infrarød sauna: 100 kr.
Detox fodbad: 75 kr.
Colon hydroterapi, inkl. apparatur som kan tages med hjem: 300 kr.

Pakke med 2 x infrarød, 2 x detox fodbad, Colon hydro Terapi: 500 kr.

Herunder lidt om vores tilgang til Detox:

Vand, Urter og Yoga = En god start på et godt helbred.

Igennem 15 år har vi afholdt dybdegående retreats med bl.a. yoga, meditation, dans, sang, lydhealing og detox.  For os handler et retreat om hvordan  kroppen og sindet kan stille sig åbent overfor naturens helbredende kræfter, både de indre og ydre. 

En lang række symptomer og såkaldte sygdomme har sin rod i blokeringer og forgiftninger i kroppen og sindet.  Et fundament i en helbredelsesproces er derfor at opløse blokeringer og rense kroppen. Som et fundament og en start…

På vores yogaretreat gør vi det helt grundlæggende med vand, urter/mad og yogaøvelser.

Vandet som det vi vasker med. Urterne/maden er rengøringsmidlerne og yogaøvelser som selve arbejdet og de geniale redskaber der får rengøringen til at gå som en leg. 

Vandterapi…

Vandet udgør et fundamentet til starten på vores vej tilbage til naturen. Ligesom vandet er betingelsen og starten på alt liv.

 Vandterapi kan f.eks. være at:

- Drikke på de rigtige tidspunkter på dagen og i korrekte mængder
- Drikke 6 glas ”saltvand” på tom mave. 

. Rense næsen og næsehulerne og frigøre spændinger i dette utroligt vigtige område, hvor livsenergien strømmer ind og ud. 

- Rense tyktarmen for ophobning af stagnerende giftproducerende materiale i tyktarmslommerne. 

- Bruge detox fodbad

- Gå i infrarød sauna og drikke masser af vand…


Urter og mad

Skvadderkål, mælkebøtter, brændenælder, birkeblade og ramsløg og alle andre grønne bladgrøntsager er simpelthen fundamentet i en kost som skal understøtte udrensning.

Første gang du drikker en grøn saft med nogle af de overstående urter, kan kroppens umiddelbare reaktion være bvadr, væk med det, og et let ubehag kan forkomme. Men hurtigt vil din krop takke dig, og det der smagte bittert har nu en undersmag af sødme og liv som din krop bare vil have mere af. På vores kurser burger vi også urteblandinger og tinkturer med f.eks. papayablade, pebermynte, fennikelfrø, ingefær, ensianrod, cayennefrugt,  gråvalnød, burre, sassafras, aloe vera, purshia bark mv. Rengøringsmidler der virker og opbygger...

 

En ren krop og et afslappet sind, og hvad så?

Ved at bruge grundlæggende vand og urteterapi kan række andre symptomer på forgiftninger i kroppen som  f.eks. smerter, inflammationer og allergier lindres. Ja tit forsvinder symptomerne som dug for solen  Det er noget som skaber inspiration til en sund kost og livsstil,.

Når kroppen er renset er der skabt en grundlæggende grobund for at kroppen kan være afspændt og sindet koncentreret. Når du er åben og renset vil du i højere grad opleve at du har et reelt " valg" , fri af gamle vaner og reaktioner. 

En mulighed for reelt at vælge hvad du vil optage af ”næring”, både fysisk, mentalt og spirituelt.. Du kan vælge at fylde på igen med pomfritter og medier fyldt med angst. Eller du kan vælge at fylde dig med naturens helbredende energier…

På et retreat har du rammerne og inspirationen til at fylde noget godt på og derigennem få dybe oplevelser som kan ændre dit livssyn og perspektiv.