Camilla Netterstrøm Header Logo

Anahata Yoga Center

Vi glæder os over at kunne tilbyde dig en virkelig skøn ramme for dit retreat med masser af natur og muligheder for regeneration og fordybelse.
Der ånder fred og ro med 400 meter til sandstrand, Østersøen og eventyrlig skov langs vandet. Centeret har 10 dobbelt/enkelt værelserne, et stort dejligt yogarum i Domen og masser af hyggekroge og opholdsrum. Billederne taler deres eget sprog se flere HER

Vi har yogamadrasser, tæpper og forskelligt udstyr til undervisningen i yoga.

Grander Vandvitalisering og Aqua Major sørger for det skønneste levende vand til at drikke, bade i og lave mad med.

Se herunder om de forskellige metoder, muligheder og tilgange til holistisk sundhed som vi tilbyder centeret:

IMG_1821.JPG

Vores nye DOME er klar !

Pludselig står den her, den kuppelformede bygning. Den er så smuk, underfundig, andægtig og rolig. Med 65 m2. dejlig yogasal i overetage og 4 rum + bad nedenunder. Akustikken er så englene synger med og udsigten over marker, skov og havet er helt fortryllende.

Leader_Logo.jpg

Den Europæiske landbrugsfond for udvikling af landdistrikter
Europa investere i landdistrikterne.

Har støttet byggeriet af DOME med et stort beløb og således investeret i udviklingen af Møn mv. Dette har været en stor hjælp til at bygge DOMEN og til udvikling at vores yogacenter. Se mere om fonden HER

IMG_7658.JPG

Sauna ved havet

Centeret har en lækker finsk sauna medplads til ca. 12 personer. Vi kører den lidt ned af vejen og så står den lige ud til Rytsebæk Strand og Østersøen. Kombinationen af ild, vand og  saunagus med æteriske olier er dejligt transformerende.


Solo-Portable-Sauna.jpg

Infrarød sauna.

Infrarød sauna er en behandlingsform, der har positiv effekt på en lang  
række både fysiske og psykiske skavanker. Afgifter kroppen for affaldsstoffer og reducerer smerter, stress, betændelse, stivhed i kroppen og får styr på blodtryk og kaloriere. Vi har 2 solosystemer af bedste kvalitet. Læs mere HER

Detox-fod.jpg

Detox Fodbad 

BioEnergiser behandlingen rebalancere og harmonisere kroppen og cellerne ved at sende signaler op igennem lymfesystemet og stimulere dette til, at starte en afgiftning og en renselsesproces.
Læs mere HER

IMG_2566.JPG

Maden

Vi servere 100% økologisk og vegetarisk mad på kurserne. Masser af fortryllende friske og lokale grønsager, urter og frugter er hovedingredienserne i maden.
 Super sundt og lækkert, helt uden hvede, mælk og sukker. Læs mere HER

IMG_7708.JPG

Urter, vitaminer og mineraler

Vi har forskellige kosttilskud og urterkapsler til fri afbenyttelse: magnesium, selen, vitaminer, chorella, propolis, omega 3 .Så vi bruger forskellige urteblandinger og tinkturer til at understøtte afgiftning og regeneration.
Læs mere HER

IMG_0726.JPG

Colon Hydro Terapi

På nogle kurser tilbyder vi at du helt frivilligt kan lave colon hydro terapi. Et grundlæggende helbred begynder med pleje af tyktarmen ved at udskille og eliminer affaldsstoffer og parasitter.
Læs mere HER

IMG_3509.JPG

Bøger og Helseprodukter

Vi har forskellige bøger og produkter til salg: Yogabøger, Mantak Chia´s bøger om Tao, J. Anker Larsens fantaktiske bøger, Gitaen, Massageolier, Grander Vandvitalisering og andre helseprodukter som kan understøtte processen på et retreat.