Camilla Netterstrøm Header Logo

Camilla Netterstrøm

I min undervisning lægger jeg vægt på at tingene får lov til at bevæge sig indefra og ud, at man mærker sig selv og arbejder ud fra der hvor man er.

Jeg er født i 1974 i Århus og bosat i en skov, nær hav og strand på med min mand og vores børn på 10 og 13 år.

Startede min yoga uddannelse i 1998 på Skandinavisk yoga og meditationsskole i København og Sverige og har undervist på fuld tid lige siden. Mine 4 år i yoga Ashram var en berigende og koncentreret periode der gav et solidt fundament for mit videre arbejde som yoga og meditationslærer.

Siden da er jeg blevet inspireret af forskellige lærere som f.eks. Mantak Chia, Stephen Chang, Satyananda, Thit Nahn, Paramahamsa Vishwananda og andre dejlige mennesker med stor indsigt og hjertet det rigtige sted.

Jeg har igennem årene, erfaret hvor vigtigt det er at få kærlighed, følelser og hengivelse ind i "teknikkerne", så energien og bevidstheden blomstrer og gror i en sund og kærlig ramme. Dette aspekt understøttes bl.a. igennem musik, sang, dans og lydhealing. 

Jeg har lært avancerede Kriya yoga teknikker og meditationer fra den tantriske tradition og Atma Kriya fra Paramahamsa Vishwananda. I mit nuværende liv finder jeg dybde, proces og livsenergi i disse processer, som på en effektiv måde tager mig tilbage til mit inderste kreative og kærlige sande jeg..

Har stor erfaring med afholdelse af weekend- og længerevarende retreats hvor, bl.a musik, chanting, lydhealing og forskellige former for dans, understøtter og frigører yogaen og meditationens solide og virksomme teknikker. Igennem årene har jeg haft stor glæde ved at undervise børn, unge, gravide, folk med særlige behov, sportsfolk og mange andre som har lært mig om traditionens mange muligheder.

Spiller guitar, tambura og syngeskåle som bruges i undervisningen som fundament til lydhealing, kirtans og yoga...

CV:

1974 – 1984 Født og opvokset I Århus. Begyndte at spille klassisk guitar som 10 årig, og guitaren blev en fast følgesvend og hjerteven i det klassisk / Spanske repetoirer i ti år. Jeg var et drenge barn;  kravlede i træer og spillede fodbold. Jeg ville være skulptur og trommeslager når jeg blev stor. Fra barnsben havde jeg slange lignende energi oplevelser, og energi kugler der væltede rundt, og om natten drømte jeg om flyvende yogier, og rituelle handlinger, som var ting jeg ikke havde lært i skolen eller derhjemme fra. Underlige fornemmelser i kroppen af andre sammenhængen end dem jeg fik ved at lave gymnastik og gå til fodbold.

1984 - 1994 Gik i Folkeskole og sproglig gymnasium. Jeg ville noget kreativt, var ikke god til at sidde på en stol. Der var en spirende længsel gennem oplevelser af noget andet, noget ubeskriveligt, umiskendeligt, nærværende og tilstede i mit liv, som jeg ikke kunne sætte ord på, da ordet ”yoga” ikke eksisterede i mit ordforåd eller mine omgivelser. 

1994 – 1996 Bosat og studeret flamencodans og guitar i Syd Spanien i en årrække, hvor jeg levede i grotter blandt flamencofolk i et sigøjnerkvarter. Dette bragte mig bag om kulisserne og ind i flamencoens verden.. Her får jeg en af de visioner, som ligger til grund for mit arbejde med yoga, dans og meditation. Jeg elskede flamenco for dens leg, humor, viljestyrke og raffinement. Stærk som en mand, intelligent som en kvinde og legende som et barn. Disse vekslende kræfter er flamencoens særlige energier og stemningsskift, i grænselandet mellem tilnærmelse, afvisning, glæde, smerte, elegance og råhed. Dybeste set er flamenco, hvad du gør den til og det handler om at finde sit eget indtryk i den. Hvis jeg var kommet til verden som et instrument, ville jeg have været en flamenco guitar.

1996 – 2004  Professionel flamenco danser i 7 år. Underviser og optræder i forskellige flamencogrupper og har et smukt samarbejde med nogen af Danmarks bedste flamenco folk. Deltaget i workshops med Belen Maya, Manuel Reyes, Rafarela Carrasco, La debla m.fl.  Har desuden mit eget band med egen kompositioner, som spiller stemningsfuldt poetisk fusion.

1998 – 2002 Som tyveårig fandt jeg yogaen og jeg var forelskelse ved første åndedrag. Bliver uddannet på Skandinavisk yoga og meditationsskole i København og Sverige og har undervist siden 1998. Mine 4 år i yoga Ashram var en berigende og koncentreret periode der gav et solidt fundament for mit videre arbejde som yoga og meditationslærer. 

Yogaen blev en øjenåbner for mig, og den første gang jeg underviste, blev jeg kastet ind som sidste - øjebliks  vikar, og pludselig sad jeg der og underviste. Det føltes som om at jeg havde siddet der i 1000 år. En naturlig strøm løb igennem mig, og jeg følte mig løftet og båret af en kraft og indre stemme. Helt på hjemmebane. Jeg var vildt dedikeret, og nærmeste besat af yogastillingerne, åndedrætsøvelser og meditation. Kunne ikke få nok. Det gjorde mig så godt. Jeg følte mig hjemme i mig selv og havde energi, mod og lyst til at møde verden.

2002 - 2006. En dag stod det mig klart at jeg måtte forlade ”Yogapakken” og finde mit eget ståsted og udtryk. Teknikkerne jeg havde lært var advancerede, fintfølende og helt igennem raffinerede, og de 33 dages stilhed som jeg tilbragte på mit 3 måneders kursus i Kriya yoga var en ophøjet guld åre der stadig flyder i mine årer og bringer længelsfulde minder op i mig. Jeg ønskede mig en familie og en ramme hvor kærligheden og tålmodigheden kunne blomster. Og så kom min søn Erik til verden og et par år efter min datter Isa. 

2006 -2014. Flytter til Vordingborg og arbejder som fuldstidsunderviser i yoga, dans og lydhealing. Jeg begynder at spille tampura og syngeskål. Udvikler mig eget koncept med dans og lydhealing, som er en frigørende og transformerende måde at danse og bruge stemmen på. Er fast anker for familen med urtehave, kat og masser af musik. Starter med at afholder weekend retreats og retreats på Kreta og DK i samarbejde med min mand, Kåre Netterstrøm.

2014. I Spanien i 7 mdr. hvor vi afholdte en masse retreats og kurser og mulighed for ophold i kortere eller længere perioder.

2015- Opstart af Anataha Yoga Center på Møn.  Nu lever og ånder vi her og er en gruppe mennesker som driver centeret og afholder kurser.