top of page
Vores nye DOME er klar!

 

Pludselig står den her, den kuppelformede bygning. Den er så smuk, underfundig, andægtig og rolig. Med 65 m2. dejlig yogasal i overetage og 4 rum + bad nedenunder. Akustikken er så englene synger med og udsigten over marker, skov og havet er helt fortryllende.

dome02.png
Sauna ved havet

 

Centeret har en lækker finsk sauna med plads til ca. 12 personer. Vi kører den lidt ned af vejen og så står den lige ud til Rytsebæk Strand og Østersøen. Kombinationen af ild, vand og  saunagus med æteriske olier er dejligt transformerende. 

sauna.JPG
Infrarød sauna.

 

Infrarød sauna er en behandlingsform, der har positiv effekt på en lang  
række både fysiske og psykiske skavanker. Afgifter kroppen for affaldsstoffer og reducerer smerter, stress, betændelse, stivhed i kroppen og får styr på blodtryk og kaloriere. Vi har 2 solosystemer af bedste kvalitet.

 

Læs mere

infarød sauna.jpg
Detox Fodbad 

 

BioEnergiser behandlingen rebalancere og harmonisere kroppen og cellerne ved at sende signaler op igennem lymfesystemet og stimulere dette til, at starte en afgiftning og en renselsesproces.

Læs mere

detox fodbad.jpg
Maden

 

Vi servere 100% økologisk og vegetarisk mad på kurserne. Masser af fortryllende friske og lokale grønsager, urter og frugter er hovedingredienserne i maden.
 Super sundt og lækkert, helt uden hvede, mælk og sukker. 

 

Læs mere

 

 

Produce Market
Urter, vitaminer og mineraler

 

Vi har forskellige kosttilskud og urterkapsler til fri afbenyttelse: magnesium, selen, vitaminer, chorella, propolis, omega 3 .Så vi bruger forskellige urteblandinger og tinkturer til at understøtte afgiftning og regeneration.

 

Læs mere 

Vegetables and Herbs
Colon Hydro Terapi

På nogle kurser tilbyder vi at du helt frivilligt kan lave colon hydro terapi. Et grundlæggende helbred begynder med pleje af tyktarmen ved at udskille og eliminer affaldsstoffer og parasitter.

 

Læs mere

 

 

hydro terapi.JPG
Bøger og Helseprodukter

 

Vi har forskellige bøger og produkter til salg: Yogabøger, Mantak Chia´s bøger om Tao, J. Anker Larsens fantaktiske bøger, Gitaen, Massageolier, Grander Vandvitalisering og andre helseprodukter som kan understøtte processen på et retreat.

boeger og helsebutik.JPG
Den Europæiske landbrugsfond for udvikling af landdistrikter
 
Har støttet byggeriet af DOME med et stort beløb og således investeret i udviklingen af Møn mv.
Dette har været en stor hjælp til at bygge DOMEN og til udvikling at vores yogacenter.
Læs mere om fonden
Stoette.jpg
bottom of page