top of page

Atma Kriya Yoga Retreat

1 - 6 Juli 2022 

Et intensivt retreat med en dybdegående spirituel praksis og tid til fordybelse, kirtan, storytelling, musik, chants og prayers...

Læs mere her omkring de forholdsregler vi tager omkring covid19

Atma Kriya Yoga

Atma Kriya Yoga er skabt til at udvikle vores kærlighedsforhold til det guddommelige. Igennem yoga teknikkerne kommer du på en smuk rejse igennem de 9 former for Bhakti, som er dine naturlige kærlighedsudtryk.

Det er en dybdegående spirituel praksis for dig som ønsker en dyb udvikling og transformation  

Selve teknikkerne er ikke så meget en fysisk workout, men derimod en komplet sammensat praksis, som udover centrale fysiske yogaøvelser også inkluderer meditationsteknikker, åndedrætsøvelser og energetiske øvelser.

Dome bygning på Møn

Video Klip fra Anahata Yoga Center​

Handling med sjælens bevidsthed

Teknikkerne er i deres natur enkle nok til at begyndere kan være med, og har samtidig potentiale nok til at tage selv de mest erfarne inden for yoga og meditation til nye dybder af bevidsthed og erkendelse.

Atma Kriya Yoga er "handling med kærlighed". Hver Kriya teknik repræsenterer et aspekt af den menneskelige natur, sætter den i relation til vores spirituelle praksis, og åbner for en dybere kontakt med den guddommelige kærlighed, glæde og fred, vi alle bærer i hjertet. Efterhånden vækkes Guddommelig Kærlighed i os. Denne Kærlighed- som ikke kan forstås af sindet, som er et mysterium for selv de store yogier – er nøglen til at realisere, hvem vi virkelig er.

 

Paramahamsa Vishwananda modtog Atma Kriya Yogaen fra sin Mester Mahavatar Babaji og har givet den videre til en række lærere som underviser i denne Kriya.

atma-kriya-yoga.jpg

Når din praksis bliver dybere, begynder Guddommelige kvaliteter naturligt at manifestere sig: fred, selvkontrol, styrke, visdom, ydmyghed, medfølelse, vitalitet og meget mere.

Atma Kriya Yoga består af:

 

  • Japa – Recitering af et oprindeligt sanskrit mantra som tuner hele dit væsen ind i dets stærkeste vibration, så de guddommelige kvaliteter vækkes. 

  • Meditations teknikker – Koncentration og fokus hjælper dig med at bringe opmærksom ind i dine daglige handlinger, så du kan trancendere dualiteten i den menneskelige eksistens.

  • Lyd yoga – At lytte til symfonien af indre mystiske lyde som stammer fra dit hjerte chakra og som styrker din intuition  .

  • OM Chanting – En gruppe praksis der genererer harmoni og fred for dig selv, andre og i dit miljø omkring dig.

  • Pranayama (Åndedrætsøvelser) – At observere og kontrollere dit åndedræt fremmer en fysisk og energetisk balance.

  • Asanas – Fem fysiske yoga stillinger som understøtter din meditations praksis, booster dit immun forsvar og forbedre din fysiske vitalitet.

  • Mudras – Krops og hånd yoga justere din krops energi.

  • Main Kriya – Denne chakra meditation hæver din bevidsthed og forener krop og sjæl.

  • Beskyttende skjold – Når du hæver viberationen i dine energicenter, beskyttes du imod negativitet, så det guddommelige lys kan skinne igennem.

  • 9 Former for Bhakti – Hver teknik kultiverer en form af Bhakti - kærlighedsrelationen til det guddommelige - og bringer dig tættere på fuld realisering

Mere om kurset

Det er et intensivt retreat med meget varieret undervisning som også handler også om at bringe de oplevelser og indsigter, vi modtager i vores AKY-praksis, til alle andre dele af vores liv. 

Hvordan udspiller Bhakti sig i de dagligdags situationer vi befinder os i?
Hvordan kan vi lære af dem, og hvordan kan vi hente vores tro og styrke fra dem?

Vi vil fokusere mere på praktiske anvendelser i undervisningen end på teori. Hver session vil igennem samtaler og reflektion være interaktiv og søge at udnytte den kollektive og individuelle visdom som vi alle bærer.

Derudover er der skønne historier om helgerne og guddommelige mestrer, Kirtan (mantrasang), Puja ( et ritual med prayers, sang mv.), turer i Skoven, Chanting og meget med.

Undervisningen er obligatorisk på dette kursus, så du kan ikke springe klasser over, men er der specielle forhold, sygdom eller andet, så aftaler vi selvfølgelig ud fra det.

 

I slutning af kurset modtager du en indvielse i Atma Kriya Yoga (Shaktipat) som gør, at man får det maksimale ud af hver øvelse på alle planer.

Der følger en meget udførlig og stor manual med billeder, beskrivelser og masser af inspiration.

atma-kriya-yoga.jpeg

"Atma Kriya Yoga er en rejse igennem de 9 former for Bhakti - din unikke kærlighedsrelation med det det guddommelige i dets forskellige aspekter.

Inden for yoga traditionen bruger man også musikformer som vækker vores kærlige natur, virker helbredende på kroppen og beroligende på sindet. Vi synger ”simple” lydstavelser (mantras) som vækker specifikke dimensioner af vores natur. Alle kan være med og det er en dejlig måde at være sammen, som skaber en samhøringhed imellem mennesker.

Herover en video med Mantra Sang fra et Retreat I Spanien.

kirtan-moen.jpg
Yoga Retreat Udsigt
photo_2020-08-10 08.50.16.jpeg

Underviserne

Anadyanta Dasi og Anadinidhana Das (Camilla og Kåre Netterstrøm) har over 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirerende og musikalske videreformidling af yogatraditionen. 

De har selv praktiseret Atma Kriya Yoga dagligt i godt 7 år og oplevet at denne praksis vækker en kærlighed, energi og klarhed som danner et uundværligt fundament for et aktivt liv fuld af spændende udfordringer og relationer.

De underviser i selve kriya teknikkerne og synger kirtan, prayers mv. på dette kursus,

Kåre og Camilla Netterstrøm

Efter kurset

Hvis du ønsker at forsætte en Atma Kriya Yoga praksis efter kurset, kan du deltage i fællespraksis rundt om i hele Danmark.

Her på centeret praktiserer vi hver morgen fra 6 - 7.30.

Vi har også forsætter weekender og uge retreats her på centreret for dem som har lært Atma Kriya Yoga.
 

Du er også altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål efter kurset, denne kontakt understøtter at du får det optimale ud af Atma Kriya Yoga.

yoga-inde.png

OM Chanting er en skøn gruppepraksis som vækker vores selvhelbredende potentiale

Dagsprogram (med variationer)

7.00 - 7.15:  Solhilsen og Savasana
7.15 - 8.45 : Atma Kriya Yoga praksis og indlæring.
9.00 - 9.30:   Morgenmad
11.00 - 13.00 : Meditation, afspænding, dialog og fordybelse.
13.00 - 14.00:  Frokost

17.00 - 19.00 : Atma Kriya Yoga, meditation, afspænding, dialog og fordybelse.
19.00 - 20.00 :Aftensmad
20.30 - 21.30:  F.eks, Kirtan, storytelling og Satsang mv.

Hver dag går vi i dybden i en eller to af de 9 former for Bhakti / Atma Kriya teknikker.

 

Første dag d. 1 Juli kan du ankomme mellem 15 og 18.  Der er introduktion fra kl. 18.00 - 19.00 derefter aftensmad og en fælles OM Chanting kl 20.


Sidste dag er der morgenklasse og morgenmad og en lille afrunding efter morgenmaden, så vi slutter kurset ved 10 tiden.

Alle deltagere hjælper i ca. 40 - 60 min. om dagen med praktiske sager som f.eks. opvask og lign.

Stilhed

Vi holder små stilhedsstunder på dette kursus. Vi spiser et måltid i stilhed sammen, holde en tavsheds stund før eller efter en meditation. Det er dejligt at være i stilhed sammen om hverdags ting, og folk oplever at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde.

YOGAskov.png

Møn byder på skøn natur som inspirere dig til at være stille, åbne op og tage imod skønheden

IMG_0983 copy.png

Priser mv.

 

Værelser:

Enkeltværelse: 6.400 kr.

Dobbeltværelse: 5.400 kr. 

4 persons værelse: 5.200 kr.
Telt: 4.800 kr. 

Prisen inkluderer:

Undervisning

Kost, Logi, Sauna mv.

Mala til Praksis

Manual 

Transport

Du kan fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte.
Så afhenter vi dig gratis der.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland

Afbestillingsregler

Som udgangspunkt ingen tilbagebetaling af depositum.
Resten af kursus beløbet tilbagebetales hvis der afmeldes 24 timer før kursusstart.

Betaling: 

Vi tager 1.000,00 som depositum.

Restbeløbet betales senest 4 uger før kursusstart.

 

Bankoplysninger:

Møns Bank

Reg.nr 6140

Konto.nr 0004235220 

TILBAGE TIL RETREATS

P1288720 copy.png

Maden

Vi serverer super lækker vegansk mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies, frugt, varm grød. chiagrød og superfood om morgenen. Frokost og aftensmad er fyldt med grøntsagsretter, skønne salater, dejlige dressinger, proteiner og f.eks. honning/salt hævet speltbrød eller ris. 

100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten i maden og tager hensyn til allergier.

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger.

bottom of page