Camilla Netterstrøm Header Logo

Pilgrimstur til Shree Peetha Nilaya Ashram

9 - 15 Maj 2018

Vi invitere dig til at tage med os på pilgrimstur til Shree Peetha Nilaya i Tyskland den 9. til 15. maj 2018. Shree Peetha Nilaya er Bhakti Marga's hovedcenter og hjemsted for Paramahamsa Sri Swami Vishwananda.

Der bliver 2 darshans med Paramahamsa Vishwananda, hvor man kommer op og får en personlig velsignelse af Mesteren. En kæmpe oplevelse for livet.
Ashrammen er en fuldstændigt enestående ramme for forbydelse og inspiration. I templet er der Prayers og Kirtan morgen og eftermiddag og hver dag afholdes der 45 min. OM Chanting. Ugen vil blive krydret med 4 x 3 timers foredrag om Sri Guru Gita (Shiva forklarer Parvati om Guru-discipel forholdet) og 3 timer om Vaishnavisme (den tradition Bhakti Marga har rod i). Herudover kommer vi på en rundtur og ser centret, og vi vil deltage i en yagna (ildceremoni), og en japatur i stilhed.

Der vil blive udbudt ekstra workshops, så som lære at lave puja, musik workshop samt Sri Yantra painting workshop. Prisen er 25 Euro per workshop.

Pris
2.250 kr. (4-5 sengsstue), 2.930 kr. (2-3 sengsstue)
alt inklusive, pånær transport, for 6 nætter.
Børn under 14 år er gratis

Et detaljeret program vil også blive fremsendt efter tilmelding.

Eller skriv til os på kn@vandvital.dk hvis du har spørgsmål eller et interesseret i at deltage.

Vi prøver så vidt muligt at arrangere fælles transport i biler. Så bare skriv til os hvis du er interesseret, men ønsker en transport mulighed.

Er der spørgsmål, så ring eller skriv endelig..

Vi glæder os til at byde dig velkommen.