Camilla Netterstrøm Header Logo

Weekend retreat med yoga, meditation, afspænding og detox.

Et ophold med dybde og mulighed for at finde ny livsglæde og inspiration.
Vores yoga weekend kurser og retreat er tilrettelagt således at alle kan være med. Både nybegynderen og den meget øvede yoga dyrker, finder stor glæde i disse retreats.

På alle vores retreats tilbyder vi gratis behandlinger i infrarød sauna (Solo System) og Detox fodbad. To super gode metoder til at afgifte kroppen og skabe velvære.
Og vi har tændt saunaen ved havet, hver lørdag efter frokost.

VI er kendt for vores super lækre vegetariske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies om morgenen, masser af superfood og lokale grøntsager og frugt.

Velkommen til Yogaweekend på Møn!

Se kalender i menuen til Højre eller i bunden på din smartphone

anahatayogacenter.jpg

Yoga og Meditation

Fordybende og opløftende weekend med yoga, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, detox og infrarød sauna.
Se datoer og links til kurser i menuen til højre…
Pris fra 2.200 kr. inkl. alt 

IMG_2030.jpeg

Silent Retreat med Yoga og Meditation

På dette kursus er vi i stilhed hele lørdagen, du aflevere mobilen og computeren så du er helt fri for input, og giver plads til oplevelsen af det indre liv. Stilheds dagen gør din yoga og meditation mere intensiv.
Se datoer og links til kurser i Menuen til højre
Pris fra 2.200 kr. inkl. alt.

IMG_7804.JPG

"Spirit of Bhakti Yoga" WeekendRetreat

"Bhakti Yoga" er yoga for sjælen. Kærlighedens og hengivenhedens vej, en rejse fra sindet til hjertet. Det er en praksis og holdning som vækker kreativiteten og kærligheden i dit liv. På dette retreat hjælper du også med madlavning, opvask og andre praktiske gøremål.
Pris fra 900 kr. inkl. alt.

superdetox-yoga.jpg

Super Detox Retreat

Stort set Samme program som på yoga og meditationskurser.
Men med grønne juicer, grøntsagsupper og detox i fokus. Du vil opleve hvor afslappet kroppen og sindet bliver, når der bliver renset ud i hele systemet.
Se datoer og mere info i menuen til Højre
Pris fra. 2.200 kr. inkl. alt.

atma-kriya-yoga.jpeg

Atma Kriya Yoga Weekendkurser

Atma Kriya Yoga består af en række meditations- og åndedrætsøvelser samt mudraer og asanaer. Gennem teknikkerne renser vi nervesystemet, beroliger sindet, bremser aldringsprocessen, balancerer hormoner, øger vores energi og bringer vitalitet til den fysiske krop. De fører os til dybe tilstande af meditation og en forening af sind, krop og ånd.

IMG_6824.jpeg

Bhakti Yoga Festival 29 Juni - 1 Juli 2018

Kom og vær med til at folde livsglæden ud i selskab med lang række dygtige undervisere og musikere som vil dele deres glæde, sadhana og erfaringer. Domen med plads til ca. 70 mennesker, det store runde telt med plads til ca. 100 mennesker og i det lille hyggelige "prayer room" med plads til ca. 20 mennesker, vil igennem hele weekenden være fyldt med kirtans, chants, prayers, satsang, meditation, yoga mv. Der vil blive serveret dejlig økologisk vegansk mad 3 gange dagligt og cafeen er åben hele weekenden med rawfoodkager, friskpresset juice, smothies og meget mere. Alle er velkomne også børn.
Pris for hele weekenden: 200 kr. Dagspris: 100 kr.
Sæt kryds i kalenderen allerede nu! Nærmere program følger.