Camilla Netterstrøm Header Logo

Yoga, Meditation, Spiritualitet og Børn

Vi sidder 80 børn og voksne i et stort telt, klokken er otte om aftenen og vi synger simpel sang hvor et mantra (lydstavelse) bliver gentaget. Vi starter stille og roligt og langsomt stiger intensiteten, børnene danser rundt, glade, frie og et med lyden og lydhavet. Bagefter ”chanter” (Synger) vi på lyden OM igen og igen. Alle flyder ind i lydhavet med deres egen stemme. Overtonerne lyder som engles sang, der er magi i luften, nogle af børnene falder i en dyb søvn, andre i en meditativ tilstand. Bagefter sidder vi helt stille sammen og meditere, lytter til lydende at naturen og mærker vores livgivende åndedræt…der er stille. 
Sådan er en typisk aften på vores yogaretreats for alle også børn, hvor sang og dans er på programmet hver aften.

Alle forældre som har lykkesaglige og gode erfaringer med en spirituel praksis, har dybest set et ønske om at kunne dele disse erfaringer med deres børn i en eller anden form, mere eller mindre direkte.

Se vores retreats og festivals herunder hvor børn også er hjertelig velkommen:

IMG_7708.JPG

"Spirit of Bhakti Yoga" 16 -18 Marts 2018

"Bhakti Yoga" er yoga for sjælen. Kærlighedens og hengivenhedens vej, en rejse fra sindet til hjertet. Det er en praksis og holdning som vækker kreativiteten og kærligheden i dit liv. På dette retreat hjælper du også med madlavning, opvask og andre praktiske gøremål.
Pris fra 900 kr. inkl. alt. Børn under 18 år: 200 kr. inkl. alt. Se mere her

IMG_6200.jpeg

Bhakti Yoga Festival 30 Juni - 1 Juli 2018

Kom og vær med til at folde livsglæden ud i selskab med lang række dygtige undervisere og musikere som vil dele deres glæde, sadhana og erfaringer.

Det store runde telt med plads til ca. 100 mennesker og i det lille hyggelige "prayer room" med plads til ca. 40 mennesker, vil igennem hele weekenden være fyldt med kirtans, chants, prayers, satsang, meditation, yoga mv.  Se mere her

IMG_1155.JPG

Open Yoga Camp på Feddet 13 - 20 Juli 2018

Vi har afholdt denne Yogacamp med stor succes og glade mennesker i 6 år. Alle er hjertelig velkomne på dette kursus hvor vi bl.a. spiser dejlig biodynamiske lækkerier, laver yoga i sandet eller i et stort telt ,synger, danser og mediterer. Pris voksne: 1 uge: 2.600 kr, kr. Børn og unge: 1 uge: 1.000 kr. inkl. alt,  Se mere HER