Camilla Netterstrøm Header Logo

Yoga, Meditation, Spiritualitet og Børn


Vi sidder 80 børn og voksne i et stort telt, klokken er otte om aftenen og vi synger simpel sang hvor et mantra (lydstavelse) bliver gentaget. Vi starter stille og roligt og langsomt stiger intensiteten, børnene danser rundt, glade, frie og et med lyden og lydhavet. Bagefter ”chanter” (Synger) vi på lyden OM igen og igen. Alle flyder ind i lydhavet med deres egen stemme. Overtonerne lyder som engles sang, der er magi i luften, nogle af børnene falder i en dyb søvn, andre i en meditativ tilstand. Bagefter sidder vi helt stille sammen og meditere, lytter til lydende at naturen og mærker vores livgivende åndedræt…der er stille. 
Sådan er en typisk aften på vores yogaretreats for alle også børn, hvor sang og dans er på programmet hver aften.

Alle forældre som har lykkesaglige og gode erfaringer med en spirituel praksis, har dybest set et ønske om at kunne dele disse erfaringer med deres børn i en eller anden form, mere eller mindre direkte.
Og der har været et stort ønske om at lave nogen retreats i weekender hvor også børn er velkomne.

Vi har nu sat 2 weekender og et nytårskursus op som vi kalder "Spirit of Bhakti Yoga" og hvor alle er hjerteligt velkommen også uden børn!

I Bhakti Yogaen er kærligheden i centrum. Når vi praktisere Bhakti Yogaen som f.eks. Kirtans, Prayers, Ceremonier, Japa gåture i natuen, OM chanting og meget andet, så er det helt naturligt at børnene er med eller går lidt til og fra. Når du er i kærlighed, blive du ikke forstyrret af noget....

I weekenderne har vi sat prisen til fra 900 kr. for voksne og 300 kr. for børn. Inkl. alt.

Datoerne er:

NytårsRetreat 28 Dec. - 1 Jan
16 - 18 Februar
20 -22 April

Og så har vi vores store Yogacamp med masse af Hatha Yoga og meget andet

Se mere her:

Open Yoga Camp 13 - 20 Juli 2018