Camilla Netterstrøm Header Logo

Urter, vitaminer og mineraler som styrker og udrenser fordøjelse og kroppen

Urter er i Yoga og Tao beskrevet som den glemte kost.
I vores kultur undervurdere de fleste betydningen af urternes helbredende og afbalancerende virkning. Tænk bare på hvor længe f.eks. en fersken kan holde sig i forhold til urter. Ferskenen måske et par dage, urter tørre simpelthen bare ind og bevarer deres styrke uden at gå i fordærv i årevis. Urternes styrke og holdbarhed er med til at beskytte kroppen på den lange bane, ved at gøre den modstandsdygtig overfor fordærv og nedbrydning. Fersken giver energi på den lidt kortere bane. Vi har brug for begge dele. Men vi glemmer tit det lange perspektiv og bygger vores hus på sandet, forbi vi vil have hurtige virkninger...

Urterne er en naturlig og velsmagende del af vores kost på retreats og kurser.

Desuden bruger tager vi en urtetinktur om morgen/aften bestående at urter som passer til årstiden og kursets tema. F.eks. med ginseng, ingefær, hyldeblomst, sarsaprilla og mange andre urter. Urter som tinktur, er lette for kroppen at optage og virker godt.

Vi har forskellige kosttilskud til fri afbenyttelse: magnesium, selen, vitaminer, chorella, propolis, omega 3...

Vi har mange forskellige tinkturer stående og skulle der opstå specielle akutte svækkelser eller sygdomme som f.eks. forkølelser og hovedpiner kan vi anvende disse urter specifikt.